Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja555
    16. Listopad 2020. 21:49

https://ibb.co/61RSCQK

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Listopad 2020. 21:53

LucyLou, Nikitta, Nirvana2020, kju hvala na podršci 

Nikitta, luda ti je priča, . Drago mi je da u tvom životu, uz sve drame koje te prate, ima i komedije. Želim ti i da ti ova operacija u Beču prođe u ovako zabavnom tonu i da bude još uspješnija 

kju, držim ti fige da možeš krenuti idući tjedan. Čim budeš znala datum, dojavi pa ću upisati na listicu!
    Sumnjam da će opet sve stati, prevelik bi to udar bio na ovu državu i njene stanovnike, i ekonomski i praktični. A i sad puno bolje znaju ovu bolest, imaju procedure, znaju s čime se bore, tako da ne vjerujem da će ići u tom smjeru.
    Ima ti smisla nositi više masku i izbjegavati druženja jednom kad kreneš u postupak da si ne navučeš koronu u pola postupka pa moraš odustati. MM i ja smo luđaci, on se morao testirati radi posla i negativan je. Računam da sam i ja onda negativna. Od njegovog testa nadalje, ja sam u samoizolaciji do mog testa, a on se odselio jer radi s ljudima pa da mi ne donese doma virus 

💔💔💔

• maja555
    16. Listopad 2020. 21:55

Eto Nikitta stavila sam ti slike. Pa pogledaj. Grupa js zove jodirani-jadrankina otopina ali mislim da mozes uc samo ako te netko pozove. Iskreno nisam ni ja vjerovala, ali onda su pitali da se jave zene koje su dobile bebu uz pomoc joda i kad sam vidila slike beba i 300 kom na tu objavu, krenila sam piti. 
    A oni tamo preporucuju 2 x12 kapi, ali ja sam najvise pila 8 kapi. Mozda bi mi prije i pomoglo da sam tako visoke doze. Mislim sve si probala, ne kosta previse i ovo. 

**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Anavi985
    16. Listopad 2020. 21:57

Nikitta - brz oporavak, a bolje da su cijeli nokat uklonili jer drugačije je kratkoročno rješenje... ja sam to prošla (prije 17-18 g 😆) i još se sjećam...
    Sutra čekamo nove bete, možda koje blizance i +...
    Pozdrav svima 🤗

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

16. Listopad 2020. 22:00

Nikitta, čitam pa se tu i tamo ubacim. Inace i sama imam problem sa cistama ali dermoidnim. One na zalost ne mogu nestati nego se moraju odstranjivati. Međutim došla sam u kontakt sa jednom djevojkom koja tvrdi da su joj baš te dermoidne jednostavno nestale i da je koristila kupke od poljske preslice i tople obloge od preslice na jajnike. To sam saznala lani i u međuvremenu mi se dogodila jedna trudnoca, pa druga, pa ovo, pa ono... I onda sam malo istraživala o preslici, inace volim citati o biljkama. I tako sam u par knjiga i na internetu pronasla da poljska preslica ustvari unistava ciste i tumore, mozes i sama proguglati. Znam da je tebi jedino rjesenje operacija ali eto mozda ti to ne bi odmoglo dok cekas operaciju. Ja vec neko vrijeme pijem caj.

Lucyinthesky
    16. Listopad 2020. 22:01

Nikitta nek si ti riješila prst, to je korak br 1,a za ovo drugo, teže, tu ti držim bezbroj 🤞❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Listopad 2020. 22:08

maja555

Eto Nikitta stavila sam ti slike. Pa pogledaj. Grupa js zove jodirani-jadrankina otopina ali mislim da mozes uc samo ako te netko pozove. Iskreno nisam ni ja vjerovala, ali onda su pitali da se jave zene koje su dobile bebu uz pomoc joda i kad sam vidila slike beba i 300 kom na tu objavu, krenila sam piti.
    A oni tamo preporucuju 2 x12 kapi, ali ja sam najvise pila 8 kapi. Mozda bi mi prije i pomoglo da sam tako visoke doze. Mislim sve si probala, ne kosta previse i ovo.

maja555 ja sam pila jadrankinu otopinu i nije mi pomogla..(ali zato mi je jako pomogla kao lijek za kožnu psorijazu, povukla se u potpunosti). 
    Kada sam počela piti svaki dan čisti propolis i matičnu mliječ, ciste su mi se povukla, SVE. Endometriom od 2 cm također nastao. 
    S tim da imam iza sebe 2 operacije endometrioma, a endometrioza mi je dijagnosticirana 2013.
    Također sam imala polip na maternici, uklonjen mi kiretažom.
    Ali nažalost Endometrioza radi svoje u idući mjesec krećemo u borbu uz pomoć ICSI postupka. 
    Vidim da nam je dijagnoza poprilično slična 🙄

endometrioza

• maja555
    16. Listopad 2020. 22:17

Dada31 ja sam tila piti maticnu mlijec medjutim ne preporuca se osoba sa problemima sa stitnjacom. Vidim slicne godine i dijagnoza. Pratit cemo se.

23.01.21. AIH

• maja555
    16. Listopad 2020. 22:20

angribird

Nikitta, čitam pa se tu i tamo ubacim. Inace i sama imam problem sa cistama ali dermoidnim. One na zalost ne mogu nestati nego se moraju odstranjivati. Međutim došla sam u kontakt sa jednom djevojkom koja tvrdi da su joj baš te dermoidne jednostavno nestale i da je koristila kupke od poljske preslice i tople obloge od preslice na jajnike. To sam saznala lani i u međuvremenu mi se dogodila jedna trudnoca, pa druga, pa ovo, pa ono… I onda sam malo istraživala o preslici, inace volim citati o biljkama. I tako sam u par knjiga i na internetu pronasla da poljska preslica ustvari unistava ciste i tumore, mozes i sama proguglati. Znam da je tebi jedino rjesenje operacija ali eto mozda ti to ne bi odmoglo dok cekas operaciju. Ja vec neko vrijeme pijem caj.

Kako si tocno stavljala obloge? Koliko si ih drzala dnevno? Opisi nam.

23.01.21. AIH

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Listopad 2020. 22:21

Djevojke, ujutro vadim estradiol prije UZVa. Znate li koja bi vrijednost cca trebala biti? Što da očekujem? Čemu da se nadam?

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.