Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    15. Listopad 2020. 15:56

lotus

Vezano za snove, kako nam je ovo prvi postupak i kako sam sva u strahu, najprije dal ce rast folikul, dal ce puknut prerano i sve.. I sad ja u noci prije punkcije sanjala da nije puknuo, da je sve ok, ali da je muz kad je isao dat uzorak da hoda prema vratima i da mu pala casica na tlo ispred🤦🏼‍♀️

ako sam dobro zapamtila, ti si isto u Rijeci? Kako je izgledala aspiracija? To me čeka u 12om mjesecu pa da se pripremim, je li opća anestezija, lokalna, je li boli? Samo ide štoperica jelda? Pardon na toliko pitanja ali lakše mi je kad se informiram 
    ps. sretno!!!

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• *.Women_name.*
    15. Listopad 2020. 15:58

Bozma

lotus je li se oplodila stanica?

ja ovaj svoj ne mogu nikome ni ispričat, nitko uživo ne bi pojma imao o čemu pričam osim vas tu sanjala da sam čula da mi je muž sa bivšom (izlazili par mjeseci) bio na IVF, i pitam njega za to, a on oduševljeno krene pričat kako je ona super reagirala na terapije, sve super išlo, hrpa stanica,a ne ovako kao ja dvije šugave, krasni embriji, ima ih još zamrznutih, kako su prekinuli ostalo pa on plaća čuvanje svaku godinu. A ona inače udana ima troje djece. ja slom živaca, hoću rastavu, pakiram stvari svoje, pa njegove, nek on ide ja ću ostat

😂😂😂😂😂😂 Luda ženo hahahaha baš si me nasmijala 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Listopad 2020. 16:01

Bozma

ja ovaj svoj ne mogu nikome ni ispričat, nitko uživo ne bi pojma imao o čemu pričam osim vas tu sanjala da sam čula da mi je muž sa bivšom (izlazili par mjeseci) bio na IVF, i pitam njega za to, a on oduševljeno krene pričat kako je ona super reagirala na terapije, sve super išlo, hrpa stanica,a ne ovako kao ja dvije šugave, krasni embriji, ima ih još zamrznutih, kako su prekinuli ostalo pa on plaća čuvanje svaku godinu. A ona inače udana ima troje djece. ja slom živaca, hoću rastavu, pakiram stvari svoje, pa njegove, nek on ide ja ću ostat

Ono kad više ne gledaš njegovu bivšu i misliš si kako ima bolje sise/guzice/štogod nego ti, nego si misliš kako ima bolje jajne stanice nego ti. 

💔💔💔

15. Listopad 2020. 16:10

MTB

Bozma

Ono kad više ne gledaš njegovu bivšu i misliš si kako ima bolje sise/guzice/štogod nego ti, nego si misliš kako ima bolje jajne stanice nego ti.

HAHAHAHHA KRALJEVSKI :DDD

15. Listopad 2020. 16:10

MTB baš to, valjda sam podsvjesno i ljubomorna na nju jer ih ima troje. i sad on još čuva te embrije za šta? U jednom trenu sam mu vikala biraj: embriji ili ja . Smijem se dok pišem, izabrao je embrije

darliv
    15. Listopad 2020. 16:12

Hahahahahaha Bozma kraljice 🤣🤣🤣🤣 navijam na najjače da ove crtice potvrdis lijepom betom 💓
    MTB vidis kako tvoji folikuli prate tvoju pozitivu 🤩🥰
    Nove cure dobro dosle i sto prije otisle 🤗
    Tanja sretnooo 🍀🍀🍀 Maki kako vrijeme leti, vidi koliki je bebac 😍 Tiredly saljemo pozitivne vibre tvom malom borcu 🥰

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Simba 1989
    15. Listopad 2020. 16:15

Cure evo da se javim.. Danas nam je bio prvi uzv i danas smo 6+3
    Ovakav šok u životu nisam imala. 
    Vratili smo jednu morulu a ono ne jedno srce, ne dva, nego  3 srca ❤️❤️❤️
    Uglavnom kažu i doktori da nisu to nikada doživjeli i svima je šok 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

15. Listopad 2020. 16:21

Simba 1989

Cure evo da se javim.. Danas nam je bio prvi uzv i danas smo 6+3
    Ovakav šok u životu nisam imala.
    Vratili smo jednu morulu a ono ne jedno srce, ne dva, nego 3 srca ❤️❤️❤️
    Uglavnom kažu i doktori da nisu to nikada doživjeli i svima je šok

astii kako je ovo moguce? predobro mislim ali nisam cula jos za to ... cestitaaam

Ruska1986
    15. Listopad 2020. 16:25

Ja ne mogu procitat cijeli Simbin post!???

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

15. Listopad 2020. 16:30

MTB

Belaaa, ja ću amniocentezu raditi samo ako baš budem morala. Mislim da je bolje, ako si to možeš priuštiti, da napraviš jedan od neinvanzivnih testova iz krvi (nifty, panorama, harmony, …).

Koliko sam ja upoznata amniocenteza se radi ono na kraju tek ako neki prijašnji testovi ukazu na nesto lose bas zbog tog rizika od pobacaja..to nije uobičajena metoda nikako... 
    I nitko nas na nikakve pretrage prisiliti ne moze... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.