more2309 ja se još uvijek divim ovoj tvojoj crtici, beta će biti top 💪🥳
Bozma meni se druga crtica također čini tamnija, baš jako navijam za tebe 🤞🤞🤞
Makist divan je mali momak, ma koja je to sreća, mogu samo zamislit 🤩❤️
MTB ovi tvoji folikuli su prva liga, ma ono, kako bi se reklo "školski" 👍
Vezano za nuspojave tih nesretnih hormona, ja sam bila grozno napuhnuta i imala zatvor + pred kraj naravno, bolni jajnici.
Monolena dobrodošla 😊A težak je ovaj naš put i ima puno emotivnih uspona i padova, ali nema nam druge, moramo gurati dalje ako želimo do cilja.Cure ovdje su ti prva liga, budeš vidjela 💪
MimiDrimi ja već dugo sve naručujem preko Vitacosta i za pošiljke preko 200 kn tu i tamo platim neku carinu još oko 100,zapravo su slični kao Iherb.
Anitram1982 u kojoj ste klinici? Ne mogu vjerovat koliko folikula, pa, svaka čast, ma bit će to super 💪
U Njemackoj zivimo a isli smo u Munchen - Fertility Center at the Opera
Monolena nemoj nikad mrziti sebe i svoje tijelo! Mi ćemo isto sve bit majke i sa svojim tijelom nekome dati život, na malo teži način, ali Bože moj takva nam je sudbina. Ja uvijek vjerujem da sve u životu ima razloga zašto i kada, pa tako i za to. Jednog dana ćeš dobiti bebicu, i biti sretna što je baš to on ili ona. Držim ti fige da uspiješ od prve 🤞🤞😍
Hvala ti na ovim lijepim i toplim riječima. Nadam se da ću zbilja kad tad postati majka. I nadam se prije, a ne poslije. Divim se svima vama kako se nosite sa tim. Kad cujem da su zene isle po 7/8 puta na MPO pitam se od kud im snage. Narocito jer nekako kad krenes uz takvu pomoc, nenamjerno se pocnes jos vise nadati. Ja cu sad preko HZZO ici, i ne znam kolike su sanse da se prime, citala komentare da te se preko HZZOa vjerojatno ne nafila toliko s hormonima i da je manja uspjesnost. Da li je to stvarno do toga ili ne, ne znam. Kakvih ovdje imate iskustava?
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Monolena nemoj nikad mrziti sebe i svoje tijelo! Mi ćemo isto sve bit majke i sa svojim tijelom nekome dati život, na malo teži način, ali Bože moj takva nam je sudbina. Ja uvijek vjerujem da sve u životu ima razloga zašto i kada, pa tako i za to. Jednog dana ćeš dobiti bebicu, i biti sretna što je baš to on ili ona. Držim ti fige da uspiješ od prve 🤞🤞😍
Hvala ti na ovim lijepim i toplim riječima. Nadam se da ću zbilja kad tad postati majka. I nadam se prije, a ne poslije. Divim se svima vama kako se nosite sa tim. Kad cujem da su zene isle po 7/8 puta na MPO pitam se od kud im snage. Narocito jer nekako kad krenes uz takvu pomoc, nenamjerno se pocnes jos vise nadati. Ja cu sad preko HZZO ici, i ne znam kolike su sanse da se prime, citala komentare da te se preko HZZOa vjerojatno ne nafila toliko s hormonima i da je manja uspjesnost. Da li je to stvarno do toga ili ne, ne znam. Kakvih ovdje imate iskustava?
Ne znam gdje ćeš točno ići na postupak. Ali znam da privatne klinike primaju i preko HZZO, i ne rade razliku između nas koji plaćamo direktno i njih kojima plaća HZZO - radi se o istom novcu i sve je to na kraju plaćeno.
Kako je u bolnicama, to ne znam. Vjerojatno ovisi od bolnice do bolnice, ali žene ovdje dosta hvale neke bolnice tako da mislim da ne moraš brinuti o tome.
A to za 7, 8 puta - trik je o tome da ne razmišljaš dalje od današnjeg dana. Ideš korak po korak, pa dođeš negdje. Da si na prvom danu prvog razreda škole krenula razmišljati da je ispred tebe 12 - 20 godina školovanja, ne bi nikad nijedno slovo naučila. Ali ako ideš malo po malo, s vremenom čuda postigneš.
💔💔💔
MTB odlično! Super malci napreduju 😍
Makist dečko, divno, čestitam mama!😍😍
Ja sam sad s uzva. Sve je u redu. ❤ srceko kuca i vidi se, maleni broji skoro 1cm. 🥰🥰🥰 imamo 9,3 mm. Jedva cekam opet uzv ❤
Jupi jupi 💓💓💓💓. Vidim i tebe cesto narucuju na ultrazvuk kao i mene, 5 tjedan, 6 tjedan i sad je pretpostavljam sedmi?
Kad ides opet?
Da, ja sam isla sad 3 puta al su mi rekli da sad mogu svaka 3-4 tjedna. Da nema potrebe više ovako. 😊 narucila sam se 10.11.na nifty. A vj ću u međuvremenu otići kod svojeg socijalnog, vratio se danas iz samoizolacije 😅
Ti ideš opet u utorak?😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
To su i meni sad ubacili u sljedeći protokol, isto zbog nezrelih stanica, jedva čekam novi postupak🙈🤗
Da da zbog nezrelih stanica je to uveo. Al kak sam ri napisala ja sam stekla dojam da je on u startu znao da ce doc do hipera sto posto. Jer na samom prvom razgovoru kod upoznavanja je reko da cilja da dobijemo najmanje 20 js za oploditi. Malo riskantno zar ne?
Super broj stanica!😍😍 jesi ti na fejsu? Vidjela sma na fejsu u grupi 40 oocita i 23 oplođene stanice😍😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB odlično! Super malci napreduju 😍
Makist dečko, divno, čestitam mama!😍😍
Ja sam sad s uzva. Sve je u redu. ❤ srceko kuca i vidi se, maleni broji skoro 1cm. 🥰🥰🥰 imamo 9,3 mm. Jedva cekam opet uzv ❤
Jupi jupi 💓💓💓💓. Vidim i tebe cesto narucuju na ultrazvuk kao i mene, 5 tjedan, 6 tjedan i sad je pretpostavljam sedmi?
Kad ides opet?
Da, ja sam isla sad 3 puta al su mi rekli da sad mogu svaka 3-4 tjedna. Da nema potrebe više ovako. 😊 narucila sam se 10.11.na nifty. A vj ću u međuvremenu otići kod svojeg socijalnog, vratio se danas iz samoizolacije 😅
Ti ideš opet u utorak?😍
Da, u utorak, isto mi 7 tjedan bude...
Kad je tebi bila zadnja M?
Ja isto krećem preko HZZO-a i uvjerena sam da ću jako brzo uspjet, kao i svi koji smo krenuli, bilo kako
Uspije većina, samo neko malo brže, neko malo sporije i veliki je i individualni faktor, faktor sreće i mnogo drugog tako da, osobno, ne mislim da je neka velika razlika u uspješnosti državno ili privatno. Ali možda se tješim jer idem ja državno
Svakako, sretno, i što prije da ostvariš svoju želju!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ja isto krećem preko HZZO-a i uvjerena sam da ću jako brzo uspjet, kao i svi koji smo krenuli, bilo kako
Uspije većina, samo neko malo brže, neko malo sporije i veliki je i individualni faktor, faktor sreće i mnogo drugog tako da, osobno, ne mislim da je neka velika razlika u uspješnosti državno ili privatno. Ali možda se tješim jer idem ja državno
Svakako, sretno, i što prije da ostvariš svoju želju!
Ja osobno da imam love, išla bi kod Lucingera jer ga svi jako hvale i ima jako dobru statistiku koliko sam čula. Ali to mi je opcija ako jednom sve hzzo pokušaje iskoristim. Želim ih iskoristit jer imam pravo na njih, a za drugo moram dizat kredit 😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
To su i meni sad ubacili u sljedeći protokol, isto zbog nezrelih stanica, jedva čekam novi postupak🙈🤗
Da da zbog nezrelih stanica je to uveo. Al kak sam ri napisala ja sam stekla dojam da je on u startu znao da ce doc do hipera sto posto. Jer na samom prvom razgovoru kod upoznavanja je reko da cilja da dobijemo najmanje 20 js za oploditi. Malo riskantno zar ne?
Super broj stanica!😍😍 jesi ti na fejsu? Vidjela sma na fejsu u grupi 40 oocita i 23 oplođene stanice😍😍
Jesam 😁
Baš ti hvala na ovim riječima podrške. Divna ste ekipa ovdje. Iskreno, razumijela bih kada bi neumjesne komentare imali ljudi koji ne znaju da se mucimo imati dijete, ali kad ih imaju i oni koji znaju, to je onda problem. I recimo, vecinu vremena pokusavam ne razmisljati o trudnoci (koliko mi to uspjeva, ne pitaj), ali u nekim trenucima kao na godisnjem odmoru mi donekle uspije. Ali onda se nadje muzeva sogorica koja u svaki razgovor uspije ubaciti nesto vezano uz svoju trudnocu ( zadnja joj je bila prije 7 godina, ali i dalje joj je to br. 1 tema u zivotu). Ljudi jednostavno ne shvacaju...
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Sortiraj odgovore
Najstariji