Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    15. Listopad 2020. 11:55

Cure jeste vi primijetile da od utrogestana možda? imate povišenu temperaturu. Nije mi ništa, ali evo jučer vruće mi nekak. Izmjerim 37,7 😯

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Listopad 2020. 12:05

Hvala svima za navijanje 
    Anitram1982, ja sam svog pitala je li spreman hraniti 11 djece  Ma svi znamo da neće svi uspjeti. Ali nadajmo se da će uspjeti barem jedan (a možda i poneki smrzlić )
    Ja sa svojim bebama stalno pričam i obećala sam im da ću se vratiti po svakog, makar zatrudnjivala do 50te. Nijedna moja beba neće ostati smrznuta, svaka će dobiti šansu. 

💔💔💔

• more2309
    15. Listopad 2020. 12:10

Vracena su mi 2, da li su se obadva primila, vidjet cemo 🙂. Iskreno, voljela bih imat blizance, ali bit cu vise nego sretna ako se primio samo jedan, samo neka bude sve ok 🍀🍀🙏🙏, lako se ja vratim po bracu ili seku 🙂!
    Monolena dobro nam dosla i sto prije otisla 🙏🙏🤞🤞🍀🍀! To sto osjecas je normalno, ali nema nikakvog ratloga za mrzit sebe, ja to gledam sa stajalista da je reproduktivni sustav dio tijela kao svaki drugi, meni ne stima stitnjaca vec unazad 11 godina i uopce ne mrzim sebe niti mislim da me je tijelo izdalo, pijem terapiju i to je to, moj muz ima los spermiogram, krenuli smo u MPO bez razmisljanja, zelimo dijete i to je jedini nacin, isto kao sto je jedini nacin da normalno funkcioniram piti tablete do kraja zivota. Ovo sto mi prolazimo nije lako, treba puno hrabrosti, zivaca, strpljenja, ali bas zbog toga bi trebale biti ponosne na sebe i svoje tijelo. Sve ce ti to sjest na svoje, samo se moras pomirit sama sa sobom i prihvatit situaciju ❤!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Oolive
    15. Listopad 2020. 12:12

MTB

Vratila se sa ultrazvuka.
    Imamo 11 veličanstvenih, ljubi ih majka!!!
    Doktorica je jako zadovoljna. Kaže da nema straha od hipera kod mene. Nalazi su ovi:
    Lijevi: 13, 13, 12, 10, 10
    Desni: 13, 13, 12, 10, 10, 10
    Endometrij: 8
    Od danas uzimam još jednu pikalicu. U subotu, novi UZV i vađenje krvi.
    Kaže doktorica da su sporo krenuli, ali su sad baš uhvatili zamah (na majku su).
    Inicijalno je rekla da očekuje aspiraciju 19. ili 20. Nakon prošlog pregleda je rekla da je izglednije kraj idućeg tjedna. Sad opet kaže da je moguće da će biti i početak tjedna, malci su se baš požurili.
    Drž'te fige da su kvalitetni i da lijepo rastu do aspiracije

Drzim fige, ti si toliko pozitivna zena, ja ti se divim! Uz takav stav, uspjeh je zagarantiran🥰

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

• more2309
    15. Listopad 2020. 12:13

MTB

Doktorica je jako zadovoljna. Kaže da nema straha od hipera kod mene. Nalazi su ovi:
    Kaže doktorica da su sporo krenuli, ali su sad baš uhvatili zamah (na majku su).
    Inicijalno je rekla da očekuje aspiraciju 19. ili 20. Nakon prošlog pregleda je rekla da je izglednije kraj idućeg tjedna. Sad opet kaže da je moguće da će biti i početak tjedna, malci su se baš požurili.

Ovo je fenomenalno 🎊🎊🎊🎉🎉🎉😎😎😎! Naravno da ce lijepo rasti i super se oploditi, sad kad su se zalaufali bome nece stat 🙏🙏🤞🤞🍀🍀! Pripremaj se buduca mamice, uskoro ce se mrvice gnijezditi u busici 🙂🙂❤❤🙏🙏🤞🤞🍀🍀!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

Olivera
    15. Listopad 2020. 12:16

*.Women_name.*

Cure jeste vi primijetile da od utrogestana možda? imate povišenu temperaturu. Nije mi ništa, ali evo jučer vruće mi nekak. Izmjerim 37,7 😯

Ja od crinone gela (progesteron) imam cijelo vrijeme popodne temperaturicu, od 37-37.2 maksimalno. Sad sam baš zvala zubaricu hoće li me primiti sutra popodne obzirom da u dom zdravlja ne puštaju s temp, kaže da hoće ali da donesem nalaz😳

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Olivera
    15. Listopad 2020. 12:21

MTB

Ajmeeeee super, ovo su divni folikuli, svi podjednake veličine, a i broj od 4 danas na 12, divota🎉🎉🎉
    Biti će tu nekoliko bebica 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• more2309
    15. Listopad 2020. 12:22

Ana26

Cure, pomažite!
    Meni je ovaj mjesec otkazan postupak zbog visokog TSH.
    Bio je 4.20 1.10.2020. ,dr. mi je povećala terapiju s 50mg na 75mg,a vikendom 100mg. Danas sam vadila krv i TSh mi je 0.13. Kontrola mi je krajem mjeseca i ako bude nalaz ok onda idem u postupak.
    Šta da radim?

Tebi je ova terapija malo previsoka, ali moje misljenje je da mozes u postupak sa ovim vrijednostima. Vidi sa endokrinologom jer je meni moj regulirao jednu terapiju kad sam bila pod stimulacijom u postupku, onda sam se vratila na staru nakon postupka. Kod ovog FET-a mi je bio 1.571 i pila sam tri cetvrtine na dan, s tim da mi je rekao kad budem trudna povecam na cijelu tabletu.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

MimiDrimi
    15. Listopad 2020. 12:28

Ana26, ako može, nazovi doktoricu, pa ju pitaj.
    Možda od pon do pet 50, a vikendom 75. Vidi se da ti je počela brzo raditi, malo joj je visoka terapija. ;)
    Sretno.
    MTB koji predivan broj folikula, i svi su tu negdje veličine. Stvarno držim fige na najjače ;)

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• more2309
    15. Listopad 2020. 12:29

🦋Anitram1982🦋

Mogu li se i ja dodat na popis? 😊. Nasu borbu imate kod mene u potpisu, da ne dosadujem. Ja sam PCOS a M je OAT. Trenutno sam u hiperu. Punkcija bila u utorak. 40 js. 27 se moglo oploditi. 23 ih se oplodilo. Transfer ce biti sljedeci ciklus. Trenutno cekamo ponedjeljak da nam jave koliko ce od oplodenih doc do blastice.

Dobro nam dosla i drzim ti fige da sto prije ostvaris svoj san 🤞🤞🙏🙏🍀🍀! Ovo je nevjerojatan broj oplođenih stanica, cestitam i drzim fige 🙏🙏🤞🤞🍀🍀! Ti isto imas tesku borbu iza sebe, svaka cast na snazi.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.