Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Listopad 2020. 11:26

Ana26

Cure, pomažite!
    Meni je ovaj mjesec otkazan postupak zbog visokog TSH.
    Bio je 4.20 1.10.2020. ,dr. mi je povećala terapiju s 50mg na 75mg,a vikendom 100mg. Danas sam vadila krv i TSh mi je 0.13. Kontrola mi je krajem mjeseca i ako bude nalaz ok onda idem u postupak.
    Šta da radim?

Mislim da ti je terapija pre jaka. Nazovi da ti smanje. Godinama pijem terapiju tako da sama sebi ponekad nadodam ili smanjim ali buduci da si nova u tome najbolje je da se savjetuješ sa endokrinologom.

15. Listopad 2020. 11:31

*.Women_name.*

🦋Anitram1982🦋

Mogu li se i ja dodat na popis? 😊. Nasu borbu imate kod mene u potpisu, da ne dosadujem. Ja sam PCOS a M je OAT. Trenutno sam u hiperu. Punkcija bila u utorak. 40 js. 27 se moglo oploditi. 23 ih se oplodilo. Transfer ce biti sljedeci ciklus. Trenutno cekamo ponedjeljak da nam jave koliko ce od oplodenih doc do blastice.

40 😯😯😯😯 23 bebaaa 😍😍 svaka čast!!
    Da se što prije ona prava 👶 u gnijezdi u svoju toplu kućicu ☺️😘

Hvala 😘 Hhhhh to je i M reko. Al nece sve doc do blastice. Jos smo ovaj put uzeli kao neki Kalcij za moje js da se bolje razvijaju nakon oplodnje, a za M Fertility@chip. Da odaberu one morfoloski dobre spernice. Kad ono ludilo u labu 🙈 

15. Listopad 2020. 11:33

🦋Anitram1982🦋

Mogu li se i ja dodat na popis? 😊. Nasu borbu imate kod mene u potpisu, da ne dosadujem. Ja sam PCOS a M je OAT. Trenutno sam u hiperu. Punkcija bila u utorak. 40 js. 27 se moglo oploditi. 23 ih se oplodilo. Transfer ce biti sljedeci ciklus. Trenutno cekamo ponedjeljak da nam jave koliko ce od oplodenih doc do blastice.

Ma vidim u potpisu da si imala tri neuspjesne trudnoce, ja dvije, jedna također u visokim tjednima ali nitko nas ne salje na nekakve dodatne genetičke pretrage. Samo smo na svoju ruku otišli na konzultacije kod geneticara. Da li su vas slali?

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Listopad 2020. 11:37

Vratila se sa ultrazvuka.
    Imamo 11 veličanstvenih, ljubi ih majka!!! 
    Doktorica je jako zadovoljna. Kaže da nema straha od hipera kod mene. Nalazi su ovi:
    Lijevi: 13, 13, 12, 10, 10
    Desni: 13, 13, 12, 10, 10, 10
    Endometrij: 8 
    Od danas uzimam još jednu pikalicu. U subotu, novi UZV i vađenje krvi.
    Kaže doktorica da su sporo krenuli, ali su sad baš uhvatili zamah (na majku su ).
    Inicijalno je rekla da očekuje aspiraciju 19. ili 20. Nakon prošlog pregleda je rekla da je izglednije kraj idućeg tjedna. Sad opet kaže da je moguće da će biti i početak tjedna, malci su se baš požurili.
    Drž'te fige da su kvalitetni i da lijepo rastu do aspiracije 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    15. Listopad 2020. 11:40

MTB

Doktorica je jako zadovoljna. Kaže da nema straha od hipera kod mene. Nalazi su ovi:
    Kaže doktorica da su sporo krenuli, ali su sad baš uhvatili zamah (na majku su).
    Inicijalno je rekla da očekuje aspiraciju 19. ili 20. Nakon prošlog pregleda je rekla da je izglednije kraj idućeg tjedna. Sad opet kaže da je moguće da će biti i početak tjedna, malci su se baš požurili.

Vauuuu 😍😍😍 držimo fige!! 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

VM
    15. Listopad 2020. 11:41

Cure da li koja od vas ima problema sa noćnim znojenjem. Prošli postupak od punkcije ja sam bila svaki dan u jednoj vodi tokom noći, vrat, između prsa, prepone, koljena, užas. To znojenje se nastavilo i dolaskom menstruacije a evo i sada 1-2 nakon nje. Po nalazu, štitnjača mi je skroz u redu  

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986, tako je. S obzirom da će mi upaliti iz prve, nemam se što brinuti oko tih par kilograma radi hormona. 
    A što se tiče tvoje bebe, naravno da je super i da je zdrava i da će se roditi jaka i glasna. Pa na mamu je!! Prava junačina ili junakinja!

Bozma, hvala na prijedlogu za magnezij. Ja sam si već pripremila nekoliko porcija chia pudinga, i psyllium. I inače imam problema sa stolicom, ovaj postupak mi neće pomoći.

Tanja79, wooohooo, bebe su se vratile doma. I imaš i smrzlića! Navijamo na najjače!!! Kad je predviđeno da vadiš betu?
    Sad jaaako puno paziti na sebe, odmarati, maziti bušu i navijati za bebice.

MakiST, imamo dečkića!!! Predivno. Baš sam čitala prve stranice ove teme, i predivno je vidjeti kako žena koja je pisala u veljači sad čeka predivnog dječačića! Svaka čast!!

Monolena, dobro nam došla! Znam kako se osjećaš, i ja sam se osjećala kao da nešto sa mnom ne valja. Važno je to odbolovati, prihvatiti situaciju kakvu jest i vratiti se ljubavi prema svoj tijelu - jer ono, upravo takvo kakvo jest, će ti na kraju dati bebu. Uz pomoć, da. Ali dat će ti je. I super je da si došla ovdje, i ja sam se osjećala usamljeno dok nisam našla ovaj forum.

Ana26, ne razumijem. Pa čini mi se da ti je sad dobar, čak i prenizak? Možda treba malo smanjiti dozu i samo ga održavati ispod onog magičnog broja koji oni žele?

TiredIvy, neće se Kalimero dati, ovdje ima čitav čopor cheerleadersica koje misle po cijele dane na njega. 
    Što se mene tiče, ja sam na Gonal 225, od danas uzimam i Cetrotide.

Anitram1982, pa kako se ne bi mogla dodati na popis! Smatraj se dodanom!. Imaš baš veliki broj oplođenaca, nekako mi smrdi da bi tu mogao biti tvoj budući čoporčić djece. Držmo fige!!! 

💔💔💔

ericaa

MTB

Kaže doktorica da su sporo krenuli, ali su sad baš uhvatili zamah (na majku su).

juuuhhhhuuuu!!!   

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

iris_iris

MTB

woooow, odlične vijesti  bit će to super 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

15. Listopad 2020. 11:54

MTB super...drzimo 🤞🤞🤞 
    E hvala. Da da mali copor. Kazem ja svom M, covjece  navijamo da imamo i jedno barem , a na kraju cemo ih imat za malu nogometnu momcad 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.