ako sam ja ovaj put zatrudnila, u ovim godinama i sa mojim hormonima, u postupku u kojem je sve šta je moglo krenit naopako krenulo, ima da ste svih 18 sljedeći mj.trudne, a ostatak do kraja godine
Dabogda bilo tako!!!
💔💔💔
ako sam ja ovaj put zatrudnila, u ovim godinama i sa mojim hormonima, u postupku u kojem je sve šta je moglo krenit naopako krenulo, ima da ste svih 18 sljedeći mj.trudne, a ostatak do kraja godine
Daj reci mi godine i sta je jos bilo tako zeznuto? Ohrabri mee... ;)
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Bozma ja san bas u grcu iscekujuci tvoju betu.. Al onak bas iskreno kao da cekan svoju.. Nakon svega bas zelim taj plus kod tebe ❤️
Miss1502u Marusic.
Maja555 ovo ti je prvi u bolnici? Bas me zanima kako ce se tebi bit naspram privatnika.
Je je. Prvi u kbc. I mene zanima u odnosu na cito kako ce biti. Marusic je doktorica u kbc jelda?
je, doktorica je. Meni osobno je dole bolje nego privatno, ne zato što sam jutros popišala pozitivan test, nego ćeš sama vidjet zbog čega sve.
miss1502 - ma šta 15, svih 18!!Nina92 - tko ti brani, ako je lucija07 mogla pratiti od 3. dana, ti možeš od prvog.
Pišala je Lucija i 2 dan🤷♀️😂😂😂😂😂
Eto priznajem sad🙊😂😂.. Ali tek 3 se vidjela sjena sjenine sjene 😂😂😂😂😂
Hahhha lucija 😂😂😂 nina92 onda sta cekas,pisaj 😂😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Miss1502u Marusic.
Maja555 ovo ti je prvi u bolnici? Bas me zanima kako ce se tebi bit naspram privatnika.
Je je. Prvi u kbc. I mene zanima u odnosu na cito kako ce biti. Marusic je doktorica u kbc jelda?
je, doktorica je. Meni osobno je dole bolje nego privatno, ne zato što sam jutros popišala pozitivan test, nego ćeš sama vidjet zbog čega sve.
Gdje si bila osim kbca? Jedva cekam viditi.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
maja555, DHEA mi je bila 8, nitko nije komentirao pa je valjda dobar. sve u svemu meni se čini ok, ništa nerješivo. Meni je Šunj jednom zbog FSH (bio 12) napisala da pijem DHEA, Mršić ni Marušić nisu nikad spominjali. On je baš picajzla i voli da je sve uredno, pa nemoj da te zabrinjava kad krene zaokruživat, meni je išarao nalaz sa strelicama, zaokruživao po 10 puta neke brojke. I inače oni u bolnici to malo detaljnije prouče, privatno nitko ništa ni ne gleda.
Kendural C sam nazvala soc.ginekologa i rekla da mi je on napisao da ga pijem, ispisali mi bijeli recpet, ono na komad papira sa pečatom, 170kn košta.
Moj Boze da kad se sjetim na vv sam sizdiča s tim nalazima.. Svako malo vadi nove nalaze..
Oni markeri svakih 6 mjeseci vec me bilo sram kao da smo neki narkići vec nas tehnicari tamo znali🙃😂😂... Taman prodjem postupak ispuca fetove ajmo ispočetka.. Stalno jedno te isto popppp sam vise.. Ali najjace mi bilo kad me Planinička za FET trazila suprugov novi spermiogram 🤷♀️😂😂... Ja ju pitam a kakve to ima veze kakav mu je sad spg (stalno je normalan tj jako dobar, odlican😂) kad su nam embriji vec u skrinji🙄🙃🙃... Samo je zasutila i prekrižila... Pa sam se zbunila kod Lucija kako on divno s nicim ne gnjavi.. Vidio covjek moje papire kaze navadila si se ti nalaza za 5 zivota 😂😂😂😂
Hahaha jeste me nasmijale, odlucila sam da necu radit test jer mi je jednom bio pozetivna pa beta 0, malo sam se salila 🤣🤣
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
miss1502 - ma šta 15, svih 18!!Nina92 - tko ti brani, ako je lucija07 mogla pratiti od 3. dana, ti možeš od prvog.
Pišala je Lucija i 2 dan🤷♀️😂😂😂😂😂
Eto priznajem sad🙊😂😂.. Ali tek 3 se vidjela sjena sjenine sjene 😂😂😂😂😂
Hahahahaha, zakon si!!! Nina92, sad vidiš, nemaš šta čekati!!
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji