TiredIvy, ako se smije znati, s kojom dijagnozom ste krenuli?
Ja sam low responder, losa kvaliteta js, a sad su tu jos I godine, meni je 41. Kod M totalni azoo - koristimo donora.
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
I samo da pitam, na konzultacije u IVF moramo same ili moze muz s nama :) ako netko od cura zna?
Mislim da moraš ići sama… tako su tu cure pisale, pa sam i ja ušla sama… a pratnja može čekati ispred čekaone od klinike, ima stolica za sjesti.
Curka koja je baš završila s transferom je izlazila sama van… Dakle, možemo zaključiti da pratnja nije dozvoljena🤣 Znači ideš i ti u IVF?
TiredIvybaš mi je drago što su se obje oplodile!🤗
Kod nas je pratnja bila dozvoljena samo na dan aspiracije, radi potpisa i predavanja uzorka. Za sve drugo mi je receno da dolazim sama, a mm je mogao cekati u blizini...
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
I samo da pitam, na konzultacije u IVF moramo same ili moze muz s nama :) ako netko od cura zna?
Mislim da moraš ići sama… tako su tu cure pisale, pa sam i ja ušla sama… a pratnja može čekati ispred čekaone od klinike, ima stolica za sjesti.
Curka koja je baš završila s transferom je izlazila sama van… Dakle, možemo zaključiti da pratnja nije dozvoljena🤣 Znači ideš i ti u IVF?
Hej Aurora, pa nisu se obe oplodile na zalost. Samo jedna i to ona nezrela...
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
TiredIvy, ako se smije znati, s kojom dijagnozom ste krenuli?
Ja sam low responder, losa kvaliteta js, a sad su tu jos I godine, meni je 41. Kod M totalni azoo - koristimo donora.
Joj mnogo sreće vam želim. To je borba, kod mene je Endometrioza, samo to, (ajmo reći samo jer svakom je njegov problem najveći) ali kad vidim ovako potporu jednu od druge odmah mi je toplije kraj srca.
Kod nas nitko nezna za ovo, samo mm i na, i mama 😊 i onda mi je ovo takvo olakšanje...
Hvala Vam svima drage moje, dabogda se sve oplodile što prije 🎉🎉🎉🎉
endometrioza
Bozma malo sam se poigrala sa tvojim testicima, gle
https://ibb.co/zRcbPL8
Daj mi sliku starih testica ako imas, ondje gdje je booster polako izlazio, cisto da usporedim. Kod mene traje isto tako nekako..
Angribird ❤️
Tiredivy al se nezrela stanica moze oploditi?
Anksimoron pratnja je zabranjena zbog korone🙁
Alex vecini cura kad prestane sa th menga dodje u roku od 2-5d, ako zelis da sto prije dodje- navali na muza da ubrza malo proces😉
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Bozmamalo sam se poigrala sa tvojim testicima, gle
Daj mi sliku starih testica ako imas, ondje gdje je booster polako izlazio, cisto da usporedim. Kod mene traje isto tako nekako..
Angribird ❤️Tiredivyal se nezrela stanica moze oploditi?
Anksimoronpratnja je zabranjena zbog korone🙁
Alexvecini cura kad prestane sa th menga dodje u roku od 2-5d, ako zelis da sto prije dodje- navali na muza da ubrza malo proces😉
Moze ako je dostigla taj neki stadium MI, onda mogu u labu da joj pomognu da do kraja sazri i da je oplode. Samo je procenat dobrih embriona od takvih stanica na zalost jako mali Kod zena koje imaju vise js. ako se apsiracijom dobije neka u ovom stadiju (MI) obicno se baca, ni ne pokusava se da se od nje napravi embrion. Kod mene se eto zrela nije oplodila, pa su morali da probaju sa tom jednom nezrelom koju sam jos imala.
👩44, low AMH 🤵44, azo
Same! Bar kad sam ja isla.. Al mislim da s obzirom na virus, da je i dalje tako...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Niktta draga cuvaj se i pazi mislim i molim za tebe i za sve nas!
Cure mene je jucer zvalo da danas ne radi pa da u Cetvrtak ujutro dodjem tako da jos malo cekanja🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bozmamalo sam se poigrala sa tvojim testicima, gle
Angribird ❤️Tiredivyal se nezrela stanica moze oploditi?
Anksimoronpratnja je zabranjena zbog korone🙁
Alexvecini cura kad prestane sa th menga dodje u roku od 2-5d, ako zelis da sto prije dodje- navali na muza da ubrza malo proces😉
hahah nije losa ideja :), jeli itko od vas pokusao sa mjerenjem bazalne temperature
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Otici cu na konzultacije... pa cu vidjeti ali mislim da hocu...dopao me doktor grbavac? Bar su mi tako telefonski rekli da ce mi on biti u petak?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji