Cure koje čekaju betu držim fige
Ajmeeeeeeeee kako nemogu dočekati da se Lucija javi nakon ultrazvuka
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Evo meee! Uglavnom imamo 1 plod velik 5mm kojem srceko kuca💓, danas sam tocno 6tt..drugi plod se jos samo malo u tragovima vidi od njega nista no nema veze, ja sam presretna! Od hematoma nista eto toliko o socijalnim ginekolozima tko zna sto je on vidio.. Smedjarila sam kaze jer se 2 plod apsorbirao..
I kaze da s obzirom na spontane bolje i sigurnije da je jednoplodna trudnoca a za bracu ili Seku imamo jos 4 embrija🙏🙏🙏🌺
Dada31, Cervikalne briseve možeš raditi kad god hoćeš. Ako imaš socijalnog ginekologa tamo, traži uputnice i napravi ih čim prije, da znaš na čemu si. Često specijaliste MPO ne zanimaju ti brisevi jer se oplodnja može napraviti i bez njih. ALI, iako ne utječu na oplodnju, mogu utjecati na spontane pobačaje ili na deformaciju ploda - a to definitivno ne želiš. Bolje znati pa izliječiti, nego se zaletiti pa se kajati. Dosta si mlada, stigneš i provjeriti i izliječiti (ako se ima nešto za izliječiti) i krenuti u postupak.
A što se stresa tiče, ovo je vrijeme kad se stvarno moramo posvetiti sebi i biti razmažene - udovoljavati si i opuštati se na sve načine koje nam odgovaraju. Jer da, jako je bitno da je mama u što boljem stanju da bi se beba ulovila. Zato si ja mantram, pričam s bebama, brijem na pozitivu i čitam sve ove prekrasno pozitivne žene ovdje.
alex2102, tako treba!! Idemo dalje!
TiredIvy, čim se oplodila to nešto znači. Dovoljna je jedna, ali vrijedna. Navijat ćemo za nju.
ANKSIMORON, može se znati, već sam pisala. Ja sam u ZG, u BetaPlusu. Meni radi korone ne puštaju nigdje MM sa mnom, sve moram sama. Mislim da je sad svuda tako.
Dada31, TiredIvy, zbrkale ste kvotove. Ja nisam u Njemačkoj.
💔💔💔
toliko nas je u zadnje vrijeme da mi treba 100 godina da pohvatam, Tiredlvy, vidim da se zrela nije oplodila, a šta je sa nezrelom? je li to već znate ili će te još zvat? sugurno si napisala, ali nikako da nađem.
Tanja79, kod tebe odličan postotak oplođenih.
darliv, koliko sve živo čekamo kao na iglama, mogu mislit kako ti je sa tim odgađanjem
alex2102, jesi bila u prirodnjaku kad ideš odmah na novi?
Ta nezrela se oplodila. I to kazu lepo. Brzo je sazrela i danas je kako treba dvostanicni embrion. To je onaj folikul sto ga doktorica na poslednjem UZ nije htela ni izmeriti i rekla da od njega nece biti nis'
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Evo meee! Uglavnom imamo 1 plod velik 5mm kojem srceko kuca💓, danas sam tocno 6tt..drugi plod se jos samo malo u tragovima vidi od njega nista no nema veze, ja sam presretna! Od hematoma nista eto toliko o socijalnim ginekolozima tko zna sto je on vidio.. Smedjarila sam kaze jer se 2 plod apsorbirao..
I kaze da s obzirom na spontane bolje i sigurnije da je jednoplodna trudnoca a za bracu ili Seku imamo jos 4 embrija🙏🙏🙏🌺
Woooohooooo, srčekooooooooooooooooooooooo. Baš mi drago. I sad si naučila lekciju, da se opustiš i vjeruješ svojim specijalistima
U pravu si, ima vremena za bracu ili seku, bitno je da sad imaš jednu bebu koja je zdrava i krasna!!
💔💔💔
Bravo Lucija!!!! Samo tako!!! Vidis da je sve to u redu. Ma odmah sam znala da je (na zalost) to verovatno od druge gestacijske koja se resorbovala. Veliko 💓 za malo, ali jako 💓. Sada da uzivas u trudnoci i da javljas kako rastete!
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Ajmeeeeeeeee Lucija kako sam sretna, ma presretna... Joj oprosti što te gnjavim ali po čemu je računao 6tt??kako se osjećas?? Jel se osjećas trudna?? Bolovi?? Mučnine?? Oprosti što sam dosadna ali nemogu dočekati četvrtak i strah me
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
toliko nas je u zadnje vrijeme da mi treba 100 godina da pohvatam, Tiredlvy, vidim da se zrela nije oplodila, a šta je sa nezrelom? je li to već znate ili će te još zvat? sugurno si napisala, ali nikako da nađem.
Tanja79, kod tebe odličan postotak oplođenih.
darliv, koliko sve živo čekamo kao na iglama, mogu mislit kako ti je sa tim odgađanjem
alex2102, jesi bila u prirodnjaku kad ideš odmah na novi?
Ta nezrela se oplodila. I to kazu lepo. Brzo je sazrela i danas je kako treba dvostanicni embrion. To je onaj folikul sto ga doktorica na poslednjem UZ nije htela ni izmeriti i rekla da od njega nece biti nis'
Hehe, bit će ovo lijepa priča za malca ili malecku kad im budeš pričala kako su nastali Ne da se beba, ova baš želi doći na svijet. Navijamo svi za nju.
💔💔💔
Ajmeeeeeeeee Lucija kako sam sretna, ma presretna… Joj oprosti što te gnjavim ali po čemu je računao 6tt??kako se osjećas?? Jel se osjećas trudna?? Bolovi?? Mučnine?? Oprosti što sam dosadna ali nemogu dočekati četvrtak i strah me
Hvaaalaaaaa!!
Nista nistaaa uopce se ne osjecam trudno za sad. Ja sam od transfera samo 2 dana imala grceve 2 dana po cca 10 min kao da cu dobit i to je sveee.. Sise me bole i to je to.. Cak ni ne piskim cesto... Racuna mi od zadnje menge 01.09.
Ajmeeeeeeeee Lucija kako sam sretna, ma presretna… Joj oprosti što te gnjavim ali po čemu je računao 6tt??kako se osjećas?? Jel se osjećas trudna?? Bolovi?? Mučnine?? Oprosti što sam dosadna ali nemogu dočekati četvrtak i strah me
Hvaaalaaaaa!!
Nista nistaaa uopce se ne osjecam trudno za sad. Ja sam od transfera samo 2 dana imala grceve 2 dana po cca 10 min kao da cu dobit i to je sveee.. Sise me bole i to je to.. Cak ni ne piskim cesto… Racuna mi od zadnje menge 01.09.
Pa tako niti ja, ono osim što na dane jedem nenormalno ništa drugo pa se pitam jel je sve ok
Jel imaš sličicu??? Kakav je bio osjećaj vidjeti malo čudo????
Ja sam toliko sretna zbog tebe što je sve u redu
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji