Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • T_Ivy
    13. Listopad 2020. 10:53

Evo da se i ja javim. Od dve oplodila se jedna stanica i to ona nezrela  Sada evo opsesivno idem po Google-u da nadjem primere gde je oplodjena nezrela celija ipak uspela da dodje do blastociste.
    Tanja svaka cast i za broj stanica i za broj oplodjenih! Bice tu i smrzlica. Kod tebe bese dobar AMH? 
    Dada I ja zivim u Nemackoj, ali prethodna cetiri IVF procesa sam imala u Pragu - puno je jeftinije. Inace i kod mene moraju da primene ICSI. Tu embriolog izabere samo jedan spermatozoid koji im izgleda najbolji i 'usprica' ga direktno u celiju. Dakle, ne ostavlja se na js i spermijima da se sami, 'prirodnom selekcijom' oplode.
    Bozma drzim ti figice jako! To je sve jos jako rano, tebi je bio transfer dvodnevnih, jel tako? Mislim da bi mozda tek za dva-tri dana mogla da uradis test onako 'odistinski' 
    Nikitta odmah sam jutros prvo tvoju poruku gledala da vidim kako si. Super da nema infekcije, ali najvaznije je, a to su i druge zene ovde pisale, da si donela odluku da se pobrines na prvom mestu za svoje zdravlje i da si izabravla pravi put i prave strucnjake. To je tako mnogo vazno.
    Svima ostalima zelim danas mnogo, mnogo srece i jedva cekam da citam vesti!!!

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

ANKSIMORON
    13. Listopad 2020. 10:55

MTB

Dada31

MTB hvala na odgovoru 😊

Ma situacija je zapravo u 99% slucajeva jednaka, osim cijene 😂

Biti cu odmah izravna i reci da postupak kosta 3200e i da mi osiguranje pokriva samo 50%, a nalaze od M sve placamo posebno… ocekivala sam posto toliko vec placam da cu dobiti neki normalan termin a ne za 5 tjedana 🤦🏻‍♀️ i sad doslovno brojim dane i samo se zivciram. Ali tako je tu svugdje sto se cijena tice.

A i te briseve navodno moram tocan dan ciklusa raditi tako da… Nisam previse bila upucena. . Mozda oni ni ne rade briseve, jer cudno mi je da se bas svugdje spominju se meni ne . Ne vjerujem da je zaboravio.

Iduci termin mi je 10.11 a meni ko za vraga ovaj mjesec uranila 2 dana tako da mi tovno spada na taj dn ici na razg. Ako budem jos jedan mjesec morala cekati, to ce biti taman pred sam Bozic i krecu godisnji. Ma sva sam napeta. Di je tek 10.11, mogla sam sve pretrage to tada napraviti a neznam ni sto mi jos treba.

Sko je slučajno koja isla na ICSI neka me ohrabri i malo opise postupak… A do tada…….

Cekam 10.11 ❤️🙏

Pa i mene će doći oko 3k€ u HrvatskojSkup je ovo sport, ali na kraju ćemo dobiti vrijednu nagradu
    Ja bih tražila ljudski pristup. Što se briseva tiče, koliko ja znam, možeš ih raditi kad god hoćeš (ako misliš na one briseve za HPV, klamidiju, ureu, i slično), jedino se hormoni moraju vaditi na točno određeni dan ciklusa (AMH, …). Ovo što ti menga pada na dan konzultacija možda i nije loše, oni taj dan vole napraviti UZV (da, znam, krv štrca na sve strane a oni rade UZV - ali tako to treba biti).

Gdje si ti u postupku ako se smije znati :)

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    13. Listopad 2020. 11:00

I samo da pitam, na konzultacije u IVF moramo same ili moze muz s nama :) ako netko od cura zna?

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    13. Listopad 2020. 11:01

Meto idemo prekosutra, cetvrtak  u 8.
    Izgleda da ovo podebljavanje ne radi na mob.telefonu

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Listopad 2020. 11:08

ANKSIMORON

MTB

Dada31

MTB hvala na odgovoru 😊

Biti cu odmah izravna i reci da postupak kosta 3200e i da mi osiguranje pokriva samo 50%, a nalaze od M sve placamo posebno… ocekivala sam posto toliko vec placam da cu dobiti neki normalan termin a ne za 5 tjedana 🤦🏻‍♀️ i sad doslovno brojim dane i samo se zivciram. Ali tako je tu svugdje sto se cijena tice.

A i te briseve navodno moram tocan dan ciklusa raditi tako da… Nisam previse bila upucena. . Mozda oni ni ne rade briseve, jer cudno mi je da se bas svugdje spominju se meni ne . Ne vjerujem da je zaboravio.

Iduci termin mi je 10.11 a meni ko za vraga ovaj mjesec uranila 2 dana tako da mi tovno spada na taj dn ici na razg. Ako budem jos jedan mjesec morala cekati, to ce biti taman pred sam Bozic i krecu godisnji. Ma sva sam napeta. Di je tek 10.11, mogla sam sve pretrage to tada napraviti a neznam ni sto mi jos treba.

Sko je slučajno koja isla na ICSI neka me ohrabri i malo opise postupak… A do tada…….

Cekam 10.11 ❤️🙏

Pa i mene će doći oko 3k€ u HrvatskojSkup je ovo sport, ali na kraju ćemo dobiti vrijednu nagradu
    Ja bih tražila ljudski pristup. Što se briseva tiče, koliko ja znam, možeš ih raditi kad god hoćeš (ako misliš na one briseve za HPV, klamidiju, ureu, i slično), jedino se hormoni moraju vaditi na točno određeni dan ciklusa (AMH, …). Ovo što ti menga pada na dan konzultacija možda i nije loše, oni taj dan vole napraviti UZV (da, znam, krv štrca na sve strane a oni rade UZV - ali tako to treba biti).

MTB
    NRW pokrajina, Düsseldorf 😁

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Listopad 2020. 11:10

TiredIvy, ako se smije znati, s kojom dijagnozom ste krenuli? 

endometrioza

• T_Ivy
    13. Listopad 2020. 11:12

Dada31

ANKSIMORON

MTB

Dada31

MTB hvala na odgovoru 😊

Cekam 10.11 ❤️🙏

MTB
    NRW pokrajina, Düsseldorf 😁

Hej MTB - pa I ja sam ti u Düsseldorfu 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

AuroraB
    13. Listopad 2020. 11:15

ANKSIMORON

I samo da pitam, na konzultacije u IVF moramo same ili moze muz s nama :) ako netko od cura zna?

Mislim da moraš ići sama... tako su tu cure pisale, pa sam i ja ušla sama... a pratnja može čekati ispred čekaone od klinike, ima stolica za sjesti. 
    Curka koja je baš završila s transferom je izlazila sama van... Dakle, možemo zaključiti da pratnja nije dozvoljena🤣 Znači ideš i ti u IVF?
    TiredIvy baš mi je drago što su se obje oplodile!🤗

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• LucyLou
    13. Listopad 2020. 11:20

alex2102

LucyLou

Nikitta, drago mi je da si doma i od srca ti zelim da se situacija sto prije smiri😘

MTB, naravno da ce biti sve u redu na danasnjem uzv. Javi nam se obavezno poslije😉

Alex2102, zao mi je zbog negativne bete. Ja sam svaki put nakon negativnog nalaza prema uputi doktora prestajala s terapijom - nema smisla kljukati s hormonima ako nije doslo do trudnoce…

Curama koje danas vade betu zelim da budu veeeeelike i drzim fige na najjace! ATanjiuTiredivysto ljepse oplodjene stanice🤞🏻😊

je je draga i ja sam prestala, evo jutros sam se digla noiva, idem ponovno u nove pobjede, hvala vam na podrsci, ovdje ste mi svi super,prestala sam sa hormonima i cim dobijem stavri idem na novipostupak, iako nemam osjecaj da cu ih uopce ubrzo dobiti, nesto mi je sve cudno kod mene ovaj put :)

Doci ce, treba proci par dana ali bude, i onda kreces dalje - samo hrabro i glavu gore, mozemo mi to! 🤞🏻💪🏻😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Listopad 2020. 11:23

TiredIvy Ej super ja baš nisam u Düsseldorfu ali je okolica 😊, 
    Daj reci koje si sve nalaze morala raditi?

Meni su na prvoj konzultaciji uzeli krv, tj i meni i mm i njemu su napravili spermio. 

Također imam i friški papa test prije mjesec dana, i to je to od nalaza, a druge konzultacije imam 5 tjedana nakon prvih. Nije mi ništa rekao da joj napravim u međuvremenu. 🤬🤬🤬🤬

ANKSIMORON vidiš, meni su rekli baš da moram sa suprugom obavezno doći. Znači skupa on i ja i oboje vadimo nalaze. Također i na drugu konzultaciju moramo skupa doći... 

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.