Dobro jutro svima
Nadam se da ste sve dobro i pune optimizma
Ja sam upravo zvala dr.
Imam 6 oplodjenih od 7
Vec imam osecaj kao da imam 6 dece 😂😂.
Ne znam kako da napravim tag, onako da ime bude jače crno 🙈
🎉🎉🎉🎉 Supeeer!!! Sretno dalje 🤞😘👶
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure, sretno svima danas! Javljate nam pozitivne vijesti 🙏🙏🙏🙏
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nikita kako si ? Nadam se da si bolje danas
Tanja to je odlicno, sigurno ce bit smrzlica 👏😀
Mtb mene nije narucio na taj nulti dan pregledavat jel imam ciste nego sam vec dobila inekcije da krenem s bocakanjem 2.dan ...isto malo glupasto s obzirom da je bila biokemijska,mislila sam da ce me pregledat ali nije...valjda je sve ok 🙏
Ostale cuje koje danas imate bete ili uzv- sretno!
Nove cure dobrodosle i jos prije otisle ❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
MTB, pitanjce jedno za Herplex.
Vidim tu tvoju turu kako si pila. Kažeš dvije ture po dva tjedna, a između dva tjedna uzimanja tableta dva tjedna pauze.Nisam samo skužila ovo = 4X400 mg.
U ta dva tjedna si pila jednu tabletu dnevno od 400mg ili 4 tablete dnevno od 400 mg?
Ja nemam HPV, al ima ga moja mama koja nikako da to riješi :)
Hvala ti
MimiDrimi, ne sjećam se Ovo sam prepisala sa nalaza. Piše točno ovo:
Uzimati Herplex 4x400 mg 9 dana pa tri tjedna pauze i ponovo Herplex ukupno 2-3 puta OBA PARTNERA. Može se pisati kao herpes labialis ili zoster (ovo je bila uputa za socijalca da zna pisati recept).
Na sljedećem pregledu za par mjeseci sam bila "čista" i nikad se više nije vratilo. S tim da ja od onda svaki put kad radim papu, radim rutinski i bris za HPV. Uz to sam bila i onaj Beta glukan od NK Cells.
💔💔💔
Meto, žao mi je. Iako, meni se na ovoj zadnjoj slici čini da vidim sjenu, ali vjerojatno bi 8dnt trebalo biti jače od sjene. Za svaki slučaj, izvadi betu ovih dana, da budeš sigurna.
💔💔💔
Nikita kako si ? Nadam se da si bolje danas
Tanja to je odlicno, sigurno ce bit smrzlica 👏😀
Mtb mene nije narucio na taj nulti dan pregledavat jel imam ciste nego sam vec dobila inekcije da krenem s bocakanjem 2.dan …isto malo glupasto s obzirom da je bila biokemijska,mislila sam da ce me pregledat ali nije…valjda je sve ok 🙏
Ostale cuje koje danas imate bete ili uzv- sretno!
Nove cure dobrodosle i jos prije otisle ❤️
Vjerojatno doktor zna što radi. Pogotovo ako si već bila kod njega pa "poznaje" tvoje tijelo. Meni su svi rekli da moram doći na nulti UZV, ali nova sam u ovome, pa možda i radi toga, jer ne znaju što mogu očekivati.
💔💔💔
Bozma bolje sam slikala, tamno mi u kuci, neda mi se premjestati do prozorahttps://ibb.co/DtjkKpk
Tanja bravo, navijamo da ostanu svih sest. 😍 jel cekate 5dan? Samo stisnes ovo slovo Biznad pisanja kom, pa ga opet ugasis kad napises ime kom pises. . Ja i moje objasnjavanje🙈
Napisala sam par postova prije. Ja sam primila brevatcide 1500 petkom, subotu, nedjelju i ponedjeljak mi je bio pozitivan test. Utorak potpuno bijel. I onda opet u srijedu blago pozitivan. Nemam sliku jer sam izbrisla. Dakle 3 do 4 dana ti je sigurno u organizmu booster i to ako se dan primanja smatra kao nulti.
MTB hvala na odgovoru 😊
Ma situacija je zapravo u 99% slucajeva jednaka, osim cijene 😂
Biti cu odmah izravna i reci da postupak kosta 3200e i da mi osiguranje pokriva samo 50%, a nalaze od M sve placamo posebno... ocekivala sam posto toliko vec placam da cu dobiti neki normalan termin a ne za 5 tjedana 🤦🏻♀️ i sad doslovno brojim dane i samo se zivciram. Ali tako je tu svugdje sto se cijena tice.
A i te briseve navodno moram tocan dan ciklusa raditi tako da... Nisam previse bila upucena. . Mozda oni ni ne rade briseve, jer cudno mi je da se bas svugdje spominju se meni ne . Ne vjerujem da je zaboravio.
Iduci termin mi je 10.11 a meni ko za vraga ovaj mjesec uranila 2 dana tako da mi tovno spada na taj dn ici na razg. Ako budem jos jedan mjesec morala cekati, to ce biti taman pred sam Bozic i krecu godisnji. Ma sva sam napeta. Di je tek 10.11, mogla sam sve pretrage to tada napraviti a neznam ni sto mi jos treba.
Sko je slučajno koja isla na ICSI neka me ohrabri i malo opise postupak... A do tada.......
Cekam 10.11 ❤️🙏
endometrioza
AuroraB hvala ti na iskustvu. Meni se moj dr isto činio dovoljno stručan, a istovremeno prijateljski raspoložen.
Sestre mi nisu sjele nikako, ali to me ne brine.
A modna pista, to nisam primjetila, ja sam bila u starkama 😎
Ja sam se također bila dvoumila između Petrove tj dr. Vrčića i njih. Budemo vidjeli da li sam dobro odlučila.
Meni su sestre bile super! Sve su mi jos dodatno pojasnile jer znaju da je Simunic malo stur na rijecima.. I na inseminaciji i na aspiraciji su bile predivne! Uz Maricica, meni je to toliko divan covjek da ja to ne mogu opisati ❤ Nisam ni ja stekla dojam o "modnoj pisti" jer apsolutno nisam obracala pozornost! Ja sam dolazila i u trenirci i u tenisicama i svakako.. 🤷♀️ Inace, meni je Simunic rekao da se prohodnost jajovoda radi ako se planira inseminacija.. Ako sam ja dobro shvatila…
Isto iskustvo i kod mene. Skroz sam opuštena s njima.
MTB svim curama koje si nabrojala danas zelimo srecu, a ti nam se javi s lijepim brojem folika i finim endometrijem ❤️ Hvala ti sto sve pratis i sto si nam olaksala pracenje cura..
Tanja odlicnooo, drzimo 🤞🏻🤞🏻 da svi lijepo napreduju 🤩
Nikitta jesi bolje danas?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻