Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    13. Listopad 2020. 14:09

lucija07

Evo meee! Uglavnom imamo 1 plod velik 5mm kojem srceko kuca💓, danas sam tocno 6tt..drugi plod se jos samo malo u tragovima vidi od njega nista no nema veze, ja sam presretna! Od hematoma nista eto toliko o socijalnim ginekolozima tko zna sto je on vidio.. Smedjarila sam kaze jer se 2 plod apsorbirao..
    I kaze da s obzirom na spontane bolje i sigurnije da je jednoplodna trudnoca a za bracu ili Seku imamo jos 4 embrija🙏🙏🙏🌺

Lucija cestitaaam ti na srceku!! Čuvaj svoju bebicu sad, za braću ili seku ima vremena 😊😊😊❤️ uživaj u trudnoći 🤰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

13. Listopad 2020. 14:10

I inace ja sam neki dan radila cervikalne briseve bas zbog trudnoce(sve je u redu🙏🌺) i od Lučija sam dobila blagoslov za normabel prije spavanja 1 od 5mg, i magnezij citrat za opustanje maternice i tijela.... kaze bolje biti opusten nego u grcu a to su male doze i vjerojatno cu do 12tt ga piti..

• alex2102
    13. Listopad 2020. 14:13

Bozma

toliko nas je u zadnje vrijeme da mi treba 100 godina da pohvatam, Tiredlvy, vidim da se zrela nije oplodila, a šta je sa nezrelom? je li to već znate ili će te još zvat? sugurno si napisala, ali nikako da nađem.
    Tanja79, kod tebe odličan postotak oplođenih.
    darliv, koliko sve živo čekamo kao na iglama, mogu mislit kako ti je sa tim odgađanjem
    alex2102, jesi bila u prirodnjaku kad ideš odmah na novi?

da, ovaj mi pokusaj bio samo transver, imala sam smrzlice, tako da sljedeci ciklus odma mogu ici, tako su mi bar rekli

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

13. Listopad 2020. 14:13

Simba 1989

lucija07

Simba 1989

lucija07

Evo meee! Uglavnom imamo 1 plod velik 5mm kojem srceko kuca💓, danas sam tocno 6tt..drugi plod se jos samo malo u tragovima vidi od njega nista no nema veze, ja sam presretna! Od hematoma nista eto toliko o socijalnim ginekolozima tko zna sto je on vidio.. Smedjarila sam kaze jer se 2 plod apsorbirao..
    I kaze da s obzirom na spontane bolje i sigurnije da je jednoplodna trudnoca a za bracu ili Seku imamo jos 4 embrija🙏🙏🙏🌺

Ajmeeeeeeeee Lucija kako sam sretna, ma presretna… Joj oprosti što te gnjavim ali po čemu je računao 6tt??kako se osjećas?? Jel se osjećas trudna?? Bolovi?? Mučnine?? Oprosti što sam dosadna ali nemogu dočekati četvrtak i strah me

Hvaaalaaaaa!!
    Nista nistaaa uopce se ne osjecam trudno za sad. Ja sam od transfera samo 2 dana imala grceve 2 dana po cca 10 min kao da cu dobit i to je sveee.. Sise me bole i to je to.. Cak ni ne piskim cesto… Racuna mi od zadnje menge 01.09.

Pa tako niti ja, ono osim što na dane jedem nenormalno ništa drugo pa se pitam jel je sve ok
    Jel imaš sličicu??? Kakav je bio osjećaj vidjeti malo čudo????
    Ja sam toliko sretna zbog tebe što je sve u redu

E nisam jos kod kuce vozimo se uslikat cu kasnije.. Pa ja sam se bojala da ni nisam trudna kad sam tu citala kojekakve simptome mislim si OMG GDJE SU MOJI😂😂😂🙄🤷‍♀️... 
    HVALA ti, bit ce i tebi sve ok.. Koji tjedan ce tebi biti? 

ericaa
    13. Listopad 2020. 14:14

Cure, opet imam pitanje.
    Rečeno mi je da skupim sve nalaze (osim hormona, njih ne mogu stići ovaj ciklus) i da s tim dođem prije iduće M na humanu (sa suprugom). Hoće li to opet biti konzultacije ili je moguće da, kako smo dogovorili prirodni IVF idući ciklus, da odmah krenemo bez obzira što nemam nalaza hormona?? tj. Imam ali su istekli zbog korone :(
    Pod krenemo mislim na UTZ i onda kad dobijem, počnemo sa folikulometrijom i paralelno vadim hormone ili baš moraju biti nalazi hormona prije tog prirodnog IVF?
    Možda je pitanje glupo ali ovo nam je prvi put, savjetovano nam je da ne gubimo se zbog moje endo sa inseminacijom i ipak predložen IVF prirodni pa sam se malo pogubila...
    hvala na odgovoru

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Nirvana2024
    13. Listopad 2020. 14:19

Lucija 💓💓💓💓  samo neka sve bude u redu, uzivaj u svakom danu 😇
    Prekrasne vijesti, bas za ovaj kisni dan, da ga malo uvesele, odmah mi je sve sarenije 🙃

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Listopad 2020. 14:20

Obavila ja svoj UZV. Moje folikule su na mamu, spore su i lijene  Kaže dr da aspiracija ipak neće biti u pon, nego vjerojatno nekoliko dana kasnije jer mi se sporije razvijaju folikule nego je inicijalno mislila. Za sad ih imam 4 iznad 10mm, vidjet ćemo za dva dana kako se one drže i hoće li se pojaviti nove (ima ih nešto i ispod 10, ali njih nije mjerila).
    Iako sam ovako na vani pozitivna i dosta brijem na pozitivu, postoji dio mog mozga koji uvijek pripremi najcrniji mogući scenarij. Tako da je dio mene bio spreman na to da će mi ona reći da sam preko noći ušla u menopauzu, da nema nijednog folikula, da su mi nestali jajnici i čitava maternica, ... 
    Zato sam sad baš sretna. Znam da ovo ne znači još ništa, ali nešto se zbiva. Idemo dalje 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Listopad 2020. 14:23

ericaa

Cure, opet imam pitanje.
    Rečeno mi je da skupim sve nalaze (osim hormona, njih ne mogu stići ovaj ciklus) i da s tim dođem prije iduće M na humanu (sa suprugom). Hoće li to opet biti konzultacije ili je moguće da, kako smo dogovorili prirodni IVF idući ciklus, da odmah krenemo bez obzira što nemam nalaza hormona?? tj. Imam ali su istekli zbog korone :(
    Pod krenemo mislim na UTZ i onda kad dobijem, počnemo sa folikulometrijom i paralelno vadim hormone ili baš moraju biti nalazi hormona prije tog prirodnog IVF?
    Možda je pitanje glupo ali ovo nam je prvi put, savjetovano nam je da ne gubimo se zbog moje endo sa inseminacijom i ipak predložen IVF prirodni pa sam se malo pogubila…
    hvala na odgovoru

Možda da ih nazoveš i pitaš? Koliko ja znam, na temelju hormona biraju terapiju, ali možda neće gnjaviti kad imaš ove istekle. Ovisno o tome koliko godina imaš, možda nema smisla da "gubite" vrijeme na prirodni IVF. Iako se, naravno, događaju trudnoće i tako, manja je vjerojatnost. Opet, možda žele tako probati baš radi endo... Nagađam gluposti, najbolje ti je da zoveš i pitaš.

💔💔💔

Nirvana2024
    13. Listopad 2020. 14:25

MTB, ti bas jesi pozitiva, drzim ti fige na najjace 🤞 kako sam ja prvi put u ovome, ne znam nista o brzini i velicini folikula...
    Dada, ako trebas na brzinu odraditi cervikalne, a u Zg si, imas na popustu za 399 kn, nalazi dodu za cas.

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

ericaa
    13. Listopad 2020. 14:30

MTB

ericaa

Cure, opet imam pitanje.
    Možda je pitanje glupo ali ovo nam je prvi put, savjetovano nam je da ne gubimo se zbog moje endo sa inseminacijom i ipak predložen IVF prirodni pa sam se malo pogubila…
    hvala na odgovoru

Možda da ih nazoveš i pitaš? Koliko ja znam, na temelju hormona biraju terapiju, ali možda neće gnjaviti kad imaš ove istekle. Ovisno o tome koliko godina imaš, možda nema smisla da "gubite" vrijeme na prirodni IVF. Iako se, naravno, događaju trudnoće i tako, manja je vjerojatnost. Opet, možda žele tako probati baš radi endo… Nagađam gluposti, najbolje ti je da zoveš i pitaš.

Hvala na odogvoru, ma to je bilo nakon propuhivanja i sva sam bila još komatozna. Zbog godina, imam 31., su nam i predložili inseminaciju pa ipak su rekli da bolje ne jer iako su jajovodi prohodni, zbog svega postoji rizik vanmaterične trudnoće i da je bolje ići na IVF. Hormoni su mi svi bili ok. Stalno ih nešto pitam pa mi je više neugodno, ali pola toga se sjetim dok dođem doma. A pitati ću sestru kad se budem naručivala čisto da znam što mogu očekivati. A taj prirodni je bez terapije pa sam zato mislila da i nalazi hormona nisu presudni i da će me odmah ubaciti u proces :)
    morati ću napraviti popis pitanja :D

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.