Darliv ❤️
Lucyinthesky probaj dva, tri puta stisnuti na slovo B, nece ni meni odmah. Hvala ti❤️
Ja i m smo sklepali plan iza nove godine za novi postupak, sad mi se cini tako dalekooo😳
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Dada dobro dosla. Ja sam isla na konzultacije 2.7. a postupak tek planiran za 11 mj. Bilo mi kao dugo za cekati, ali bome evo ga, pred vratima je. Ja sam td napravila prvi UZV na kojem je dok zakljucila da imam PCOS i sad u 10 mj kad dobim M idem ponovo na UZV. Onda cu valjda i ja detaljnije znati neke stvari. Zasad sam jos u cekanju. Budemo skupa odbrojavale
Nikita 😘😘😘 Ljubim!!
Tanja 6 ero djece, al si me nasmijala 😄😄 Navijam za dalje!
Svima sretno, ne mogu sve popamtiti tko i kad ide na sto. Ali sretno svima! 🥰🥰 Jedva stignem citati 🙈
Nikitta drago mi je da su otkrili šta je, probaj odmarat i nadam se da će ti bolovi popustiti 🤞
Tanja79 super za oplođene stanice
, držimo fige za dalje. Vezano za "boldanje" teksta tj podebljana slova, ja ne znam u čemu je fora, ali meni ta opcija na mobitelu ne radi, sve sam probala 🤷♀️
Ruska1986 dr. Šimunića nisam upozbala, samo sam ga vidjela na hodniku, nadam se, da budem ako je tak divan. Sestra mi je preko telefona zvučala super, uživo ne, ali ne znači da se to neće promijeniti, nije ni bitno.
Meto ipak se nadamo do bete, ali ako ne bude, ma bit će sljedeći put, za tebe baš nekako jako navijam💪💪💪
Dada31 dobrodošla, savjetovala bih ti da svakako napraviš briseve jer mislim da se bez urednih briseva nigdje ne može u postupak.
Ja sam bila kod Simunica prvi put, drugi put kod Maricica a sad idem na uvz opet kod Simunica. Oni su ti totalno dva razlicita tipa doktora! Meni je i Simunic super, samo je on strozi i ne prica bas previse. Na kraju krajeva, najbitnije informacije ti kaze, sto je najvaznije! Direktan je i to mi je super! Nisam "njonjava"i ne trazim tapsanje, nego samo da mi se direkt kaze u cem je problem i sta mozemo napravit... Ovo za sestre me bas cudi 🤷♀️ meni su, kao sta sam rekla, super! Svaka od nas ima drukcija iskustva, ocito..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Deoria, eto može.
Nadam se da neću morati dugo toliko čekati, ali Bože moj ako ću morati nije problem, čekam već 4 godine da se čudo samo desi, i ništa 🙈
Pitati ću ja svoju ginicu da ona meni briseve napravi prije tako da ja odem sa gotovim rezultatima kod njega, pošto sve ostalo već imam 😊😊
Još 4 tjedna 🙏
endometrioza
angribird koji dan od transfera su postali pozitivni?
Meto, evo ovako i moji izgledaju, pa ja još nisam štopericu ispišala i ovi kinezi su osjetljivi, mislim da to reagira i na betu od 2. Imam 3 različita, jedan pokaže pa kad se osuši nema ništa, drugi pokaže tek nakon pola sata, a treći, onaj One Step (mislim da je i tvoj takav), odmah, isti sekund pokaže ali isto ovako svijetli po danima. Danas 10-ti dan od štoperice, i svaki dan mislim da će sutradan crta ili nestat ili krenut, svaki dan mužu kažem: sljedeća dva dana su ključna . Danas više ništa niti ne osjećam, ne zateže, ne probada, nema tupe boli....ništa
angribird koji dan od transfera su postali pozitivni?
Meto, evo ovako i moji izgledaju, pa ja još nisam štopericu ispišala i ovi kinezi su osjetljivi, mislim da to reagira i na betu od 2. Imam 3 različita, jedan pokaže pa kad se osuši nema ništa, drugi pokaže tek nakon pola sata, a treći, onaj One Step (mislim da je i tvoj takav), odmah, isti sekund pokaže ali isto ovako svijetli po danima. Danas 10-ti dan od štoperice, i svaki dan mislim da će sutradan crta ili nestat ili krenut, svaki dan mužu kažem: sljedeća dva dana su ključna. Danas više ništa niti ne osjećam, ne zateže, ne probada, nema tupe boli….ništa
8dpt je bio negativan i onda 9dpt blago pozitivan.
Tanja79 predivan broj imaš💕🤞🤞
Ruska1986 ja ih imam sa kime usporediti pa zato imam takav dojam. Od 15min provedenih u čekaoni, jedna sestra je sjedila i šaltala po TV-u, druga je na pultu gledala youtube na mobitelu...Takvo nešto nisam doživjela u Petrovoj ne u 15min, nego u svim svojim dolascima tamo.
Ako se odlučim za IVF to će biti zbog terapije dr. Maričića koja mi se čini dobrom, prema svemu što sam uspjela pročitati u novijim istraživanjima. Ovo sve drugo je zaista sporedno.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Angribird sad sam isla uslikati od jucer gornji, a donji od jutros. Danas 4d boostera 1500iU, ako ne racunamo nulti.
Potez ocajnika i nade 😅🤦♀️
Booster je definitivno, a nekako mi se cini da je donji test puniji iako malo svijetliji.. sutra ujutro ce sve biti jasno, do tad se nadam🙄 meni duze ostaje booster u tijelu
https://ibb.co/7JyHd4W
tek sad kad sam uslika vidim da je danas puuno svjetliji, prvi je u sobotu navečer, zadnji od jutros
https://ibb.co/Vq9NcQ5
kako Vama booster tako brzo izađe, meni bi po 7 dana od boostera bili pozitivni, a od štoperice evo već 10-ti
Nikitta, drago mi je da si doma i od srca ti zelim da se situacija sto prije smiri😘
MTB, naravno da ce biti sve u redu na danasnjem uzv. Javi nam se obavezno poslije😉
Alex2102, zao mi je zbog negativne bete. Ja sam svaki put nakon negativnog nalaza prema uputi doktora prestajala s terapijom - nema smisla kljukati s hormonima ako nije doslo do trudnoce…
Curama koje danas vade betu zelim da budu veeeeelike i drzim fige na najjace! ATanjiuTiredivysto ljepse oplodjene stanice🤞🏻😊
je je draga i ja sam prestala, evo jutros sam se digla noiva, idem ponovno u nove pobjede, hvala vam na podrsci, ovdje ste mi svi super,prestala sam sa hormonima i cim dobijem stavri idem na novipostupak, iako nemam osjecaj da cu ih uopce ubrzo dobiti, nesto mi je sve cudno kod mene ovaj put :)
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
AuroraB hvala ti na iskustvu. Meni se moj dr isto činio dovoljno stručan, a istovremeno prijateljski raspoložen.
Sestre mi nisu sjele nikako, ali to me ne brine.
A modna pista, to nisam primjetila, ja sam bila u starkama 😎
Ja sam se također bila dvoumila između Petrove tj dr. Vrčića i njih. Budemo vidjeli da li sam dobro odlučila.
Meni su sestre bile super! Sve su mi jos dodatno pojasnile jer znaju da je Simunic malo stur na rijecima.. I na inseminaciji i na aspiraciji su bile predivne! Uz Maricica, meni je to toliko divan covjek da ja to ne mogu opisati ❤ Nisam ni ja stekla dojam o "modnoj pisti" jer apsolutno nisam obracala pozornost! Ja sam dolazila i u trenirci i u tenisicama i svakako.. 🤷♀️ Inace, meni je Simunic rekao da se prohodnost jajovoda radi ako se planira inseminacija.. Ako sam ja dobro shvatila…
Isto iskustvo i kod mene. Skroz sam opuštena s njima.
Potpisujem! Mene je sestra po nozi gladila za vrijeme histeroskopije i kada god dodjem na pregled, svi su srdacni i dragi, a vjerujte mi, izgnjavila sam ih s pozivima i pitanjima da mi glas preko telefona prepoznaju 😊
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sortiraj odgovore
Najstariji