Hvala cure! Čekam nalaz! 😉
Cure koje isto čekaju danas rezultate - sretno!!! 🤗🤞
Nikita - jesi li bolje? Jesi probala sa spasmexom?
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Meto navijam da ipak nije nista jos izgubljeno, mozda je beta malo manja pa da ce lagano krenuti tamniti, jer crtica se vidi, mozda te iznenadi ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
MTB hvala na odgovoru 😊
Ma situacija je zapravo u 99% slucajeva jednaka, osim cijene 😂
Biti cu odmah izravna i reci da postupak kosta 3200e i da mi osiguranje pokriva samo 50%, a nalaze od M sve placamo posebno… ocekivala sam posto toliko vec placam da cu dobiti neki normalan termin a ne za 5 tjedana 🤦🏻♀️ i sad doslovno brojim dane i samo se zivciram. Ali tako je tu svugdje sto se cijena tice.
A i te briseve navodno moram tocan dan ciklusa raditi tako da… Nisam previse bila upucena. . Mozda oni ni ne rade briseve, jer cudno mi je da se bas svugdje spominju se meni ne . Ne vjerujem da je zaboravio.
Iduci termin mi je 10.11 a meni ko za vraga ovaj mjesec uranila 2 dana tako da mi tovno spada na taj dn ici na razg. Ako budem jos jedan mjesec morala cekati, to ce biti taman pred sam Bozic i krecu godisnji. Ma sva sam napeta. Di je tek 10.11, mogla sam sve pretrage to tada napraviti a neznam ni sto mi jos treba.
Sko je slučajno koja isla na ICSI neka me ohrabri i malo opise postupak… A do tada…….
Cekam 10.11 ❤️🙏
Mislim da se ICSI ne razlikuje od IVF postupka, osim u postupku u labosu, što nama ništa ne mijenja. Kod nas su oba puta radili ICSI zbog spermiograma, što je embriolog naknadno odlučio.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB hvala na odgovoru 😊
Ma situacija je zapravo u 99% slucajeva jednaka, osim cijene 😂
Biti cu odmah izravna i reci da postupak kosta 3200e i da mi osiguranje pokriva samo 50%, a nalaze od M sve placamo posebno… ocekivala sam posto toliko vec placam da cu dobiti neki normalan termin a ne za 5 tjedana 🤦🏻♀️ i sad doslovno brojim dane i samo se zivciram. Ali tako je tu svugdje sto se cijena tice.
A i te briseve navodno moram tocan dan ciklusa raditi tako da… Nisam previse bila upucena. . Mozda oni ni ne rade briseve, jer cudno mi je da se bas svugdje spominju se meni ne . Ne vjerujem da je zaboravio.
Iduci termin mi je 10.11 a meni ko za vraga ovaj mjesec uranila 2 dana tako da mi tovno spada na taj dn ici na razg. Ako budem jos jedan mjesec morala cekati, to ce biti taman pred sam Bozic i krecu godisnji. Ma sva sam napeta. Di je tek 10.11, mogla sam sve pretrage to tada napraviti a neznam ni sto mi jos treba.
Sko je slučajno koja isla na ICSI neka me ohrabri i malo opise postupak… A do tada…….
Cekam 10.11 ❤️🙏
Pa i mene će doći oko 3k€ u Hrvatskoj Skup je ovo sport, ali na kraju ćemo dobiti vrijednu nagradu
Ja bih tražila ljudski pristup. Što se briseva tiče, koliko ja znam, možeš ih raditi kad god hoćeš (ako misliš na one briseve za HPV, klamidiju, ureu, i slično), jedino se hormoni moraju vaditi na točno određeni dan ciklusa (AMH, ...). Ovo što ti menga pada na dan konzultacija možda i nije loše, oni taj dan vole napraviti UZV (da, znam, krv štrca na sve strane a oni rade UZV - ali tako to treba biti).
💔💔💔
Čekalice današnje bete, sretno vam!!! Držimo fige
Lucija sretno na ultrazvuku i javi nam se
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Drage moje evo da se javim i ja sa mojom danasnjom avanturom.
Izvadili su mi 7 JS, sutra treba da zovem da vidim kad dolazim na transfer i ostale detalje.
Odlično odspavala 1 sat 😁, totalna anestezija.
Probudili me, pita me dr. kako sam. Reko, kao posle 3 Jegermaistera 🙃🙃
Bilo je smesno ispocetka, 10 min su podesavali krevet i ono za noge zbog moje visine, u Grckoj su zene uglavnom niske, pa i krevet i ostalo podeseno naspram njih. Ustani, podigni se, gore, dole… Onda su izvlacili iz malog mozga sta znaju od nasih reci "dobri denj, kakoste, pleskavica" i tako utonuh u san.
Boli i sad al nije strasno, kazu 2,3 dana ce boleti.
Sad cu da izlistam i da procitam novosti ostalih cura.
Da, i to… Od 8 sinoc nisam jela i ništa mi se ne jede, samo mi na pamet pala jedna od devojaka koja je spomenula pre 3,4 dana da joj fali slavonska kobasica 😂……eto,i meni isto
Tanja, u MPO postupku si u Grčkoj? Pitam jer ja sam isto. U poliklinici Γέννημα.
Da, ja sam u Janini, tvoja klinika je u Solunu ako nisam nesto pobrkala?
Ovde zivim zadnje 2 god. pa sam zato krenula ovde.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Nikitta drago mi je da su otkrili šta je, probaj odmarat i nadam se da će ti bolovi popustiti 🤞
Tanja79 super za oplođene stanice
, držimo fige za dalje. Vezano za "boldanje" teksta tj podebljana slova, ja ne znam u čemu je fora, ali meni ta opcija na mobitelu ne radi, sve sam probala 🤷♀️
Ruska1986 dr. Šimunića nisam upozbala, samo sam ga vidjela na hodniku, nadam se, da budem ako je tak divan. Sestra mi je preko telefona zvučala super, uživo ne, ali ne znači da se to neće promijeniti, nije ni bitno.
Meto ipak se nadamo do bete, ali ako ne bude, ma bit će sljedeći put, za tebe baš nekako jako navijam💪💪💪
Dada31 dobrodošla, savjetovala bih ti da svakako napraviš briseve jer mislim da se bez urednih briseva nigdje ne može u postupak.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Angribird sad sam isla uslikati od jucer gornji, a donji od jutros. Danas 4d boostera 1500iU, ako ne racunamo nulti.
Potez ocajnika i nade 😅🤦♀️
Booster je definitivno, a nekako mi se cini da je donji test puniji iako malo svijetliji.. sutra ujutro ce sve biti jasno, do tad se nadam🙄 meni duze ostaje booster u tijelu
https://ibb.co/7JyHd4W
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ajme nemogu si ni zamisliti, "vještice" su mi doslovno BOLJE ME UBIJ i doslovno plačem od bolova. Još ako me moraju mrcvariti. Sve bih ja ti istrpila, bez daljnjeg... 😊
Da, mislim na cervikalne briseve..
Imam samo papu što se toga tiče i sve što se može čitati iz krvi, i to je sve u redu,također u spermio je super.
Ja se nadam, riječi ti se pozlatile, ako ne budem morala još dugo čekati i da me odmah stave u postupak 🙏❤️
A razlika je mislim jedino što se ovdje direktno iglom ubrizgava, koliko mi je objasnio i koliko sam ja čitala. Ali... Što više čitam manje znam.
A cijena kao cijena, Bože pomozi, platila bih i duplo samo da uspije u konačnici 😊
Toliko sam u svemu tome da nemogu opisati, kažu bez stresa sve to utječe. E pa neka mi kaže tko se ne stresira 😂😂😂
endometrioza
Angribird sad sam isla uslikati od jucer gornji, a donji od jutros. Danas 4d boostera 1500iU, ako ne racunamo nulti.
Potez ocajnika i nade 😅🤦♀️
Booster je definitivno, a nekako mi se cini da je donji test puniji iako malo svijetliji.. sutra ujutro ce sve biti jasno, do tad se nadam🙄 meni duze ostaje booster u tijelu
https://ibb.co/7JyHd4W
Rekla bih da je tu sve još daleko od izgubljenog. Sretno❤
Sortiraj odgovore
Najstariji