Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    13. Listopad 2020. 13:08

Ja još čekam nalazz, izludit cuu 😵😩😩 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Anavi985
    13. Listopad 2020. 13:09

*.Women_name.*

Ja još čekam nalazz, izludit cuu 😵😩😩

I ja 🙈

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

🍀🐞MISS🐞🍀
    13. Listopad 2020. 13:14

Women name, anavi985, sretno cure! Ja sam na iglama kad neko ceka betu ko da je moja!!! ❤️🎂🎂

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

darliv
    13. Listopad 2020. 13:16

Ruska1986

darliv

Ruska1986

darliv

Meni su upravo javili da nista ovaj mjesec od laparoskopije, da se javim sljedeci mjesec, a samim time mi se i fet odgađa za prosinac.. Tako sam umorna od tog stalnog čekanja, čekanja i čekanja 😢 al nemam izbora, nadam se samo da u Petrovoj rade prosinac normalno i da mi nece odgoditi fet za siječanj jer mi po racunici zasad ispada sredinom prosinca..

Al stvarno vise! I ova glupa korona i glupo cekanje… Iovako ti treba sto nalaza da krenes uopce a na kraju se to oduzi 😡😡😡😡 Ma! Mogu mislit kako ti je…

Ma luda sam, luda 😣 očekivala sam to jer se nisu javljali dugo, ali opet me razmrdalo 😢

Ma naravno, sasvim je normalno da se tako osjecas i da si ljuta! Nisu ti nista rekli zasto odgadjaju?

Zato sto su se sad vratili iz samoizolacije i automatski sve pomaknuto za sto su trebali prije dati termin.. Jer sam se javila prije osam dana na 1dc i tad su mi trebali dati termin, ali kako ih nije bilo zamjenske sestre su obavljale samo osnovno vezano za uzv, dok se sve ostalo odgodilo.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

13. Listopad 2020. 13:28

toliko nas je u zadnje vrijeme da mi treba 100 godina da pohvatam, Tiredlvy, vidim da se zrela nije oplodila, a šta je sa nezrelom? je li to već znate ili će te još zvat? sugurno si napisala, ali nikako da nađem.
    Tanja79, kod tebe odličan postotak oplođenih.
    darliv, koliko sve živo čekamo kao na iglama, mogu mislit kako ti je sa tim odgađanjem
    alex2102, jesi bila u prirodnjaku kad ideš odmah na novi?

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Listopad 2020. 13:34

Nikita, hvala puno 🙃
    Stvar je u tome što ja tu dijagnozu vučem već 7 godina, nitko ali baš nitko od mojih liječnika (humane reprodukcije) nije bio za to da uopće idem otkriti svoj razlog. Ono što su navodili je "mlada si ti za postupke". Doduše imala sam 23 godine ali da se krenulo na vrijeme, do ovoga nebi došlo.
    Nedao Bog da spomenem kako nisam i braku, e onda krenu moralne prodike, koje nemaju veze s njihovom strukom ali ok.
    Napominjem da sam krenula dva puta u HR i odustala. Prvi put Dr. Kuna, drugi put Dr. Vrčić. Oni jesu izvrsni doktori ali su se obojica bazirali na moje godine.
    Tek sada me moja gini ovdje u DE iz istih stopa poslala u IVF kliniku. Tako da ja iskreno nemam pojma u kojoj mjeri je moja endica. Imam bolne i obilne vještice od svoje 12-e godine 🤷🏻‍♀️ jad jadni 😒

endometrioza

Lucyinthesky
    13. Listopad 2020. 13:36

ANKSIMORON

I samo da pitam, na konzultacije u IVF moramo same ili moze muz s nama :) ako netko od cura zna?

Moramo same s obzirom na Covid situaciju, oni čekaju ispred ako žele. Ja sam bila kod dr. Grbavca. Inače, u bivšoj klinici je mm uvijek bio samnom, mislim na konzultacijama, svim mogućim dogovorima itd. Nekako mislim da je to ok jer se njih tiče koliko i nas(u teoriji 😁). Od kada je krenuo Covid, više nije smio, tako da je kod zadnjeg postupka došao samo kod aspiracije, ali nije smio biti samnom ni u sobi kasnije ni ništa.

.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    13. Listopad 2020. 13:43

Ruska1986

Da, on je prije radio u nekoj drugoj poliklinici, ne znam kojoj.. Cure ga hvale!

Kod Lučingera koliko znam.Meni je ostavio ok dojam, drag, a s druge strane djeluje dovoljno stručno. Nadam se ugodnoj suradnji 😁

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Nirvana2024
    13. Listopad 2020. 13:47

Prije svega, držim fige za puno lijepih vijesti danas i ovaj tjedan 🤞🤞
    Ekipa lavica predvođena Nikittom, želim vam od srca poboljšanje ili barem olakšanje tegoba, ne mogu zamisliti kroz što prolazite.

Možda glupo pitanje, smeta li normabel u bilo kojoj fazi IVF?
    Jako mi je stresno na poslu, a moram sve dovršiti do petka da mogu komotno na bolovanje.

I što se tiče aspiracije, više ne kužim.. vidim da ima raznih varijanti, od opće do lokalne anestezije.. to se kao može birati ili u Petrovoj dobiju svi isto? I što se radi od pretraga za anesteziju?

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Ruska1986
    13. Listopad 2020. 13:51

Nirvana2020

Prije svega, držim fige za puno lijepih vijesti danas i ovaj tjedan 🤞🤞
    Ekipa lavica predvođena Nikittom, želim vam od srca poboljšanje ili barem olakšanje tegoba, ne mogu zamisliti kroz što prolazite.

Možda glupo pitanje, smeta li normabel u bilo kojoj fazi IVF?
    Jako mi je stresno na poslu, a moram sve dovršiti do petka da mogu komotno na bolovanje.

I što se tiče aspiracije, više ne kužim.. vidim da ima raznih varijanti, od opće do lokalne anestezije.. to se kao može birati ili u Petrovoj dobiju svi isto? I što se radi od pretraga za anesteziju?

Normabel dobijes i u otpusnom pismu, nakon aspiracije ili inseminacije(bar sam ja tako dobila). Nije mi bio potreban pa ga nisam ni dizala! Znam da se i u trudnoci moze koristit pa s toga mislim da moze i za vrijeme cijelog IVF postupka. Ali za svaki slucaj se konzultiraj sa njima! I nemoj pretjerivati sa dozom 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.