MTB napisala sam hrpu savjeta za “poslije transfera”, ima tome par mjeseci, ali možda je neka cura screenshotala ili zapamtila broj stranice, jer se ne sjećam na kojoj stranici ove teme je taj moj komentar. 🙈😂
Nadalica ajme isto sam jučer pomislila gdje si i kako si, prizvale smo te. Bebice su ti prekrasne ❤️ Da, odlučila sam se za Beč i sad čekam. Znaš da je kod mene samo čekanje garantirano. Nadam se novom životu u 2021. Hvala na podršci ❤️
Ne znam koja je stranica, ali datum je 29.svibnja pa potrazite
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Feritin mi je 45 ng/ml ...jel to ok?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
MTB napisala sam hrpu savjeta za “poslije transfera”, ima tome par mjeseci, ali možda je neka cura screenshotala ili zapamtila broj stranice, jer se ne sjećam na kojoj stranici ove teme je taj moj komentar. 🙈😂
Nadalica ajme isto sam jučer pomislila gdje si i kako si, prizvale smo te. Bebice su ti prekrasne ❤️ Da, odlučila sam se za Beč i sad čekam. Znaš da je kod mene samo čekanje garantirano. Nadam se novom životu u 2021. Hvala na podršci ❤️
Ne znam koja je stranica, ali datum je 29.svibnja pa potrazite
Sorry 19.svibnja
Poliklinika Škvorc 👍
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Pozdrav svima,
Nova sam na ovoj temi. Imam iza sebe urednu trudnocu prije 6g i svoje sunce od 6g, a nakon toga 3 pobacaja. Prvi put anomalija u razvoju, prekid u 19 TT, a druga dva puta missed ab nakon sto je srce prokucalo. Drugi put se dogadja upravo ovih dana. Obavila sam sve moguce pretrage, od TORCHa, briseva, trombofilije, UK, i sve uredno. Jedino imam hipotireozu koju uspjesno drzim pod kontrolom Euthyroxom. Gin nam je savjetovala spermiogram i dr Simunica u IVF za eventualnu inseminaciju jer je izgleda problem u kvaliteti, ili s jedne ili s druge strane...Ima tko iskustva s poliklinikom IVF ili slicnom situacijom?
Hvala svima ❤️
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Miss,
Moj feritin je 6. jednom je bio 2.
Jučer primila intravenozno.
Tvoj je ok,iako bi mogao biti i veći. Normalno je do 150.
Stiže nam curica 💓
Miss,
Moj feritin je 6.jednom je bio 2.
Jučer primila intravenozno.
Tvoj je ok,iako bi mogao biti i veći. Normalno je do 150.
Ne znam sta piti vise do postupka. Uzimala sam duo sandal i tardyferon,uzasno tesko mi padaju na zeludac .kasnije sam samo neko zeljezo od casne iz posusja i floradix...nisam jos saml kendural c probala ..
Btw ako nekome treba duo sandal i tardyferon mogu poklonit...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Simba, sve bude ok samo opusteno.. Tako se i ja nekad pitam dal je sve ok jer nista posebno ne osjecam ali to je normalno, jos je rano.. Ja cak vise puta zaboravim na trudnocu. Evo danas radila kolac i stavila rum unutra kako ide po receptu 🤦♀️ i stanem i gledam. Jao pa ja sad to vise ne smijem jesti.. Budala 😂
Pa ja se isto ne osjećam baš trudnom 🤣🤣🤣
Idući tjedan neznam hoću već vidjeti plod, neznam što i kako
Meni se sad vidjela samo gestacijska, plod jos ne. Ali sam narucena za 2 tj i onda bi se trebao vidjeti i plod i srce
Na dan prvog uzv si bila 5+2?? Vidim da od nas 3,4 koje smo se pratile svi ste išli na prvi uzv prošli tjedan, jedino ja imam prvi uzv tjedan dana poslije vas
Da, znala sam da je rano i da se nece nista vidjeti ali barem znam da nema nikakvog hematoma i da je gestacijska tu pa sam bar malo mirna. Sad idemo korak po korak :)
Ja sam kod svog ginekologa koji me bas voli gledati isla dan nakon Lucija da mi sestra pusti lijekove(utrogestan, estrofem) .. Uglavnom po njegovom trebala bi mi se da 5+1 vidjeti i zumanjcana i odjednom imam i hematom! Ne moram ni reci naravno koliko me uplasio i jedva cekam utorak.. Uopce mi nije izgledao zadovoljno mojim ultrazvukom kod njega i nije mi jasno kako se u 1 danu moze toliko toga promijeniti... Kao gestacijska je ok za 5+1 ali trebala bi se vidjeti i zumanjcana a o hematom da ne pricam.. Pa kako ga luci nije vidio dan prije.. 🤢
On mi je samo rekao uredan nalaz za 5 tjedan i vidimo se za tjedan dana🙄...
Imas li mozda kakvu slikicu ultrazvuka?
Simba, sve bude ok samo opusteno.. Tako se i ja nekad pitam dal je sve ok jer nista posebno ne osjecam ali to je normalno, jos je rano.. Ja cak vise puta zaboravim na trudnocu. Evo danas radila kolac i stavila rum unutra kako ide po receptu 🤦♀️ i stanem i gledam. Jao pa ja sad to vise ne smijem jesti.. Budala 😂
Meni se sad vidjela samo gestacijska, plod jos ne. Ali sam narucena za 2 tj i onda bi se trebao vidjeti i plod i srce
Na dan prvog uzv si bila 5+2?? Vidim da od nas 3,4 koje smo se pratile svi ste išli na prvi uzv prošli tjedan, jedino ja imam prvi uzv tjedan dana poslije vas
Da, znala sam da je rano i da se nece nista vidjeti ali barem znam da nema nikakvog hematoma i da je gestacijska tu pa sam bar malo mirna. Sad idemo korak po korak :)
Ja sam kod svog ginekologa koji me bas voli gledati isla dan nakon Lucija da mi sestra pusti lijekove(utrogestan, estrofem) .. Uglavnom po njegovom trebala bi mi se da 5+1 vidjeti i zumanjcana i odjednom imam i hematom! Ne moram ni reci naravno koliko me uplasio i jedva cekam utorak.. Uopce mi nije izgledao zadovoljno mojim ultrazvukom kod njega i nije mi jasno kako se u 1 danu moze toliko toga promijeniti… Kao gestacijska je ok za 5+1 ali trebala bi se vidjeti i zumanjcana a o hematom da ne pricam.. Pa kako ga luci nije vidio dan prije.. 🤢
On mi je samo rekao uredan nalaz za 5 tjedan i vidimo se za tjedan dana🙄…
Isti dan smo imale mengu.. 01.09..
Ja se javljam da sam dobila Duphaston tablete radi mog krvarenja koje se nastavilo nakon aspiracije. Evo 20dc i ja jos krvarim. Za poludit. Valjda ce Duphaston to smiriti. Moja prim. ginekologinja je poludila sto su me pustili nakon aspiracije i nisu mi objasnili zasto krvarim ili sto mi nisu nista dali. Pijem Duphaston dan i pol, valjda ce prestat curit.
Curama sa pozitivnim testovima cestitaaaam!
Nadalice, djecica su preeeeedivna. Blizančeki su moja zelja. S obzirom da i mi imamo dijagnozu azzo i imamo zamrznuti materijal-mozes li mi reci u kojoj klinici si ostala trudna? 😉 Puno bi mi to znacilo, jer vidim u tvom potpisu da si u 10mj/2019 promijenila kliniku i bingo, a ja o promijeni žešće razmišljam.
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Ja sam kod svog ginekologa koji me bas voli gledati isla dan nakon Lucija da mi sestra pusti lijekove(utrogestan, estrofem) .. Uglavnom po njegovom trebala bi mi se da 5+1 vidjeti i zumanjcana i odjednom imam i hematom! Ne moram ni reci naravno koliko me uplasio i jedva cekam utorak.. Uopce mi nije izgledao zadovoljno mojim ultrazvukom kod njega i nije mi jasno kako se u 1 danu moze toliko toga promijeniti… Kao gestacijska je ok za 5+1 ali trebala bi se vidjeti i zumanjcana a o hematom da ne pricam.. Pa kako ga luci nije vidio dan prije.. 🤢
On mi je samo rekao uredan nalaz za 5 tjedan i vidimo se za tjedan dana🙄…
Ufff ne znam kaj reci. A jel ti kaj rekao za taj hematom, moras mirovati ili? Nisam dobila slikicu
Poliklinika Škvorc 👍
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji