Cure, dal ima koja problem sa zatvorom zbog utrogestana i duphastona i kako to rijesavate? Ja sam vec luda. Danas sam pokušala malo i tiskat (oprostite na izrazu) ali me strah da s tim onemogućujem implantaciju ili nesto…
Ja inače imam problem, sada pogotovo.
Pijem sumeci magnezij 2kom
Magnezij direkt 1kom i nastojim piti baš puno vode i jedem kruške i jabuke, pomogne bar malo
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Simba tu sam. Pucaj s putanjima :)
Jesi spremna??? 🤭
Ako mi možeš reći po čemu je ginekolog ustanovio 5tt?? Jel to odgovara zadnjoj menstruaciji??
Kako se osjećas?? Imaš neke simptome??
Idući imam prvi uzv pa me panika počela 🤣🤣🤣
Da, prema prvom danu zadnje menstruacije (01.09) sam danas 5tjedna i 4 dana. Termin poroda 8.lipnja :)
Simptomi su mi glad, glad, glad i nesanica 😂 i sise bolne na dodir. Osim toga nista
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Nadalica, ja sam iz poslije tvog vremena, ali prekrasno je vidjeti curu koja je ovdje prije pisala, a ima ovakve lijepe rezultate ovog procesa*.Women_name.*, logično je da te je strah nakon prošlog puta, svakog bi bilo. S druge strane, vjeruj svojoj bebici da se čvrsto uhvatila i da ne pušta
Možda zvuči glupo, ali pričaj s njom. Ja sa svojom pričam, a moja još nije ni u kupusu
Ne, nisam luda, nego jednostavno mene to opušta i povezuje me sa mojom budućom bebom. Tvoja beba nije buduća, tu je. Mazi je i pazi, i mazi i pazi i sebe. I znaš da je ovdje čitav čopor žena koje navijaju za vas.
Da, nama su bili rekli da necemo imati nikada zajednicku djecu, jer mu nikada nisu nasli nijedan spermij, pokretan ili nepokretan.. ali eto nada zadnja umire ❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Simba tu sam. Pucaj s putanjima :)
Jesi spremna??? 🤭
Ako mi možeš reći po čemu je ginekolog ustanovio 5tt?? Jel to odgovara zadnjoj menstruaciji??
Kako se osjećas?? Imaš neke simptome??
Idući imam prvi uzv pa me panika počela 🤣🤣🤣
Da, prema prvom danu zadnje menstruacije (01.09) sam danas 5tjedna i 4 dana. Termin poroda 8.lipnja :)
Simptomi su mi glad, glad, glad i nesanica 😂 i sise bolne na dodir. Osim toga nista
Meni je po zadnjoj menstruaciji danas 6+1 ali mislim da ovaj put stimulacija se otegnula.
Ja ponekad imam grčeve, bolne grudi pogotovo kada se probudim kao utezi na njima. Bome mogu spavati, apetit kako kada. Nekako sam mislila da ću imati puno više toga pa onda se pitam jel sve ok.
Nikako dočekati taj prvi uzv i neznam što da očekujem kako će proći
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Vivkivale znaci kobasice su pomogle protiv te napuhnutosti? Srecom imam domace pa cu se opskrbiti 😀
Ruska1986 e to me bas zanimalo. Bas me zanima kako ce to biti ako dođemo do tog stadija. Potpisujem i ja odmah za dvije, vec sam to i prihvatila zbog genetike 😀
Nekim cudom da 🤣 a ne jedem inace to, vise mm koji je slavonac
Btw mojih 6 blastca je pakirano po dvije, na posljednjim konzultacijama sam pricala s dr da kao moramo vratiti dvije 😳. Iskreno, bojim se blizanacke trudnoce, ne tehnickih zivotnih stvari koje idu uz to vec rizika trudnoce, prijevremenog poroda, nedonosenosti… sve u svemu nije nam lako, na svakon koraku neka dilema
Kod nas obratno, MM isto slavonac, ali on ne jede, ja da 😂😂 On se najeo tih stvari u zivotu 🤭
A sto to znaci 6 pakirano po dvije? To mi je malo nepoznato nisam puno istrazivala o tome, kako mi je to sve novost vise manje. Jel to znaci da se jedna blastica podijelila na dvije pa budu jednojajcani blizanci? Ili sam lupila glupost? 🙈
A mene pak ujedno plase i tehnicke stvari jer smo u malom stanu, za jednu bebu jos ima mjesta dok je malena, ali za dvije nikako... Meni je isto obzirom na dob rizicnije imati blizanacku, ali o tome cu razmisljati kad dođe do toga.
Mtb, simba hvala cure ❤️
Meto da, da rastu brzo, ma ajde sad mi makar ima sta da visi 😂😂😂😂 i meni je od utrogestana vaginalno bilo lose ali u 12 tt ces ga prestati koristiti 🥳
Bozma eto vidis to ti je telepatija medju trudnicama, jos malo pa ces ugledati i ti svoj plus ❤️ pratim vas uvijek ali od beba nemam vremena pisati ❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Simba, sve bude ok samo opusteno.. Tako se i ja nekad pitam dal je sve ok jer nista posebno ne osjecam ali to je normalno, jos je rano.. Ja cak vise puta zaboravim na trudnocu. Evo danas radila kolac i stavila rum unutra kako ide po receptu 🤦♀️ i stanem i gledam. Jao pa ja sad to vise ne smijem jesti.. Budala 😂
Poliklinika Škvorc 👍
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Simba, sve bude ok samo opusteno.. Tako se i ja nekad pitam dal je sve ok jer nista posebno ne osjecam ali to je normalno, jos je rano.. Ja cak vise puta zaboravim na trudnocu. Evo danas radila kolac i stavila rum unutra kako ide po receptu 🤦♀️ i stanem i gledam. Jao pa ja sad to vise ne smijem jesti.. Budala 😂
Pa ja se isto ne osjećam baš trudnom 🤣🤣🤣
Idući tjedan neznam hoću već vidjeti plod, neznam što i kako
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Simba evo samo sta sam rekla da nista ne osjecam i pocelo je uzasno peckanje u pupku. 4-5 puta me nesto probolo i zapeklo. I evo nestalo. Nemam pojma kaj je to al nadam se da je to sve normalno
Poliklinika Škvorc 👍
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
https://postimg.cc/RWgy9NdM/8021e1e1
Valjda sam dobro to napravila, nadam se da vidite.(smotanusa 😂)
Hvala vam cure ❤️❤️
Hej, ovo nije pozitivan test. Ovo je SUPERPOZITIVAN test!!! Ja sam mislila vidjeti neku sjenicu, ovo je debeljuca od crte. Imamo trudnicu!!!
WOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
Cure, zar na CB testu ne mora biti baš +? Women, ajde pogledaj ponovo upute, mislim da ovo nije pozitivan test... Žao mi je ako sam u pravu.
Meni je propao postupak u 10., ali i dalje vas pratim 😘
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Sortiraj odgovore
Najstariji