More2309 hvala ti, je li ovo 23 09 zvoj dan rodjenja ? I ja sam rodjena na isti dan ❤️
Lucyinthesky ne sjecam da si se ranije javljala, ali sa mojim trenutnim nedostatkom sna nije ni cudo 🙈🙈 zelim ti svu srecu
Nikitta vjeruj da stalno mislim na tebe i iako nemam endometriozu saosjecam sa tobom, neka se odstrani i onda stavi u neku teglu i baci je u more 🙈
MTB uspjet cemo mi sve, samo je pitanje vremena ❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Cure trudnice dali vi uzimate kakve pranatals u trudnoci meni je ona dala utrogestan 3×,2 i folacin1×1 ali danas sam uzels elvitu prantalas jer da mi se vrati malo snaga i sve jos sam malaksals od korone i svega sta mislite?
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nadalica, nisam, dugo sam samo čitala i upijala znanja, a nedavno sam se i registrirala 😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure,
Evo i mene natrag. Nisam bila 2 tjedna i hrpa poruka. Na brzinu prelistala. Čestitam svim curkama na pozitivnim testovima, betama., ultrazvucima... :)
Pitanje za FET? Prirodni. Koje su šanse da se primi embrij u prirodnom?
Ako npr. folikul pukne u ponedjeljak, onda je transfer trodnevnih u četvrtak ili se broji i taj ponedjeljak pa je transfer u srijedu?
Kako znaju kad je folikul puknuo ako je pauza između uzv dan i pol, a on pukne u međuvremenu?
Je li koja dobila Duphastone tbl? One mijenjaju Utrogestan vaginalno ili se koristi oboje? Je li Duphaston dobar?
Mi bi na FET uskoro pa me zanima da si otprilike znam isllanirati neke stvari. Znam da se u dan ne može, ali barem tjedan. 😁
Stiže nam curica 💓
Nadalica ajme sltakoce predivnoo❤️❤️❤️😍
Women mame savrseno cestitam i ja sam taj test radila super crtaaa🎉🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nikitta super stvar za odrzavanje željeza i feritina je gentle iron od solgara. Ustvari to je i jedino zeljezo koje je bez nuspojava (probala sam skoro sve sto postoji) i smiju ga uzimati i osobe sa bolestima crijeva npr sa kronom i UC.
Hvala cure ❤️
leptirica82 ja nisam bila FET ali oba puta sam bila prirodni IVF,sad neznam jel se to razlikuje. Neka me cure isprave ako griješim. U prirodnom ciklusu ti prate taj jedan folikul kako raste, meni već iz prošlog postupka znaju da mi raste oko 1 do najviše 1,6 mm po danu (u početku sporije, kasnije malo brže). Na otprilike 17 mm su mi davali Ovitrelle, te mi je za dva dana oba puta bio folikul 21,5 mm, i oba puta je stanica bila zrela. Jedino ako kod tebe nije uključen Ovitrelle, za to neznam onda.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Mislim da ja neću imati štopericu. Imamo 1 🐧 pa razmišljamo ići po njega.
Stiže nam curica 💓
Simba, sve bude ok samo opusteno.. Tako se i ja nekad pitam dal je sve ok jer nista posebno ne osjecam ali to je normalno, jos je rano.. Ja cak vise puta zaboravim na trudnocu. Evo danas radila kolac i stavila rum unutra kako ide po receptu 🤦♀️ i stanem i gledam. Jao pa ja sad to vise ne smijem jesti.. Budala 😂
Pa ja se isto ne osjećam baš trudnom 🤣🤣🤣
Idući tjedan neznam hoću već vidjeti plod, neznam što i kako
Meni se sad vidjela samo gestacijska, plod jos ne. Ali sam narucena za 2 tj i onda bi se trebao vidjeti i plod i srce
Na dan prvog uzv si bila 5+2?? Vidim da od nas 3,4 koje smo se pratile svi ste išli na prvi uzv prošli tjedan, jedino ja imam prvi uzv tjedan dana poslije vas
Da, znala sam da je rano i da se nece nista vidjeti ali barem znam da nema nikakvog hematoma i da je gestacijska tu pa sam bar malo mirna. Sad idemo korak po korak :)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji