Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    10. Listopad 2020. 10:43

Women_name ajme to je prava crta! Odlično! Bravo i sretno dalje!❤
    Nina92 super broj, bit će i smrzlica za bracu ili seku😍
    Meto meni je prvi put vratilo nekih sat i pol, dva. Drugi put neki 15ak min. I oba puta je bilo nekoliko sati nakon stavljanja utrica...
    Vidim da vas od 14.do 17.puno ceka betu😍 nadam se nastavku pozitivnog niza ❤

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Deoria
    10. Listopad 2020. 10:45

Vivkivale znaci kobasice su pomogle protiv te napuhnutosti? Srecom imam domace pa cu se opskrbiti 😀
    Ruska1986 e to me bas zanimalo. Bas me zanima kako ce to biti ako dođemo do tog stadija. Potpisujem i ja odmah za dvije,  vec sam to i prihvatila zbog genetike 😀 

Teja09
    10. Listopad 2020. 10:49

Drage cure, imam pitanje. Prošli mjesec sam bila prvi put na VV i dr je rekla da pijem Duphaston od 15 do 25 dana zbog anovulacijskih ciklusa i policisticnih jajnika, dok ne napravim sve pretrage... Međutim, prošlo je tjedan dana od zadnje tablete, grudi su mi ogromne, drugih simptoma nemam, test je negativan (prekjučer sam radila). Inače bi dobila ili tijekom uzimanja Duphastona ili 2 dana nakon. Sto mislite jesam prerano radila test? 

👩‍🦱 28 - PCO, anovulacija
    🧔 31 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2019.
    12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
    18.12.2020. B-HCG 303,6

10. Listopad 2020. 10:53

Nadalica

https://ibb.co/XF2fndR 💙
    https://ibb.co/SVN943Y ♥️
    https://ibb.co/25z8s1y 💙
    https://ibb.co/4JqDX5L ♥️

Ajme Nadalice predivni su😍😍😍.Kako ma peru hormoni, placem dok ih gledam 🙈.Jucer sam se razmisljala kako se vise ne javljas i ti se javis.

Deoria
    10. Listopad 2020. 11:02

Teja09

Drage cure, imam pitanje. Prošli mjesec sam bila prvi put na VV i dr je rekla da pijem Duphaston od 15 do 25 dana zbog anovulacijskih ciklusa i policisticnih jajnika, dok ne napravim sve pretrage… Međutim, prošlo je tjedan dana od zadnje tablete, grudi su mi ogromne, drugih simptoma nemam, test je negativan (prekjučer sam radila). Inače bi dobila ili tijekom uzimanja Duphastona ili 2 dana nakon. Sto mislite jesam prerano radila test?

Tesko je reci, znaci danas bi ti bio 32 DC? S tim da sam ja osobno uvijek za ipak malo cekanja pa tek onda test, ukoliko kasni. Ja sam 3 mj zaredom pila dufice od 11 do 25 DC i uvijek bi mi dosla 27 ili 28 DC kao i inace. Koliko ti inace traju ciklusi? 
    Drzim fige! 

Samara
    10. Listopad 2020. 11:04

Simba tu sam. Pucaj s putanjima :) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Samara
    10. Listopad 2020. 11:07

Nadalica, ajme prekrasni su 🥰😍

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• vickivale
    10. Listopad 2020. 11:14

Deoria

Vivkivale znaci kobasice su pomogle protiv te napuhnutosti? Srecom imam domace pa cu se opskrbiti 😀
    Ruska1986 e to me bas zanimalo. Bas me zanima kako ce to biti ako dođemo do tog stadija. Potpisujem i ja odmah za dvije, vec sam to i prihvatila zbog genetike 😀

Nekim cudom da 🤣 a ne jedem inace to, vise mm koji je slavonac 

Btw mojih 6 blastca je pakirano po dvije, na posljednjim konzultacijama sam pricala s dr da kao moramo vratiti dvije 😳. Iskreno, bojim se blizanacke trudnoce, ne tehnickih zivotnih stvari koje idu uz to vec rizika trudnoce, prijevremenog poroda, nedonosenosti... sve u svemu nije nam lako, na svakon koraku neka dilema

Dvojajcane blizanke 🍒

Simba 1989
    10. Listopad 2020. 11:19

Samara

Simba tu sam. Pucaj s putanjima :)

Jesi spremna??? 🤭
    Ako mi možeš reći po čemu je ginekolog ustanovio 5tt?? Jel to odgovara zadnjoj menstruaciji??
    Kako se osjećas?? Imaš neke simptome??
    Idući imam prvi uzv pa me panika počela 🤣🤣🤣

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

10. Listopad 2020. 11:21

Cure, dal ima koja problem sa zatvorom zbog utrogestana i duphastona i kako to rijesavate? Ja sam vec luda. Danas sam pokušala malo i tiskat (oprostite na izrazu) ali me strah da s tim onemogućujem implantaciju ili nesto... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.