Women mame, cestitke i nek je sa srecom i do kraja🥰!! Bas prelijepe vijesti ovako za moj pocetak druzenja s vama 😀 Test je bas pravo pozitivan 🥳
Nina drzim fige i da sto smirenije docekas srijedu. 🥰
Sanjich, mislila sam na tebe, nesto sam krivo citirala i pohvatala 🙈
MTB ne mislim da si luda, baš suprotno ☺️☺️
Hvala vamm cure moje, baš lijepo imati vašu podršku u ovim našim burnim vodama 🥰
Čestitam drugim curama i sretno 😘😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Deoria hvala puno, naručujem definitivno, budem ga zvala uskoro 👍
Nina92 držim fige da nije hiper, ali ja bi ih definitivno pitala vezano za to kad se čujete.
Nirvaba2020 u ostale cure koje pitaju za anesteziju. Ja sam u općoj bila 4x u životu, od toga 2x kod aspiracije, to po 15 minuta.
Iskreno, ja to ok podnosim, bila sam malo pospana i jedva čekala popit kavu, ali unatoč tome nisam sama vozila doma za svaki slučaj.
Kod ovih dužih i težih anestezija ti treba puno više da dođeš k sebi, a ja sam jednom povraćala, ali to nas tu ne zanima.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cestitke, cure!!!! Na pozitivnom testu i na super broju oplodjenih stanica!! Mi bi trebale imat neke nove cestitke tipa sretan ti dan oplodjenih stanica, sretan ti dan aspiracije, sretan ti dan transfera, sretan ti dan bete 😂😂😂 Super cure!!!❤❤❤❤
Sviđa mi se tvoja ideja 😀
Nego da pitam, vidim da su ti vracena 2 embrija, kako se to odluci o broju? I kako je bilo u tvom slucaju?
Meni je rekla doktorica da u razgovoru s biologicom ona preporuci sto je najbolje, a obzirom da imam 36 god i predispoziciju za blizance (baka je imala blizanku) da je bolje vratiti jednu, jedino u slucaju da se jedna razvija losije, druga bolje pa da postoji mogucnost da jedna propadne, a druga se nastavi razvijati. Nadam se da sam ju dobro razumila.
Cure, koje imate bolove nakon punkcije, idealan lijek je spazmex, mene uhvatili bili jaki bolovi zapravo tek onu drugu noć nakon punkcije, bilo je grozno, kao da mi netko hsg radi stalno, ni namjestit se više ni zaspat, od jednog spazmexa je prošlo skroz kroz manje od pol sata, ujutro samo mrvicu nelagoda...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Nina92 držim fige da nije hiper, ali ja bi ih definitivno pitala vezano za to kad se čujete.
Nirvaba2020 u ostale cure koje pitaju za anesteziju. Ja sam u općoj bila 4x u životu, od toga 2x kod aspiracije, to po 15 minuta.
Iskreno, ja to ok podnosim, bila sam malo pospana i jedva čekala popit kavu, ali unatoč tome nisam sama vozila doma za svaki slučaj.
Kod ovih dužih i težih anestezija ti treba puno više da dođeš k sebi, a ja sam jednom povraćala, ali to nas tu ne zanima.
Nema na cemu draga, javi sto si dogovorila 🙂
Ja sam jednom bila u anesteziji, nekih pola sata, meni je to bio super osjecaj, totalna nirvana 😀 Tako da me to ne plaši. A sto sam imala zgodnog anesteziologa 😊😊
Cure javljam da je bio party u labosu 10 lijepo oplidenih, pustaju ih do 5 dana, u srijedu transfer 😀
Ovo su super vijesti. I uklapaš se u lijepu statistiku - čitala sam da ih se do 70% oplodi, a od oplođenih do 70% dođe do petog dana. Ovih 10 oplođenih je čak mrvcu više od 70% - uz malo sreće imat ćeš lijepih smrzlića
Jesi razmišljala koliko ih želiš vratiti nazad ovaj put?
Vratit cu ih po 2, jer svaki put kad sam vracala 1, beta 0, a kad sam 2 bar se nes dogodilo, samo neznam hocu moc tak sam napuhana i boli me nadam se da ce se smirit do srijede, neznam kaj mogu napraviti da se smiri, evo mirujem, pijem puno tekućine valjda bude dobro do srijede
I ja sam ti imala puno stanica, i dobra dva tjedna nakon aspiracije groznu napuhnutost i bolove... odgodili su mi transfer za 2 ciklusa... inicijalno sam bila ljuta zbog toga ali isal sam citati i vidim da ima smisla. Nije stimulacija njezna prema nasem tijelu i to treba proci da bi sanse za implantacijom bile vece. Odmaraj, meni su pomogle samo domace susene kobasice, doslovno sam zivjela na tome dva tjedna 😂😂😂
Dvojajcane blizanke 🍒
Cestitke, cure!!!! Na pozitivnom testu i na super broju oplodjenih stanica!! Mi bi trebale imat neke nove cestitke tipa sretan ti dan oplodjenih stanica, sretan ti dan aspiracije, sretan ti dan transfera, sretan ti dan bete 😂😂😂 Super cure!!!❤❤❤❤
Sviđa mi se tvoja ideja 😀
Nego da pitam, vidim da su ti vracena 2 embrija, kako se to odluci o broju? I kako je bilo u tvom slucaju?
Meni je rekla doktorica da u razgovoru s biologicom ona preporuci sto je najbolje, a obzirom da imam 36 god i predispoziciju za blizance (baka je imala blizanku) da je bolje vratiti jednu, jedino u slucaju da se jedna razvija losije, druga bolje pa da postoji mogucnost da jedna propadne, a druga se nastavi razvijati. Nadam se da sam ju dobro razumila.
Uf, ja i s mamine i tatine strane(tetke su mi blizanke)imam predispozicije! Mogla sam odlucit ili 1 ili 2! Ja sam isla bez razmisljanja na dva pa da se bar jedan primi(a oba su bila savrsena). I naravno, spremna da bi mogli bit duplici i nadala se tome. Ali eto, unatoc jaaaako visokoj beti, jedan bebac je! ❤ Ne znam, mene nije bilo strah blizanaca jer bi odmah dobila dvoje, a ko zna sta buducnost nosi(s obzirom na muzevo lose stanje sa spermiogramom). Ali eto, tako se potrefilo! Svako odlucuje za sebe ali sam razmisljala, sta ako vratim jedan pa ne bude nista, pa sam isla na sigurno. Mada ni dva nisu sigurna da ce se nest dogodit(vidis iz iskustva cura). Nekako se uopce nisam puno oko toga razmisljala jer smo od pocetka, i muz i ja, rekli 2.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nadalice Isuse Boze kako su prekrasni❤️❤️ Uf kako bi ih iscmokala sad s gustom🙈
Narasli su jako🤗 Sta te briga za sise i stomak, imas ostatak zivota da se vrati sve na mjesto😅
Nadam se da sam sve blize vidjeti i dozivjeti takvu srecu😘
Women prekrasna crta, samo polako i smireno. 😍 Idemo dan po dan, u potpunosti razumijem tvoj strah🍀
Mtb imas tremu? 🙊 Sretno u pikanju! Sto je sa temp, sve ok?💪
Nikitta, Tuma jbte bilo mi lose par sati, uzas. Ovo je prvi put da mi se tako dogodilo, s tim da sam utrice stavila 7h ranije neg se to dogodilo😳 Luda kuca🙆😂
Sanjich jajnici su mi u redu, isla sam na fet🙈 Vjerovatno je od utrica, tko bi rekao da i vaginalno imaju takve nuspojave.. bljak😰 Ako ti se #nedajBoze dogodi da znas da je normalno😁
Bozma moji su 6stanicni treci dan, ne trebam ni govoriti kako se bojim i stalno razmisljam da nisu kako treba, iako je dr rekao da izglefaju kao da nisu bili u ledu, nemaju nista fregmentacija al opet. .
Angribird nek nam beta (tvoja kad bude) opali samar sa takvim razmisljanjem. . Ja mislim da nece ispasti dobro, pa mazim trbuh i govorim im da su najbolji i tako u krug🤞💪nemam pametnijeg posla🙄
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Pitala sam rekao je da je normalno da boli imala sam puno stanica da mirujem pa cemo vidjeti u srijedu, a ja bi tak ooo htjela na transfer 😭😭
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Sortiraj odgovore
Najstariji