Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina92
    10. Listopad 2020. 09:49

*.Women_name.*

Curke meni jutros test pozitivan!!
    Glupa sam, sama sam sebi rekla da ga neću radit prerano 😔 danas 10dnt trodnevnog. Ovaj put pušem i na hladno, pa se neću pretjerano veselit bar do bete s obzirom na spontani prošli put. Ali nadam se da će ovaj put mrva odlučit ostat kod mene ❤️

Ajmeee super, neka je sretno do kraja 😀

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

10. Listopad 2020. 09:50

Deoria

Sanjich🤞🤰

alex2102

Sanjich🤞🤰

alex2102

miss1502

Nisam ga bas skuzila zasto ali da mi je da do menstruacije pijem siofor 500 , nesto je spominjao inzulin , policistocne blazi oblik…ugl nisam bas skuzila za sta je to pa ako je netko to uzimao mozda zna pojasniti laicki
    Ugl,bas san nekako uzbudena i jedva cekam iduci postupaejjj

ejjj miss i meni su dali da pijem sifor 500, pijem ga vec vise od godinu dana jer imam policsticvne jajnike a to je drugi stupanj diabetesa pa se zato pije sifor, , on ti uglavnom sluzi da prozvodi vise iznulina koji je potreban tvom organizmu jer vjerovatno je i kod tebe policisticni oblik te je potrebna inzulinska rezonanca, nije nista strasno uglavnom ne brini se …jedini problem sa sioforom je malo neugodno kada tek krenes piti ga jer kostatno imas stolicu i nije bas ugodna , malo da izbacim detalje nisu bas lipi :)

alex, malo me zbunjuje sto si napisala da je to 2 stupanj dijabetesa jer nije.. pcos nema veze s tim, nego najcesce uz pcos ide i iznuliznska rezistencija..ali i nemora. Također, inzulinska rezistencija nije isto sto i dijabetes tipa 2. To je ajmo najblize reci predstanje koje moze dovesti do dijabetesa tipa 2. I dr Mršić to prepisuje najčešće kako bi malo ispravio inverziju fsh i lh.

vjerovatno si u tom svom ludilu krivo povezala, pitaj ga da ti objasni kad budes sljedeci put.. Meni npr kad je dao siofor ja sam odma pitala zasto i za nuspojave i kako sta… nije bas da sam samo uzela i krenula pit…Bolje da ti objasni jer i ovo sto mi znamo sve je minimalno, on sigurno ima razlog zasto ti je dao..

Tako je, PCOS nije dijabetes tipa 2. Nego bas kako Alex kaze, moze biti prisutna inzulinska rezistencija. Zato bi bilo dobro jesti hranu nizeg GI, jesti vise proteina, bez glutena, mliječnog, ali to je cijela nauka. Ja sam trenutno na nekom takvom režimu, ali vidjet cemo. S tim da kod mene nema inzul. rezist. i pravilan mi je omjer LH i FSH, ali zato pak AMH malo iznad gornje granice.

Mislis ja :D

• *.Women_name.*
    10. Listopad 2020. 09:51

Kako da to napravim? Kad hoću unesti ovako direktno kaže mi dogodila se pogreška 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

10. Listopad 2020. 09:51

*.Women_name.*

Curke meni jutros test pozitivan!!
    Glupa sam, sama sam sebi rekla da ga neću radit prerano 😔 danas 10dnt trodnevnog. Ovaj put pušem i na hladno, pa se neću pretjerano veselit bar do bete s obzirom na spontani prošli put. Ali nadam se da će ovaj put mrva odlučit ostat kod mene ❤️

weee nastavlja se pozitivan niz :DDDDDD

• LucyLou
    10. Listopad 2020. 09:53

Nina92

Cure javljam da je bio party u labosu 10 lijepo oplidenih, pustaju ih do 5 dana, u srijedu transfer 😀

Juuuuuupiiiii Nina i Women_Name, pa to su sjajne vijesti!!! 🎉🎊🤞🥰 drzimo fige za dalje, bit ce to sve super, vidjet cete! ☺️❤️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Listopad 2020. 10:03

Nina92

Cure javljam da je bio party u labosu 10 lijepo oplidenih, pustaju ih do 5 dana, u srijedu transfer 😀

Ovo su super vijesti. I uklapaš se u lijepu statistiku - čitala sam da ih se do 70% oplodi, a od oplođenih do 70% dođe do petog dana. Ovih 10 oplođenih je čak mrvcu više od 70% - uz malo sreće imat ćeš lijepih smrzlića 
    Jesi razmišljala koliko ih želiš vratiti nazad ovaj put?

💔💔💔

Nadalica
    10. Listopad 2020. 10:03

Curke moje kako ste mi ? Ja sam evo citala zaostatke koliko sam stigla, ala mozete pisati, blagi mozdani sam dobila polusavajuci popamtiti sve 😂😂🙈 Nikitta citam odlucila si se na operaciju u Becu, zelim ti svu srecu svijeta, neka operacija bude 100% uspjesna i bez recidiva, pa neka slobodno dises, doci ce i bebice sigurna sam ❤️ 
    Meto frendice moja, iako ne pisem cesto, mislim na tebe, navijam za visoku betu i urednu trudnocu, ajde da vidis kako je ne spavati nocima 😂
    Blacky89 ti si otvorila vol 3 sad je red da se primi ! Puno srece ti zelim ❤️❤️❤️
    Lucija, Tuma, piky, samara cestitam vjre, nadam se da nisam neku zaboravila 🤩🥳
    Bozma ne daj se, bit ce srece, sta znas, mozda bas sada uspije sa tom jednom, samo.jedna ti i treba ❤️ 
    Svim curama sto cekaju betu zelim plus ko kucu, ima vas dosta ne mogu sve popamtiti.. Mi smo dobro, ne spavamo, podocnjacima brisem pod, sise, stomak sve se objesilo ono ko neki zalosni puding, treska kako hodam ali ne zalim ❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Listopad 2020. 10:04

*.Women_name.*

Kako da to napravim? Kad hoću unesti ovako direktno kaže mi dogodila se pogreška

Umetnem sliku 

https://imgbb.com/ [imgbb.com]
    I kopiraš nam link 😉
    Tu odete na, start uploading, ucitate, stisnete na copy i onda se vratite i tu zaljepite.. 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    10. Listopad 2020. 10:04

https://postimg.cc/RWgy9NdM/8021e1e1
    Valjda sam dobro to napravila, nadam se da vidite.(smotanusa 😂)
    Hvala vam cure ❤️❤️

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    10. Listopad 2020. 10:05

MTB

*.Women_name.*

Umetnem sliku
    https://imgbb.com/[imgbb.com]I kopiraš nam link 😉Tu odete na, start uploading, ucitate, stisnete na copy i onda se vratite i tu zaljepite..

Znači mogu i preko tog, super hvalaa ti ☺️

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.