Prosli put su mi odgodili na 3 mjeseca, meni vec dosta odgadanja... Neznam koliko je koja pokusavala ali evo meni je 3 aspiracija i sad 7 transfer bi trebala ali sam toliko izgubila volju i toliko sam razocarana
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Hahahhaha istina 🤣 ja priznajem da sam ponekad neizdrziva 🤭
Sam pao, sam se ubioNije da nije znao što uzima.
I još želi dijete sa mnom.
Meni je moj jucer rekao da ce se odseliti u šupu😂😂... Onda se malo smirim pa opet nanovo, a na kog cu se istresat nego na njega🤷♀️😂😃😃😃.. Mora da me jako voli 😂
Prosli put su mi odgodili na 3 mjeseca, meni vec dosta odgadanja… Neznam koliko je koja pokusavala ali evo meni je 3 aspiracija i sad 7 transfer bi trebala ali sam toliko izgubila volju i toliko sam razocarana
Nadajmo se da ce ovaj put bit dobitan! 💪💪🤞🤞 i kad izgubis volju, sjeti se kako ce biti divno doci do cilja napokon! 🙂 ja ne mogu govoriti iz svog iskustva, ali neke cure vec godinama pokusavaju i ne odustaju, tako neces ni ti. Kad ti je tesko, pozali se tu jer svi razumiju kroz sta prolazis, vjeruj! A lakse je kad se izjadas nekome ko te razumije.. Vidis kako je kod nas krenuo pozitivan niz i nema razloga da se ne nastavi 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hahahhaha istina 🤣 ja priznajem da sam ponekad neizdrziva 🤭
Sam pao, sam se ubioNije da nije znao što uzima.
I još želi dijete sa mnom.
Meni je moj jucer rekao da ce se odseliti u šupu😂😂… Onda se malo smirim pa opet nanovo, a na kog cu se istresat nego na njega🤷♀️😂😃😃😃.. Mora da me jako voli 😂
Ja samo kazem:jesam te upozorila? Sad uzivaj 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
I meni najdraza:sta se zalis, ja moram rodit! E, onda radi sve 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
MTB dobro nam dosla 🙂🙂, zelim ti da sto prije ugledas pozitivan testic 🤰. Kao sto su ti cure rekle, godine ovdje i nisu neko mjerilo i sve smo mi individualne i prica za sebe 😊. Ja sam kratko u ovim vodama i prvo sto sam shvatila da pravila nema. Samo da napomenem, Lucija mi je srusila snove, kad sam u prvom postupku nadobudna isla na pregled i bila uvjerena kako ce nam upalit iz prve jer kod mene nema problema, a muz malo losiji spermiogram i onda sretnem nju ispred ordinacije i zena mi opali takvu samarcinu realnosti svojom pricom, da mi nije bilo dobro narednih par dana 🤣🤣🤣, ali na kraju je to bilo super jer sam se pripremila da mozda nece uspjeti iz prve. U medicini 2+2 nije uvijek 4, tako da samo optimisticno kreni i ne razmisljaj o godinama! Super odluka da nisi nikom rekla, ja nazalost jesam, pa sam ih nakon neuspjelog transfera morala tjesit i sad me izluđuju s pitanjima, kako ti je, jel osjecas nesto, iduci put cu im odgovorit da su mi trudovi na 5 minuta i na putu sam za bolnicu, u petak su mi vratili trodnevne embrije, uopce ne kuzim sto misle da bi trebala osjecat 😣😤!
Hahahhaha dao Bog da ti uspije onda sad od druge.. Nema rusenja statistike Feta kod Lucija.. Jasno? 😂😂😂🙏🙏🙏😍
Pozdrav cure, redovito vas citam i pratim sigurno 3 godine, prije sam pisala pa sam prestala pa sad opet da vam pisem… Imam endometroizu i veliku borbu.. Uvijek dobijem puno stanica i barem 4 dogurraju do balocistice ali nikako doci do cilja nazalost… Trenutno sam u poliknici Ivf sve pohvale njima, ali danas sam bila na pregledu i imam zasad 16 stanica koje se sve prate velicinom pa se bojim hipera sta da napravim da nedode do toga? Vec sam ga jednom imala nezelim opet sve odgadat na 3 mjeseca? 5 godina vodimo borbu za dijete sad sam vec bez volje, i nimalo pozetivna.. Hvala na odgovoru 😀
Ne mogu ti pomoći konstruktivnim savjetom, samo te mogu pozvati da budeš tu s nama, da se plačeš i smiješ, i bit će ti malo lakše
Jednom kad budemo imali naše smotuljke u rukama, cijenit ćemo svaki korak koji smo prošle na ovom putu.
💔💔💔
Prosli put su mi odgodili na 3 mjeseca, meni vec dosta odgadanja… Neznam koliko je koja pokusavala ali evo meni je 3 aspiracija i sad 7 transfer bi trebala ali sam toliko izgubila volju i toliko sam razocarana
TO ti je sve normalno.. Ja sam skoro svaki put nakon neuspjeha rekla da vise NENA SANSE.. I onda prodje mjesec, dva, tri.. I ides Iapocetka do uspjeha.. Ja necu ni pisat sto sam sve prosla da ne plasim opet cure😂😂😂
I eto me... Trudne🙏🌺🌺🌺
A nadam se da ce uspjeti, u utorak cu znat jel ce mi bit aspiracija cetvrtak ili petak.. Moj muz je automehaničar pa je isto vec lud samnom, svakim danom je sve duze u garazi neznam jel stvarno radi ili hahhaha
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Cure mozda glupo pitanje, premda kazu nema takvog 🤣🤣🤣 ali nekako kao sta svi kazete ovdje se nekako osjecam najsigurnije pitati... jel vi radite kucanske poslove? Ja sam prvi tjedan vecinom lezala, odmarala, sad sam od jucer pocela vani izlazit, po kuci radit itd... ne mogu vise jednostavno.. nekako racunam ako se triba primit primit ce se... jedino izbjegavam teske fizicke poslove tipa usisavanje, dizanje teskog.. ostalo sve radim.. od sutra planiram i raditi i vratit se u normalan zivot... petak je beta... danas mi je 10 dpt racunajuci i taj dan...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji