Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Listopad 2020. 21:32

Andela111

MTB…. bas mi je drago! Sta ti mislis o doktorki ja imam poverenja zaista….i mislim da je strucnjak…. videcemo, u svakom slucaju sretno nam!

Bila sam na inicijalnom razgovoru sa više doktora, ona mi je baš kliknula. I drugi su bili dobri, ali s njom sam osjetila neko duboko povjerenje i smirenje. Vrijeme će pokazati, ali za sad sam zadovoljna izborom. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Listopad 2020. 21:33

Inače, u utorak pijem svoju zadnju kontracepcijsku pilulu. Jedva čekam, mrzim ih piti.
    Po vašim iskustvima, koliko nakon zadnje pilule vam dođe menstruacija?

💔💔💔

Lucyinthesky
    04. Listopad 2020. 21:40

Nina92 dobrodošla, drago mi je da nas ima više iz Ivf 👍Pokušaj se prešaltat na pozitivu, to i sama pokušavam, nekako si pokušavam zamislit kao da mi je to prvi postupak, a inače, ja sam isto loša statistika 😁
    MimiDrimi sretno, bude to ok 🤞
    Samara, svaka čast, samo neka on radi, što se prije privikne, bolje 😎
    A vezano za testove, imam punu ladicu kineza kojima će vjerojatno rok isteći, tako da kad zatreva, kupujem ove Lucijine!

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    04. Listopad 2020. 21:43

MTB

Bila sam na inicijalnom razgovoru sa više doktora, ona mi je baš kliknula. I drugi su bili dobri, ali s njom sam osjetila neko duboko povjerenje i smirenje. Vrijeme će pokazati, ali za sad sam zadovoljna izborom.

Čisto iz znatiželje, u kojim klinikama si bila i da li je osim tog posebnog klika još nešto presudilo?
    Moj soc gin inače njih baš hvali.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Listopad 2020. 22:12

Meni su preporučili Lučingera i BetaPlus. Otišla sam kod 3 specijalista u BetaPlusu i kod Lucija Na prva dva razgovora sam bila početkom godine, onda sam se bila odlučila za Vlaisavljevića. Kako je korona zakomplicirala situaciju i on ove godine više neće dolaziti, onda sam krenula iz početka sa razgovorima.
    Vjerujem da su svi oni jako dobri, čula sam preporuke na sve strane, tako da je meni više bilo za izabrati tko meni osobno najviše leži i s kim se ja najugodnije osjećam. Ovo je jako stresan proces, htjela sam imati barem neki osjećaj kontrole - ako to ima smisla 

💔💔💔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    04. Listopad 2020. 22:17

Dobro veče drage žene.
    Prvi put u zivotu da sam na nekom forumu 🙂
    . Pocela sam tretman Menopur - om, imam jake glavobolje. Da li ste ih i vi imale i da li ste koristile nešto za ublazavanje bolova? Inace imam migrene u PMS - u  strasne. 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Tuma
    04. Listopad 2020. 22:42

Ruska1986

Tuma, kad ti ono ides na UVZ?

Trebala sam u petak na novi uzv, ali sam sad dobila mail da su svi pregledi otkazani jer je netko pozitivan na koronu i svi ostali u poliklinici moraju na testiranje i u samoizolaciju 🤦‍♀️ i sad cu vj otići privatno jer ne mogu  čekati 🙈

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• DAVANA
    04. Listopad 2020. 22:47

Tanja79

Dobro veče drage žene.
    . Pocela sam tretman Menopur - om, imam jake glavobolje. Da li ste ih i vi imale i da li ste koristile nešto za ublazavanje bolova? Inace imam migrene u PMS - u strasne.

Dobro vece. Ja sam bila na Gonalu i Menopuru, sasvim ok podnijela, sem sto me nervoza malo drmala. A ostalo ok. Pitaj gin.za svaki slucaj, pa mozda i promijeni nesto... ja mislim da paracetamol svakako mozes koristiti, ali opet kazem mozda je bolje da pitas dr.jer je paracetamol blag. Pa mozda dozvoli i nesto jace. 

Tuma
    04. Listopad 2020. 22:59

Dobrodošle nove žene 🥰 i što prije se preselile na ljepše teme😊
    MimiDrimi ja sam DHEA naručila s iherba za 100-tinjak kn.... sretno sutra i nadam se da ce ti sve uspjet obaviti🙏 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    04. Listopad 2020. 23:02

DAVANA

Tanja79

Dobro veče drage žene.
    . Pocela sam tretman Menopur - om, imam jake glavobolje. Da li ste ih i vi imale i da li ste koristile nešto za ublazavanje bolova? Inace imam migrene u PMS - u strasne.

Dobro vece. Ja sam bila na Gonalu i Menopuru, sasvim ok podnijela, sem sto me nervoza malo drmala. A ostalo ok. Pitaj gin.za svaki slucaj, pa mozda i promijeni nesto… ja mislim da paracetamol svakako mozes koristiti, ali opet kazem mozda je bolje da pitas dr.jer je paracetamol blag. Pa mozda dozvoli i nesto jace.

Da, i nervoza. Evo setam ko Baltazar levo - desno. Uzela sam jacu tabletu pa kako bude. Pitacu ga kad odem na sledeci ultrazvuk u sredu. Mogu da kazem da mi je Dr vrlo otresit, malo prica, samo pise nesto i sve po kratkom postupku. Al kazu da je najbolji strucnjak u ovom delu zemlje pa videcemo i to. Inace zivim u Gr i sve ovo oko VTO mi je jako stresno jer ne razumem Gr jezik, a ni engl.mi nije maternji pa sve pomoci trazim na internetu. 🤦🤦

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.