Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Listopad 2020. 19:12

Ruska1986, potražit ću imaju li i ta pakiranja. A za Luciju znam da je naš ekspert, nakon onog predivnog pregleda tamnjenja crtice od 3. do 12. dana nemamo što sumnjati.
    Samara, tako treba. Jako sam se veselila tvom plusiću, baš mi drago da sad uživaš u trudnoći. Ja sam svom najavila da će mi vezati vezice, čak i prije nego mi trbuh bude veliki. Za tu prigodu mi mora kupiti cipele s vezicama čim ostanem trudna, jer ih nemam 
    MimiDrimi, navijamo za tebe. Možda je neka cistica pukla? Ali da, ako je folikul tu, ne vidim razloga da ga ne aspiriraju.
    lucija07 - htio je dijete? evo mu ga na!  Naravno da te voli  pa vidiš da je rekao da će sebe iseliti u šupu, a ne tebe 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Listopad 2020. 19:13

Nina92

A nadam se da ce uspjeti, u utorak cu znat jel ce mi bit aspiracija cetvrtak ili petak.. Moj muz je automehaničar pa je isto vec lud samnom, svakim danom je sve duze u garazi neznam jel stvarno radi ili hahhaha

Neka samo radi, treba netko i zaraditi za to dijete  Ja ovog mog stalno zafrkavam sa popisima što će sve morati kupiti mami da bi beba bila sretna 

💔💔💔

ANKSIMORON
    04. Listopad 2020. 19:14

Nina92

A nadam se da ce uspjeti, u utorak cu znat jel ce mi bit aspiracija cetvrtak ili petak.. Moj muz je automehaničar pa je isto vec lud samnom, svakim danom je sve duze u garazi neznam jel stvarno radi ili hahhaha

🤣🤣🤣🤣 to sam se i ja u par navrata pitala 🤣🤣🤣🤣 posebno to ponedjeljkom se produzi nakon vikenda kad je neradan 🤣🤣🤣

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Listopad 2020. 19:14

ANKSIMORON

Cure mozda glupo pitanje, premda kazu nema takvog 🤣🤣🤣 ali nekako kao sta svi kazete ovdje se nekako osjecam najsigurnije pitati… jel vi radite kucanske poslove? Ja sam prvi tjedan vecinom lezala, odmarala, sad sam od jucer pocela vani izlazit, po kuci radit itd… ne mogu vise jednostavno.. nekako racunam ako se triba primit primit ce se… jedino izbjegavam teske fizicke poslove tipa usisavanje, dizanje teskog.. ostalo sve radim.. od sutra planiram i raditi i vratit se u normalan zivot… petak je beta… danas mi je 10 dpt racunajuci i taj dan…

Naravno da nema glupih pitanja. Koliko sam ja shvatila, možeš normalno sve raditi, samo se nemoj previše naprezati i dizati teške terete.

Neeego, ja bih rekla da već možeš pišnuti test, zar ne cure? 9ti dan bi se mogla vidjeti sjena?

💔💔💔

04. Listopad 2020. 19:15

Nina92

Moj je svaki dan u wc-u po 3 puta na dan cca 30 min s tabletom😂😂😂😂
    Cim pocnem 'brojat' mora na wc😂😂
    Razmisljam o zabrani koristeja tableta na wc-u😂

ANKSIMORON
    04. Listopad 2020. 19:17

MTB

ANKSIMORON

Cure mozda glupo pitanje, premda kazu nema takvog 🤣🤣🤣 ali nekako kao sta svi kazete ovdje se nekako osjecam najsigurnije pitati… jel vi radite kucanske poslove? Ja sam prvi tjedan vecinom lezala, odmarala, sad sam od jucer pocela vani izlazit, po kuci radit itd… ne mogu vise jednostavno.. nekako racunam ako se triba primit primit ce se… jedino izbjegavam teske fizicke poslove tipa usisavanje, dizanje teskog.. ostalo sve radim.. od sutra planiram i raditi i vratit se u normalan zivot… petak je beta… danas mi je 10 dpt racunajuci i taj dan…

Naravno da nema glupih pitanja. Koliko sam ja shvatila, možeš normalno sve raditi, samo se nemoj previše naprezati i dizati teške terete.

Neeego, ja bih rekla da već možeš pišnuti test, zar ne cure? 9ti dan bi se mogla vidjeti sjena?

Ja sam imala 2 boostera nakon transfera, zadnji u petak... tako da nema smisla... barem mislim tako... ne zelim lazne nade... 

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

04. Listopad 2020. 19:19

ANKSIMORON

Ehhh. Ja sam ti nakon transfera ustala.. Obula se, sjeli u auto i kuc. Ni minute lezanja... Odmah drugi dan sam se ponadala doslovno kao da nigdje nisam bila.. Sve radim... Perem ves, nosim ves, kuham, saginjem se, usisavam, idem u trgovinu dizem teret.. I trudna.. Nema ti tu pravila ali.. Ponasaj se onako kako ti smatras da je ispravno.. I ja, sam se ispocetka pazila no shvatila sam da od tog nista... 

ANKSIMORON
    04. Listopad 2020. 19:21

lucija07

ANKSIMORON

Ehhh. Ja sam ti nakon transfera ustala.. Obula se, sjeli u auto i kuc. Ni minute lezanja… Odmah drugi dan sam se ponadala doslovno kao da nigdje nisam bila.. Sve radim… Perem ves, nosim ves, kuham, saginjem se, usisavam, idem u trgovinu dizem teret.. I trudna.. Nema ti tu pravila ali.. Ponasaj se onako kako ti smatras da je ispravno.. I ja, sam se ispocetka pazila no shvatila sam da od tog nista…

Super bas ti hvala... i ja sam odmah nakon transfera doma... ali pazila sam se par dana... sad sve sto kazes normalno, perem, kuham, peglam eto jedino izbjegavam tesko dizati... to i ja kazem ako ce se primit primit ce se... :)))

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

04. Listopad 2020. 19:21

MTB

Ruska1986, potražit ću imaju li i ta pakiranja. A za Luciju znam da je naš ekspert, nakon onog predivnog pregleda tamnjenja crtice od 3. do 12. dana nemamo što sumnjati.
    Samara, tako treba. Jako sam se veselila tvom plusiću, baš mi drago da sad uživaš u trudnoći. Ja sam svom najavila da će mi vezati vezice, čak i prije nego mi trbuh bude veliki. Za tu prigodu mi mora kupiti cipele s vezicama čim ostanem trudna, jer ih nemamMimiDrimi, navijamo za tebe. Možda je neka cistica pukla? Ali da, ako je folikul tu, ne vidim razloga da ga ne aspiriraju.
    lucija07 - htio je dijete? evo mu ga na!Naravno da te volipa vidiš da je rekao da će sebe iseliti u šupu, a ne tebe

😂😂😂😂😂😂
    Kod mene nema pakiranja tog testa po 2 nazalost.. Moram li vam uopce reci kako me blagajnica gledala s hrpom testova??? 🤷‍♀️😂😂😂😂

Ruska1986
    04. Listopad 2020. 19:22

ANKSIMORON

Ja sam apsolutno sve poslove radili i jos sam i na poslu bila... Od usisavanja, pranja, sve sve.. To sta si rekla:il ce se primit il ne

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.