Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    04. Listopad 2020. 15:15

MTB

Hvala vam svima još jednom, nisam očekivala ovoliko puno odgovora u ovako kratko vremena. Baš se osjećam dobrodošlom

Ma super da si krenula sad, jos sa super zdravstvenim stanjem! I nece te ni slat na inseminaciju neg odma na ivf, stoje super! Kao sta je jedna cura rekla, i cure sa manjim brojem godina pa isto muku muce zbog nekih zdravstvenih problema tako da.... Odkud si inace? Da te odmah uputimo di da ides 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    04. Listopad 2020. 15:20

VM

Bok cure, evo mene s izvjestajem, onaj test sto sam radila prekjucer tj.4 dana nakon zadnjeg boostera je ipak pokazivao preostali hcg od injekcije. Danas je vec crtica blijeđa a s obzirom da bi u cetvrtak 08.10. Trebala vaditi betu vec bi trebalo biti tamnije. Tako da sam se vec pomirila s neuspjehom i ovaj put. Iako sam mislila da cu ronit suze i ne izlazit van kuce 2 dana vec razmisljam o terminu za iduci postupak i dvoumici dal da idem navracanje 3 embrijail i dalje 2.

Bas mi je zao 🙁 al danas nest ne stima sa tim testovima, svim nest blijedi! Istestirajate se vi cure opet sutra, za svaki slucaj... 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Lucyinthesky
    04. Listopad 2020. 15:21

tokio

Sutra trebam dobiti. I dobit ću, osjetim 🤦‍♀️ E super si mi ovo sve napisala. Skreenala sam si pa sutra zovem redom. I polikliniku i svog ginekologa. Pa ću bit pametnija. Sve mi se čini tako komplicirano. Ali vjerojatno samo treba krenuti. Hvala 🤗

tokio , ma kad kreneš, sve ti se to posloži i bude jasnije, ali svakako je bolje na same konzultacije doći sa što više nalaza. Ja bi onom popisu što su cure rekle dodala i AMH i D vitamin, to se sve odjednom iz krvi može riješit(ja sam to npr zajedno sa spolnim hormonima i štitnjačom 2-5 dc).

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986
    04. Listopad 2020. 15:21

Tuma, kad ti ono ides na UVZ?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

04. Listopad 2020. 15:25

MTB

lucija07

Zasto bi bile male sanse, ajde ja sam po svim njihovim prognozama s 31 i savršenim nalazima davno t…

Pa zato jer mi stalno svi ponavljaju kako nakon 38. godine šanse padnu u ponor. Vidjet ćemo..

Ne znam za tebe, ali meni ni jedan pregled ne prodje bez komentara na godine, tipa: "mozes ti izgledat dobro izvana, ali iznutra si stara", "kad je zena stara kao ti ne odustaje se od postupka", ili ako nista drugo ponove ovu pricu da nakon 35 rapidno padaju sanse....pa jbt znam sad, ne morate mi bas svaki put ponavljat.

MimiDrimi
    04. Listopad 2020. 15:29

Ja sam odavno trebala poslusati Bozmu i pocet piti taj DHEA. Pogotovo kad sam prekjucer vidila ono na youtube videu sto je Nikita stavila. 
    Tuma gdje si narucila to?
    Ja danas curim 13dc kao da mi je drugi dan ciklusa. A idem sutra na aspiraciju... Pa hoće li oni meni to uopće raditi? Sva sam u panici... drzite fige da ju bar izvade i oplode. 
    Dobro nam dosla MTB. Ja imam 32 i Amh u banani kao sto mozes procitati u potpisu. Uvijek jedna ili dvije stanice. Tako da, samo naprijed 😉💪

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Listopad 2020. 15:43

Lucyinthesky

MTB dobrodošla, ja sam usto od nedavno tu i baš mi se sviđa :)

Hvala, Lucyinthesky! Dobro je društvo, bit će užitak s vama odraditi trudnoće 

💔💔💔

tokio
    04. Listopad 2020. 15:44

Lucyinthesky

tokio

Sutra trebam dobiti. I dobit ću, osjetim 🤦‍♀️ E super si mi ovo sve napisala. Skreenala sam si pa sutra zovem redom. I polikliniku i svog ginekologa. Pa ću bit pametnija. Sve mi se čini tako komplicirano. Ali vjerojatno samo treba krenuti. Hvala 🤗

tokio , ma kad kreneš, sve ti se to posloži i bude jasnije, ali svakako je bolje na same konzultacije doći sa što više nalaza. Ja bi onom popisu što su cure rekle dodala i AMH i D vitamin, to se sve odjednom iz krvi može riješit(ja sam to npr zajedno sa spolnim hormonima i štitnjačom 2-5 dc).

Dodajem na popis 💪 💪 Jooj cure diiivne ste. Puno ste mi pomogle 🤗 🤗 🤗 

👩🏻 31g
    👱🏼‍♂️29 g
    1 godina pokušavanja
    Astenozospermija
    Prvi MPO pregled, 16. 11. Petrova

04. Listopad 2020. 15:44

MimiDrimi, sta doktor kaze na to sto jos krvaris? Bit ce sutra Ok. Javljaj kako je proslo cim dodjes sebi

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Listopad 2020. 15:46

Bozma

MTB generacijo moja. Mozda ce ruzno zvucat, ali drago mi je da si tu, da nisam jedina starica 😁. Ali nek bude samo kratko, do sljedeceg ciklusa 😘

Ma ne zvuči ružno, baš mi drago da nas ima vršnjaka  Ionako ćemo mi to sad brzo riješiti. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.