Pozdrav svima!
Već mjesecima proučavam MPO priču, ali sam vas našla tek u petak. Od onda sam pročitala sve stranice od 900te nadaljeBilo je predivno čitati vas nekoliko koje ste u međuvremenu dobile i plusiće i bete i čule srca svojih beba
Jako mi se sviđa ekipa ovdje, baš ste pozitivne i međusobno motivirajuće, tako da se nadam da ćete prihvatiti i mene. Iako, kakvih vam je bilo zadnjih mjesec dana, pitam se ima li uopće ovdje netko tko nije trudan
Moja priča. Nalazi su nam dobri, jedina nam je dijagnoza godine. Oboje imamo 40, i nemamo vremena čekati hoće li se nešto ostvariti "prirodnim" putem ili ne. Sutra je prvi UZV, pilule pijem do preksutra (dali su mi pilule na mjesec dana da mi "naštimaju" ciklus). A onda krećemo.
Znam da su šanse male, realist sam. Odlučila sam si mantrati da ću iz prve vidjeti plusić i imati 4, 5, 6 smrzlićajer zapravo ne vjerujem u to i više sam po prirodi uvijek spremna na najgore. Veselim se što barem neću biti sama i što ću imati gdje pisati kroz što prolazim. MM je velika potpora, ali muško je.
A okolini nisam rekla jer ne želim još i njih tješiti dok prolazim kroz ovo.
Dobro nam dosla MTB! Nemoj se zamarati s godinama, meni je frendica u 40.zatrudnila iz prvog IVF pokusaja, prvi transfer ☺️ I sad je mama vec nekoliko mjeseci🥰 sanse su bile male, em zbog njenih godina, em zbog muzevog spermiograma ali eto uspjelo je. Neke od nas tu su mladje i trebale vec odavno roditi po nalazima i doktorima ali sreca igra isto veliku ulogu tako da samo polako i hrabro. 😉
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Je, rekli su da nemaju što čekati, idemo odmah na IVF.
Iz Zagreba sam, idem privatno ovaj put (nadam se da neće biti potrebe za idućim), izabrala sam Beta Plus. Ako bude trebalo ponavljati, onda ću provjeriti koje su mi opcije preko socijalnog. Sad nisam htjela gubiti vrijeme, jer sam imala baš lošeg ginekologa. Idući tjedan ga mijenjam, pa ću vidjeti kakva će situacija biti onda.
💔💔💔
Bozma, naravno, ni onim najoptimističnijima ne promakne naglasiti kako ehh, nakon 35.... Jajne stanice se deformiraju, sve je više mutacija, .... Dio mene se ne bi iznenadio da rodim krokodila Slažem se, dovoljno je reći jednom na početku, nakon toga svi znamo i ne moramo se ponavljati.
MimiDrimi, jedna ti je dovoljna. Navijam za tebe da ovaj bude dobitni. Imamo jako lijepe primjere ovdje.
LucyLou, hvala na tom lijepom primjeru. Smije se ponoviti i meni!
Ruska1986, zadnji post sam napisala kao odgovor tebi, ali je nestao citat. Dosta je nepraktičan ovaj forum za korištenje. Ali zato dobro društvo to nadoknađuje!
💔💔💔
Bozma, naravno, ni onim najoptimističnijima ne promakne naglasiti kako ehh, nakon 35…. Jajne stanice se deformiraju, sve je više mutacija, …. Dio mene se ne bi iznenadio da rodim krokodilaSlažem se, dovoljno je reći jednom na početku, nakon toga svi znamo i ne moramo se ponavljati.
MimiDrimi, jedna ti je dovoljna. Navijam za tebe da ovaj bude dobitni. Imamo jako lijepe primjere ovdje.LucyLou, hvala na tom lijepom primjeru. Smije se ponoviti i meni!
Ruska1986, zadnji post sam napisala kao odgovor tebi, ali je nestao citat. Dosta je nepraktičan ovaj forum za korištenje. Ali zato dobro društvo to nadoknađuje!
E, oni su super! Raspravljali smo neki dan.. Ja nisam bila ali cure ih hvale. Ne znam da li su i kod njih uveli da se moze preko HZZOa, ali ionako ti nece trebat jer ces ti to rijesit iz prve 💪💪💪
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mislim da mogu u BetaPlus i preko socijalnog, ali nisam htjela komplicirati ovaj put. Ako ne uspije, imat ću 3 mjeseca pauze i vremena da pokrenem tu priču. Ipak je ovo dosta skup sport, ali isplati se ako ima rezultata S druge strane, uspjet ću iz prve, i imat ću dovoljno smrzlića i za iduću bebu, tako da se stvarno nemam zašto brinuti 💪💪💪
Inače sam bila na prvim konzultacijama kod više specijalista, i odlučila sam se tamo gdje mi je "kliknulo". Vjerujem da je većina njih dobra i da čini svoj posao najbolje što mogu, inače ne bi imali rezultata.
💔💔💔
Ah , tako mi je drago da si trudnaaa Tumaaaa!!!!❤️❤️❤️Znaci ima nade!Daj mi reci gde si kupila DHEA?Jesi pre toga merila taj hormon? Ja pijem sve isto sto i ti osim DHEA
Hvala❤ sad jos cekamo srceko na uzvu, pa ću malo odahnut ako bude sve u redu🙏
DHEA sam vadila sa spolnim hormonima i bio mi je u nižim granicama, pa sam ga naručila preko iherba iz amerike jer ga ovdje nema za kupiti. Želim ti puno sreće i vjerujem da ćeš uspjeti, samo treba biti strpljiv i uporan🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Je, rekli su da nemaju što čekati, idemo odmah na IVF.
Iz Zagreba sam, idem privatno ovaj put (nadam se da neće biti potrebe za idućim), izabrala sam Beta Plus. Ako bude trebalo ponavljati, onda ću provjeriti koje su mi opcije preko socijalnog. Sad nisam htjela gubiti vrijeme, jer sam imala baš lošeg ginekologa. Idući tjedan ga mijenjam, pa ću vidjeti kakva će situacija biti onda.
Dobrodosla MTB. Evo ja sam još jedna od ‘starih koka’. Imam 41 godinu, ali kod mene je i AMH nizak. Sada sam trenutno pod stimulacijom samo menopurima. Sutra prvi ultrazvuk da vidimo ima li šta od folikula. Samo hrabro. Svu sreću ti želim i javljaj kako ide
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
TiredIvy, ima nas, ima. Mi ćemo biti novi val plusića, kao ovaj rujanski. Javi sutra kako je prošlo, navijat ću za tebe.
Pripremila sam sad svu dokumentaciju za sutra. Još depilacija, pa sam spremna Često razmišljam kako je ova priča muškarcima sasvim laka. Jedan pregled, jedna donacija, i spremni su. Mi 17 miliona pregleda, procedura, lijekova, hormona, pikanja, i uz to još i depilacija
Sutra dobivam svoju košuljicu, baš se veselim! Ne znam, baš sam optimistična, vjerujem da je dobar znak što sam našla ovakvu ekipu za podršku. Već sam se pripremila da ću kroz sve proći sama.
💔💔💔
TiredIvy, ima nas, ima. Mi ćemo biti novi val plusića, kao ovaj rujanski.Javi sutra kako je prošlo, navijat ću za tebe.
Pripremila sam sad svu dokumentaciju za sutra. Još depilacija, pa sam spremnaČesto razmišljam kako je ova priča muškarcima sasvim laka. Jedan pregled, jedna donacija, i spremni su. Mi 17 miliona pregleda, procedura, lijekova, hormona, pikanja, i uz to još i depilacija
Sutra dobivam svoju košuljicu, baš se veselim! Ne znam, baš sam optimistična, vjerujem da je dobar znak što sam našla ovakvu ekipu za podršku. Već sam se pripremila da ću kroz sve proći sama.
Aha, a moj je bio sav u panici! Uz sve ovo sta sam ja prolazila, on je stalno pito al kad ja trebam doc, a sta ja trebam radit, a jesu pitali za mene 😂😂😂 I sav se pogubio kad je doso na aspiraciju, ja umrla od smjeha..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Aha, a moj je bio sav u panici! Uz sve ovo sta sam ja prolazila, on je stalno pito al kad ja trebam doc, a sta ja trebam radit, a jesu pitali za mene 😂😂😂 I sav se pogubio kad je doso na aspiraciju, ja umrla od smjeha..
Ja sam mu rekla da je apsolutno nebitan, osim na dan aspiracije. Pa si sad sav važan gleda po kalendaru kad bi otprilike trebala biti aspiracija i kako da si isplanira dan za svoj presudan doprinos.
Malo je bio razočaran što se on ne mora testirati na Covid.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji