Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    04. Listopad 2020. 17:00

MTB dobrodošla i sto prije otisla na trudničku temu 😍 svakako je lakse uz forum, svi su divna podrska i toliko toga se ovdje pročita sto ti nitko ne kaze, a trebamo znati.. Svakako ti zelim sreću i samo pozitiva 🍀😘
    Hahahahah Ruska sad si me podsjetila da me mm pitao sta doktorica kaze na njegov 'materijal' 🤣🤣🤣🤣 definitivno ni njima nije lako 😁

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Listopad 2020. 17:10

darliv

MTB dobrodošla i sto prije otisla na trudničku temu 😍 svakako je lakse uz forum, svi su divna podrska i toliko toga se ovdje pročita sto ti nitko ne kaze, a trebamo znati.. Svakako ti zelim sreću i samo pozitiva 🍀😘
    Hahahahah Ruska sad si me podsjetila da me mm pitao sta doktorica kaze na njegov 'materijal' 🤣🤣🤣🤣 definitivno ni njima nije lako 😁

Hvala, darliv! I tebi želim isto, da nam što prije počneš dolaziti ovdje samo kao podrška. 
    MM je imao tremu samo neposredno prije spermiograma. Od onda je toliko puta čuo da je njegov materijal izvrstan, da se razbahatio. Zato ga ja ponekad podsjećam "ali si star" 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Listopad 2020. 17:11

Kad smo već kod toga da im nije lako. Kukala sam ja tako svojoj ružnijoj polovici da život nije fer što sve ja moram, a on samo treba svršiti 
    Na to mi je rekao: "Ali ljubavi, zaboravljaš jednu stvar. Dok ti sve to prolaziš, ja moram živjeti uz tebe " Obećala sam mu zagorčati život jednom kad zatrudnim. 

💔💔💔

darliv
    04. Listopad 2020. 17:30

Hahahhaha istina 🤣 ja priznajem da sam ponekad neizdrziva 🤭

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

iris_iris
    04. Listopad 2020. 17:34

Dobrodošla MTB! Sretno! Kao što vidiš, svaka od nas ima neki svoj 'faktor' s kojim se borimo! Nadamo se, uspješno! Ovaj mjesec je skroz lud, ja se nadam da će se protegnut u 3mjesečje 🤙😂 Baš mi je gušt pratiti ovaj forum u zadnje vrijeme, toliko pozitive, simpatičnih priča, raznoraznih iskustava.. 💕

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Listopad 2020. 17:37

darliv

Hahahhaha istina 🤣 ja priznajem da sam ponekad neizdrziva 🤭

Sam pao, sam se ubio  Nije da nije znao što uzima. 
    I još želi dijete sa mnom. 

💔💔💔

iris_iris
    04. Listopad 2020. 17:37

Što se tiče DHEA-e, ima za kupiti u Farmaciji u Ilici, tj naručuje se pa se pokupi za par dana, samo treba imati preporuku doktora za uzimanje. Ne mogu se sad sjetiti, ali mislim da je bilo 200 ili 250kn za 100 kom.. ne znam kak je u usporedbi s online narudžbama, ali ja sam odmah htjela počet pit pa sam uzela.

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Listopad 2020. 17:38

iris_iris

Dobrodošla MTB! Sretno! Kao što vidiš, svaka od nas ima neki svoj 'faktor' s kojim se borimo! Nadamo se, uspješno! Ovaj mjesec je skroz lud, ja se nadam da će se protegnut u 3mjesečje 🤙😂 Baš mi je gušt pratiti ovaj forum u zadnje vrijeme, toliko pozitive, simpatičnih priča, raznoraznih iskustava.. 💕

Hvala na dobrodošlici. Slažem se s tobom, neka se pretvori u tromjesečje!!! Pa da za Božić sve kukamo što ne smijemo piti 

💔💔💔

• more2309
    04. Listopad 2020. 17:50

MTB dobro nam dosla 🙂🙂, zelim ti da sto prije ugledas pozitivan testic 🤰. Kao sto su ti cure rekle, godine ovdje i nisu neko mjerilo i sve smo mi individualne i prica za sebe 😊. Ja sam kratko u ovim vodama i prvo sto sam shvatila da pravila nema. Samo da napomenem, Lucija mi je srusila snove, kad sam u prvom postupku nadobudna isla na pregled i bila uvjerena kako ce nam upalit iz prve jer kod mene nema problema, a muz malo losiji spermiogram i onda sretnem nju ispred ordinacije i zena mi opali takvu samarcinu realnosti svojom pricom, da mi nije bilo dobro narednih par dana 🤣🤣🤣, ali na kraju je to bilo super jer sam se pripremila da mozda nece uspjeti iz prve. U medicini 2+2 nije uvijek 4, tako da samo optimisticno kreni i ne razmisljaj o godinama! Super odluka da nisi nikom rekla, ja nazalost jesam, pa sam ih nakon neuspjelog transfera morala tjesit i sad me izluđuju s pitanjima, kako ti je, jel osjecas nesto, iduci put cu im odgovorit da su mi trudovi na 5 minuta i na putu sam za bolnicu, u petak su mi vratili trodnevne embrije, uopce ne kuzim sto misle da bi trebala osjecat 😣😤!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

iris_iris
    04. Listopad 2020. 17:54

MTB

iris_iris

Hvala na dobrodošlici. Slažem se s tobom, neka se pretvori u tromjesečje!!! Pa da za Božić sve kukamo što ne smijemo piti

O da, svi se tome nadamo! 🤞🤞 Veselim se tom kukanju 🥰 popest ću se svima na vrh glave s tim ko svi ostali meni sa svojim pitanjima "ima kakvih novosti" 😂😂😂

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.