Davanapridruzujem se cestitkama na prvoj bebici i drzim fige da uskoro dobije pojacanje 😊❤❤!
Cure, sutra ujutro si moram upiknut Decapeptyl, a nisam sigurna jel ide u trbuh ili guzu, nemam kutiju, pa da njoj vidim 🤷♀️?
Trbuh
Davanapridruzujem se cestitkama na prvoj bebici i drzim fige da uskoro dobije pojacanje 😊❤❤!
Cure, sutra ujutro si moram upiknut Decapeptyl, a nisam sigurna jel ide u trbuh ili guzu, nemam kutiju, pa da njoj vidim 🤷♀️?
Trbuh
Hvala 😘
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Cure mozda glupo pitanje, premda kazu nema takvog 🤣🤣🤣 ali nekako kao sta svi kazete ovdje se nekako osjecam najsigurnije pitati… jel vi radite kucanske poslove? Ja sam prvi tjedan vecinom lezala, odmarala, sad sam od jucer pocela vani izlazit, po kuci radit itd… ne mogu vise jednostavno.. nekako racunam ako se triba primit primit ce se… jedino izbjegavam teske fizicke poslove tipa usisavanje, dizanje teskog.. ostalo sve radim.. od sutra planiram i raditi i vratit se u normalan zivot… petak je beta… danas mi je 10 dpt racunajuci i taj dan…
Ehhh. Ja sam ti nakon transfera ustala.. Obula se, sjeli u auto i kuc. Ni minute lezanja… Odmah drugi dan sam se ponadala doslovno kao da nigdje nisam bila.. Sve radim… Perem ves, nosim ves, kuham, saginjem se, usisavam, idem u trgovinu dizem teret.. I trudna.. Nema ti tu pravila ali.. Ponasaj se onako kako ti smatras da je ispravno.. I ja, sam se ispocetka pazila no shvatila sam da od tog nista…
A ja sve me strah da udjem u auto. 😂😂😂😂 svaka ti cast. :)
Pa pisala sam ranije cura samnom na transferu jos na vv je SAMA vozila kuc nakon transfera i to 150 km i rodila je… Sta je tek to ako nije hrabrost😂…
Tacno tako. Znaci od sjutra sve normalno. :) nisam se ranije vracala. Ima masu komentara, ali svaka cast. 🤗🤗🤗🤗 ja ne bih smjela. :)
Trbuh
Hvala 😘
🤞🙏😍😍😍🤗
Hvalaaaa puno, pa da svi dobijemo plusice. 🤗🤗😍😍😍😍 jer je ovo inace po meni sve stresno, ali samo da se opusti zena. :) ja ne znam kako ide, jer nisam imala to. 😏
Ja sam si u trbuh..
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Cure mozda glupo pitanje, premda kazu nema takvog 🤣🤣🤣 ali nekako kao sta svi kazete ovdje se nekako osjecam najsigurnije pitati… jel vi radite kucanske poslove? Ja sam prvi tjedan vecinom lezala, odmarala, sad sam od jucer pocela vani izlazit, po kuci radit itd… ne mogu vise jednostavno.. nekako racunam ako se triba primit primit ce se… jedino izbjegavam teske fizicke poslove tipa usisavanje, dizanje teskog.. ostalo sve radim.. od sutra planiram i raditi i vratit se u normalan zivot… petak je beta… danas mi je 10 dpt racunajuci i taj dan…
Ehhh. Ja sam ti nakon transfera ustala.. Obula se, sjeli u auto i kuc. Ni minute lezanja… Odmah drugi dan sam se ponadala doslovno kao da nigdje nisam bila.. Sve radim… Perem ves, nosim ves, kuham, saginjem se, usisavam, idem u trgovinu dizem teret.. I trudna.. Nema ti tu pravila ali.. Ponasaj se onako kako ti smatras da je ispravno.. I ja, sam se ispocetka pazila no shvatila sam da od tog nista…
Pa pisala sam ranije cura samnom na transferu jos na vv je SAMA vozila kuc nakon transfera i to 150 km i rodila je… Sta je tek to ako nije hrabrost😂…
Tacno tako. Znaci od sjutra sve normalno. :) nisam se ranije vracala. Ima masu komentara, ali svaka cast. 🤗🤗🤗🤗 ja ne bih smjela. :)
Nije imala izbora.. Ili to ili vlak sa 101 predsjedanjem i druckanjem pola dana u vlaku . Pa je odlučila vozit... I eto.. Uspjelo joj🤗
Nije imala izbora.. Ili to ili vlak sa 101 predsjedanjem i druckanjem pola dana u vlaku . Pa je odlučila vozit… I eto.. Uspjelo joj🤗
Super. Svaka cast na hrabrosti. I eto opet je hvala Bogu uspjelo..😍😍😍😍
Locy hvala ti na odgovoru i poslusat cu tvoje savjet
Ma nema na cemu, Nina, tu smo da si pomognemo i jedna drugu bodrimo. ☺️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
MTB dobro nam dosla 🙂🙂, zelim ti da sto prije ugledas pozitivan testic 🤰. Kao sto su ti cure rekle, godine ovdje i nisu neko mjerilo i sve smo mi individualne i prica za sebe 😊. Ja sam kratko u ovim vodama i prvo sto sam shvatila da pravila nema. Samo da napomenem, Lucija mi je srusila snove, kad sam u prvom postupku nadobudna isla na pregled i bila uvjerena kako ce nam upalit iz prve jer kod mene nema problema, a muz malo losiji spermiogram i onda sretnem nju ispred ordinacije i zena mi opali takvu samarcinu realnosti svojom pricom, da mi nije bilo dobro narednih par dana 🤣🤣🤣, ali na kraju je to bilo super jer sam se pripremila da mozda nece uspjeti iz prve. U medicini 2+2 nije uvijek 4, tako da samo optimisticno kreni i ne razmisljaj o godinama! Super odluka da nisi nikom rekla, ja nazalost jesam, pa sam ih nakon neuspjelog transfera morala tjesit i sad me izluđuju s pitanjima, kako ti je, jel osjecas nesto, iduci put cu im odgovorit da su mi trudovi na 5 minuta i na putu sam za bolnicu, u petak su mi vratili trodnevne embrije, uopce ne kuzim sto misle da bi trebala osjecat 😣😤!
Ovaj drugi dio potpisujem, mene su satrali, svaki dan tješim 10 žena, ako dođe do ponavljanja procesa neće mi ni muž znat odvest ću ga na dan aspiracije u Split, a dotad niko ništa. A šta se tiče spermiograma, ja sam čula da dr komentira sasvim uredan nalaz, odlično, a on je čuo i prenosi 'brutalno dobar nalaz, čudo jedno'. Neko triba na pregled sluha 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji