Dobro nam dosla! Ako sa 40 imas okej AMH onda imas vece sanse od mene draga tako da ti godine nista ne znace.Hvala na odgovoru…. ja imam uzasan AMH sa 33 godine , svega 2,6 pmol. Pa mi to deluje kao da sam najveci retard na Svetu i da nikada necu zaneti…😔…. ali vidim da uglavnom pisu da se ne moze poboljsati. Ostalo je sve ok. Da li ima zena koje su uopste zatrudnele prirodno?
Ja imam 30 g i amh po novom mjerenju 2,8 pmol, a imala sam 1,7 i evo trudna sam iz 2.ivfa😊
Ne brini, sve je moguće 🥰
Ja sam pila omegu 3, co q10, vitamin D, shatavari prah, DHEA, folat i B komplex.... ne može se toliko utjecati na kvantitetu koliko na kvalitetu, ali eto ja sam dobila 1 jajnu stanicu i ona sada raste u meni ❤🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Bok cure, evo mene s izvjestajem, onaj test sto sam radila prekjucer tj.4 dana nakon zadnjeg boostera je ipak pokazivao preostali hcg od injekcije. Danas je vec crtica blijeđa a s obzirom da bi u cetvrtak 08.10. Trebala vaditi betu vec bi trebalo biti tamnije. Tako da sam se vec pomirila s neuspjehom i ovaj put. Iako sam mislila da cu ronit suze i ne izlazit van kuce 2 dana vec razmisljam o terminu za iduci postupak i dvoumici dal da idem navracanje 3 embrijail i dalje 2.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Dobro nam dosla! Ako sa 40 imas okej AMH onda imas vece sanse od mene draga tako da ti godine nista ne znace.Hvala na odgovoru…. ja imam uzasan AMH sa 33 godine , svega 2,6 pmol. Pa mi to deluje kao da sam najveci retard na Svetu i da nikada necu zaneti…😔…. ali vidim da uglavnom pisu da se ne moze poboljsati. Ostalo je sve ok. Da li ima zena koje su uopste zatrudnele prirodno?
Hvala na dobrodošlici!
AMH mi je 15, svi specijalisti kod kojih sam bila kažu da je to za moje godine super. Ali... kažu i da su moje godine najveći rizik. Vidjet ćemo. Genetika mi je dobra, žene u mojoj obitelji su rađale kasno i rađale su zdravu djecu, sve su ušle u menopauzu tek nakon 50-te pa ćemo vidjeti.
Koliko čitam i znam, iako ti je nizak AMH, s obzirom na dosta mladu dob u MPO mogu čuda napraviti - jer su ti jajne stanice kvalitetnije nego što će biti za 10tak godina. Navijamo jedna za drugu, i dabogda sve mi za godinu dana kukale kako nam bebe ne daju spavati po noći
💔💔💔
E i sjetila sam se, znam jednu ženu koja je rodila prvo dijete s 45-46 god, i nekidan je ona mene (27) tješila da ću sigurno uspit kad tad. Znači iako godine imaju ulogu, naravno, nisu presudne, ode se dosta radi o srići, kako se poklopi, kolko je dobar mpo dr, i kolko ste vas dvoje pozitivni, zato samo hrabro naprid ♥️
Hvala ti, volim čuti pozitivne priče o starijim rodiljama. Vjerujem da će me nakon plusa tek krenuti prati strahovi od raznoraznih anomalija... ali korak po korak.
Pozitivni jesmo, ja si računam stignem li i do trećeg djeteta (sad radimo na prvom )
💔💔💔
Hvala vam svima još jednom, nisam očekivala ovoliko puno odgovora u ovako kratko vremena. Baš se osjećam dobrodošlom
💔💔💔
MTB dobrodošla, ja sam usto od nedavno tu i baš mi se sviđa :)
Andela111 meni se AMH nakon 2 godine i 4 postupka povećao,ali to mi ne igra neku ulogu jer je inače dosta visok. Od suplemenata sam tada pila prenatal i omegu.
AuroraB možda se ipak nećemo sretati u čekaoni 😁🤞🤞🤞🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure, zaboravih pitati. Da li koja ima iskustva s time da na cervikalnom brisu piše saprofitni koki? Pokušavam googlat i ne mogu naći puno, kao nije to nešto što se liječi nego jedan od onih "normalnih" stanovnika vaginalne flore, tako sam skužila, možda sam u krivu 🤔Zanime me da li ću s takvim brisom moći u postupak ili je to nešto što moram sanirat(onu bakteriju sam sva sreća riješila 💪).S dr ću se vezano za to čuti sutra, pa sam nestrpljiva.Hvala
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Tokiokad trebas dobit mengu? Trazi od svog ginica spolne hormone (2-5dc), progesteron 21dc, hormone stitnjace, briseve i papu, tm sgam. Mi smo sa tim nalazima dosli na konzultacije i odmah smo upali u postupak. Do iduceg puta Dr je dao da jos oboje napravimo krvne grupe, markere na zarazne bolesti i antitjela na viruse (hepatitis, sifilis). Bolje je doci sa vecinom nalaza osim ako ti nije bitno kad cete u postupak, jer se to zna otegnuti. Sretno😊
Sutra trebam dobiti. I dobit ću, osjetim 🤦♀️ E super si mi ovo sve napisala. Skreenala sam si pa sutra zovem redom. I polikliniku i svog ginekologa. Pa ću bit pametnija. Sve mi se čini tako komplicirano. Ali vjerojatno samo treba krenuti. Hvala 🤗
👩🏻 31g
👱🏼♂️29 g
1 godina pokušavanja
Astenozospermija
Prvi MPO pregled, 16. 11. Petrova
Andela111, meni je prvi bio 3.5 pa je drugi bio 8.8 i onda opet na trecem nalazu 3.5. Stanica dobijem kako kad, od 2 do 6.
MTB generacijo moja. Mozda ce ruzno zvucat, ali drago mi je da si tu, da nisam jedina starica 😁. Ali nek bude samo kratko, do sljedeceg ciklusa 😘
Tek sam pocela pa cu ga ponovo vaditi za dva mjeseca
Meni je amh bio 10 pa 12 pa 8. I rečeno mi je od par lijecnika isto a to je da to nije neki pokazatelj jer mi je i na amh 12 i na amh 8 bilo isto antralanih folikula pocetkom ciklusa. Tako da ako imaš nizak amh nemoj gubiti vrijeme.
Sortiraj odgovore
Najstariji