Ivanaxx meni su vratili dvodnevni i evo mrvica raste❤ kažu da ako ima vise stanica onda čekaju, ali kod manjeg broja stanica ne žele riskirati nego ga što prije vrate u prirodno okruženje 😊
Nikitta jesi obavila pregled? Znaš nešto novo?
Bozma žao mi je sto je tako ispalo, ali tko zna, možda baš to bude dobitno. Ne znaš nikad kako ces reagirati, možda ovo baš bude onaj uspješni. Ja ti u svakom slučaju držim fige i želim svu sreću u ovom postupku 🤞🙏
Simba nadam se da nisam pomiješala ime, super za pozitivan test!!🥳❤❤ nadam se i velikoj beti 🙏
Evo ja sam došla s bete i pregleda. Dr mi je čestitala, beta je 733🥳 rekla sam joj za prošle 2 od pon i sri i rekla je da po njoj vise ne trebam ponavljati i da dodem iduci petak na prvi ultrazvuk🙏🙏❤
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
https://ibb.co/RH1Rptz
Amee Lucija07 savesenoo tamniii jupiiii bravooo🎉🎉🤗😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure evo da i ja prijavim 7dnt morule pozitivan test 💞
Po betu idem u ponedjeljak bez ikakve grižnje savjesti, jer ionako je bitno pravilno duplanje a ne vrijednost 🤗
Aaaa Simbaaa1989 savrsenooo cestitamn i zelim lijepoo duplanjeee juhuuu suuuperr🎉🤗😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Ivanaxx meni su vratili dvodnevni i evo mrvica raste❤ kažu da ako ima vise stanica onda čekaju, ali kod manjeg broja stanica ne žele riskirati nego ga što prije vrate u prirodno okruženje 😊
Nikitta jesi obavila pregled? Znaš nešto novo?
Bozmažao mi je sto je tako ispalo, ali tko zna, možda baš to bude dobitno. Ne znaš nikad kako ces reagirati, možda ovo baš bude onaj uspješni. Ja ti u svakom slučaju držim fige i želim svu sreću u ovom postupku 🤞🙏
Simba nadam se da nisam pomiješala ime, super za pozitivan test!!🥳❤❤ nadam se i velikoj beti 🙏
Evo ja sam došla s bete i pregleda. Dr mi je čestitala, beta je 733🥳 rekla sam joj za prošle 2 od pon i sri i rekla je da po njoj vise ne trebam ponavljati i da dodem iduci petak na prvi ultrazvuk🙏🙏❤
🥳🥳🥳🥳🥳 sretnoooo
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Info za Petrovu - tamo vlada opsadno stanje, jedan liječnik ima Covid, pa su svi u samoizolaciji narednih 14 dana. Na humanoj je 1 zamjenska sestra na šalteru (koja hendla i šalter u podrumu), čekanja su ogromna, radio je danas samo Vrčić transfere i punkcije, a preglede Kisić. Petkom ordinira dr. Ćorić za nas patnice od endometrioze, tako da je on hvala Bogu nas primio sve od reda. Još mi se sliježu dojmovi. Javim se kad se saberem. Bila sam od 8.30 do jebenih 11.30 tamo radi tog kaosa. Tko je u postupku - oboružajte se strpljenjem!
Nikitta samo smirenoo a di bas on sad e brate sve te razumim za ispslit je too😱🤦
Cure molim vas koji mogu test za trudnoću kupit a da nisu one obične trakice jer ih kod mene nigdje nema.. Nemamo Muller, a u dm i apotekama nema… Koji je ok nakon trakica?
Gravignost mini u ljekarnoj je isto ok ali pripremi se on npr pokazuje puno bljedju crtu nego ovaj iz mullera.
I ostavi test u mokraci slobodno i pola minute, minutu.. I vrijedi taman se crtica pojavila nakon 15 min... Ovo sve ostalo sto u uputstvima pise vrijedi za one koje rade test dok im menga vec kasni pa im i beta visoka i i prije detektira..
Sretno🌺
Cure molim vas koji mogu test za trudnoću kupit a da nisu one obične trakice jer ih kod mene nigdje nema.. Nemamo Muller, a u dm i apotekama nema… Koji je ok nakon trakica?
To ce lucija najbolje znat, mislim da je ona doktorirala u testovima 😂
Neznam kako označavati posebno imena…
Lucija molim savjet
Koliko sam skuzila, Clearblue treba izbjegavati u sirokom luku!
Clearblue totalno skupo sranje.
Nikad ga kupila ne bi..
A ja uvjek taj clearblue i sad sam na njemu napravila ali samo ja nikad nisam radila ranije testove ako nebi dobila na taj dan i to je to svaki put bi mi tocno pokaza kad nije nije ovog puta crtica i to je bilo to stvarno nemogu rec lose🤷
To ce lucija najbolje znat, mislim da je ona doktorirala u testovima 😂
Neznam kako označavati posebno imena…
Lucija molim savjet
Koliko sam skuzila, Clearblue treba izbjegavati u sirokom luku!
Clearblue totalno skupo sranje.
Nikad ga kupila ne bi..
A ja uvjek taj clearblue i sad sam na njemu napravila ali samo ja nikad nisam radila ranije testove ako nebi dobila na taj dan i to je to svaki put bi mi tocno pokaza kad nije nije ovog puta crtica i to je bilo to stvarno nemogu rec lose🤷
Ja da ga sad npr napravim mooozda bi imala sjenu.. 4 dan sigurno ne bi imala ma nista a kamoli 3 dnt.. To kazem.. Nije on los za one koji ne rade rano testove.. Za mene je😂😂😂...
ja sam sad sa pregleda, isplakala sam se i zaklela sama sebi da je ovo zadnji put.
Moje doktorice opet nema, a nije upisala čitav ……..
Mozes li kako doći do nje, pretpostavljam o kome se radi i koliko znam ona radi sada i privatno u svojoj nekakvoj klinici pa bar da javi kolegama, da im napiše.
Kažu da je na nekom kolegiju, a i petak popodne je. Jedva čekam da ovo sve prođe
Pa probaj zvati tu njenu kliniku objasni, neka je oni kontaktiraju i proslijede tvoje info ako ne zele dati broj. Najgore ti je sutit i cekat. Tako sam ja uvijek prije sutila, sad zovem sve redom za svaku glupost, briga me.
ja sam sad sa pregleda, isplakala sam se i zaklela sama sebi da je ovo zadnji put.
Moje doktorice opet nema, a nije upisala čitav protokol, nego sam prva 4 dana do prvog pregleda, rekla je samo da ponavljamo stari protokol jer sam na njega dobro odreagirala (do 6dc Bemfola300, a od 6dc Bemfola 150 i Pergoveris150/75). Sad dođem tamo, drugi doktor koji nastavlja sa Bemfolom jer on nigdje ne vidi da se spominje Pergoveris, U ponedjeljak će bit treći doktor jer nje ni tada neće bit i upitno je hoće li mi i on dat Pergoveris ako ga nije upisala. Sad sam u starom protokolu vidjela da je Pergoveris trebao krenut danas. Znam da se tu dosta puta spominjalo da je Bemfola teško sranje i da na nju samu nitko nije baš nešto odreagirao. Ima netko tko je bio samo na Bemfoli?
Bozma imam ja i ok sam reagirala to je bio prvi mi postupak i molim te smiri se i bez panike bit ce sve uredu vidjet ces mislim ti si u Splitu i cak da si kod moje ako se ne varam i da te utjesim i prija mi je najbolje bilo samo sa Bemfolom a koristila je sve kombinacije i ja sam u 5 koristila sve moguce i vidi na kraju u prirodnom sa svojom stanicom i bez iceg bez tableta bez lijekova samo te trave sta sam pila tako da nikad ne klonut i uvjek nastojat pozitivno i oni su doli svi ok doktori 😘🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji