Cure molim vas koji mogu test za trudnoću kupit a da nisu one obične trakice jer ih kod mene nigdje nema.. Nemamo Muller, a u dm i apotekama nema… Koji je ok nakon trakica?
To ce lucija najbolje znat, mislim da je ona doktorirala u testovima 😂
Neznam kako označavati posebno imena…
Lucija molim savjet
Koliko sam skuzila, Clearblue treba izbjegavati u sirokom luku!
Clearblue totalno skupo sranje.
Nikad ga kupila ne bi..
Da se razumijemo.. Ja, vjerujem da je on super za cure kojima kasni menga tipa 3 dana i da je to onda to.. No za nas koje tako rano radimo nije jer izbacuje evaporacujske zbunjujuce crte i puno mu treba, da detektira trudnocu..
Npr ja, sam ga kupila jednom no vec sam bila skoro 4 tjedna trudna.. Beta mi bila velika.. Crta druga odmah ko kuca i tjedni pisali 3-4 tjedna... Ali za mpo nije 😜
ja sam sad sa pregleda, isplakala sam se i zaklela sama sebi da je ovo zadnji put.
Moje doktorice opet nema, a nije upisala čitav protokol, nego sam prva 4 dana do prvog pregleda, rekla je samo da ponavljamo stari protokol jer sam na njega dobro odreagirala (do 6dc Bemfola300, a od 6dc Bemfola 150 i Pergoveris150/75). Sad dođem tamo, drugi doktor koji nastavlja sa Bemfolom jer on nigdje ne vidi da se spominje Pergoveris, U ponedjeljak će bit treći doktor jer nje ni tada neće bit i upitno je hoće li mi i on dat Pergoveris ako ga nije upisala. Sad sam u starom protokolu vidjela da je Pergoveris trebao krenut danas. Znam da se tu dosta puta spominjalo da je Bemfola teško sranje i da na nju samu nitko nije baš nešto odreagirao. Ima netko tko je bio samo na Bemfoli?
A bemu.. Zao mi je.. Njega nisam imala cast probati🙄...
ja sam sad sa pregleda, isplakala sam se i zaklela sama sebi da je ovo zadnji put.
Moje doktorice opet nema, a nije upisala čitav protokol, nego sam prva 4 dana do prvog pregleda, rekla je samo da ponavljamo stari protokol jer sam na njega dobro odreagirala (do 6dc Bemfola300, a od 6dc Bemfola 150 i Pergoveris150/75). Sad dođem tamo, drugi doktor koji nastavlja sa Bemfolom jer on nigdje ne vidi da se spominje Pergoveris, U ponedjeljak će bit treći doktor jer nje ni tada neće bit i upitno je hoće li mi i on dat Pergoveris ako ga nije upisala. Sad sam u starom protokolu vidjela da je Pergoveris trebao krenut danas. Znam da se tu dosta puta spominjalo da je Bemfola teško sranje i da na nju samu nitko nije baš nešto odreagirao. Ima netko tko je bio samo na Bemfoli?
Mozes li kako doći do nje, pretpostavljam o kome se radi i koliko znam ona radi sada i privatno u svojoj nekakvoj klinici pa bar da javi kolegama, da im napiše.
Cure molim vas koji mogu test za trudnoću kupit a da nisu one obične trakice jer ih kod mene nigdje nema.. Nemamo Muller, a u dm i apotekama nema… Koji je ok nakon trakica?
Lucija molim savjet
Da, to sam zapamtila, a taj su mi svugdje odmah ponudili 🤦♀️
Mozda GraviGnost trakice? Cini mi se da su bolje te trakice neg digitalni i ostali…
Probat ću njih tražiti..
Hvala
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Ruška1986, ma nje nikad nema i do sad mi to nije smetalo, i svi drugi dr. su super ali neće se oni njoj miješat u protokol. Prošli put nije bila nikako, nakon transfera su svi na otpusno pismo dobili još nešto za uzimat, a ja samo utrogestan. Vučem sa sobom nalaz na trombofiliju da joj pokažem jer će mi možda dat Fragmin a nikako da je vidim. Sad mi opet neće bit ni na punkciji ni na transferu.
Ruška1986, ma nje nikad nema i do sad mi to nije smetalo, i svi drugi dr. su super ali neće se oni njoj miješat u protokol. Prošli put nije bila nikako, nakon transfera su svi na otpusno pismo dobili još nešto za uzimat, a ja samo utrogestan. Vučem sa sobom nalaz na trombofiliju da joj pokažem jer će mi možda dat Fragmin a nikako da je vidim. Sad mi opet neće bit ni na punkciji ni na transferu.
Ma znam da joj se nece mjesat, al i sama kazes da je nikad nema! To mi je uzas!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Info za Petrovu - tamo vlada opsadno stanje, jedan liječnik ima Covid, pa su svi u samoizolaciji narednih 14 dana. Na humanoj je 1 zamjenska sestra na šalteru (koja hendla i šalter u podrumu), čekanja su ogromna, radio je danas samo Vrčić transfere i punkcije, a preglede Kisić. Petkom ordinira dr. Ćorić za nas patnice od endometrioze, tako da je on hvala Bogu nas primio sve od reda. Još mi se sliježu dojmovi. Javim se kad se saberem. Bila sam od 8.30 do jebenih 11.30 tamo radi tog kaosa. Tko je u postupku - oboružajte se strpljenjem!
Hvala na obavijesti! Pomogla si mi donijeti odluku o naručivanju u privatnu kliniku.
Znači bila si na pregledu, što ti je rekao doktor?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ivanaxx cure su ti već odgovorile. Ja isto mislim kad je veći broj stanica onda mogu čekati do 5.dana, kad su 3 riskiraju da propadnu i te 3. Meni je sestra na Citu rekla da je uvijek bolje da je embrio u meni, nego u inkubatoru.
🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻♀️34, AMH 5.96
9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
Cito poliklinika
Lucija molim savjet
Clearblue totalno skupo sranje.
Nikad ga kupila ne bi..
Mislim nikad ovako rano😂😂
Jednom sam ga kupila😂😂😂😂
Moje doktorice opet nema, a nije upisala čitav ……..
Mozes li kako doći do nje, pretpostavljam o kome se radi i koliko znam ona radi sada i privatno u svojoj nekakvoj klinici pa bar da javi kolegama, da im napiše.
Kažu da je na nekom kolegiju, a i petak popodne je. Jedva čekam da ovo sve prođe
Sortiraj odgovore
Najstariji