Pozdrav svima, čitam vas već toliko dugo, otprilike od kada plivamo u ovim nesretnim mpo vodama i sada sam se konačno
odvažila priključiti. Zaista ste super ekipa :)
Kao što sam napisala u potpisu,
prošli smo 4 postupka, od toga samo jednom došli do transfera.
Na početku smo bili jedan od onih "s vama ćemo lako" slučajeva,ali izgleda da na kraju baš i nije tako.Nekakav zaključak bi bio da ja imam jajne stanice loše kvalitete…
Sada smo odlučili okušati sreću u Ivf poliklinici i iskoristiti pravo na Hzzo postupke koje do sada nismo koristili (loša taktika ako mene pitate 🙄). Nadam se da, će oni imati možda neku drugačiju ideju i da će nam uspjet pomoći.
Da li bi koja od vas imala volje i živaca opisati mi kako kod njih izgledaju konzultacije, da li su detaljni, koje dodatne pretrage traže, koji doktor je kakav itd?
Hvala puno unaprijed, a ja se nadam da ću i ja moći pomoći nekoj od vas 😊
Evo, nadam se sa cu ti pomoci.. Ja sam bila u poliklinici IVF(Simunic) i mogu ti reci sa sam prezadovoljna(nevezano za pozitivan ishod). Nazoves ih i dogovoris se za konzultacije i obavezno naglasi da bi preko HZZOa. Jako brzo dobikes termin za konzultacije, koje se placaju. Na pravin konzultacijama ti obave i uvz. Tako da te negdje prvi pregled tj.konzultacije ispadnu oko 500tinjak kuna. Obavezno ponesi i svu dokumentaciju koju imas do sad. Nakon toga ce te slati na neke pretrage(koje mozes i kod njih obavit, ali se sve placaju). Nalazi koji ti trebaju za MPO postupak su:gin.pregeld sa uvzom i papa, mikrobioloska obrada vrata maternice(pise da ne starija od 6 mjeseci, ali meni su
Ruska1986 hvala ti puno, ovakve info mi baš puno znače 😊
Mi smo se već naručili,
uskoro ćemo na pregled, a ja sam ranije ( nakon što smo odlučili pokušati u drugoj klinici), ponovno napravila sve nalaze, tako da sve ovo s popisa imam, ajmo reći "friško".Spermiograma pak imamo cijelu kolekciju od prije. Jedino traže još spermio baš od njih, ali to ćemo isto imati prije tih konzultacija.
A ne znam ni sama šta bi mislila,
nadam se da će nam smisliti neki dobar plan za početak.Zadnji postupak me baš dotukao.
Vidim da ovdje ima puno lijepih vijesti zadnjih dana i zaista mi je drago zbog svih vas cure 🥳
Vidis, nas nisu trazili spermio kod njih 🤔 Stvarno ti zelim srecu i u dobrim rukama si, vjeruj! Simunic je pravi strucnjak u tom podrucju i ima tonu iskustva!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Info za Petrovu - tamo vlada opsadno stanje, jedan liječnik ima Covid, pa su svi u samoizolaciji narednih 14 dana. Na humanoj je 1 zamjenska sestra na šalteru (koja hendla i šalter u podrumu), čekanja su ogromna, radio je danas samo Vrčić transfere i punkcije, a preglede Kisić. Petkom ordinira dr. Ćorić za nas patnice od endometrioze, tako da je on hvala Bogu nas primio sve od reda. Još mi se sliježu dojmovi. Javim se kad se saberem. Bila sam od 8.30 do jebenih 11.30 tamo radi tog kaosa. Tko je u postupku - oboružajte se strpljenjem!
Uuuu, bas kaos! 😱
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Cure molim vas koji mogu test za trudnoću kupit a da nisu one obične trakice jer ih kod mene nigdje nema.. Nemamo Muller, a u dm i apotekama nema… Koji je ok nakon trakica?
To ce lucija najbolje znat, mislim da je ona doktorirala u testovima 😂
Neznam kako označavati posebno imena...
Lucija molim savjet
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Cure molim vas koji mogu test za trudnoću kupit a da nisu one obične trakice jer ih kod mene nigdje nema.. Nemamo Muller, a u dm i apotekama nema… Koji je ok nakon trakica?
Neznam kako označavati posebno imena…
Lucija molim savjet
Koliko sam skuzila, Clearblue treba izbjegavati u sirokom luku!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Lucija molim savjet
Da, to sam zapamtila, a taj su mi svugdje odmah ponudili 🤦♀️
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Lucija molim savjet
Clearblue totalno skupo sranje.
Nikad ga kupila ne bi..
Gravignost mini u ljekarnoj je isto ok ali pripremi se on npr pokazuje puno bljedju crtu nego ovaj iz mullera.
ja sam sad sa pregleda, isplakala sam se i zaklela sama sebi da je ovo zadnji put.
Moje doktorice opet nema, a nije upisala čitav protokol, nego sam prva 4 dana do prvog pregleda, rekla je samo da ponavljamo stari protokol jer sam na njega dobro odreagirala (do 6dc Bemfola300, a od 6dc Bemfola 150 i Pergoveris150/75). Sad dođem tamo, drugi doktor koji nastavlja sa Bemfolom jer on nigdje ne vidi da se spominje Pergoveris, U ponedjeljak će bit treći doktor jer nje ni tada neće bit i upitno je hoće li mi i on dat Pergoveris ako ga nije upisala. Sad sam u starom protokolu vidjela da je Pergoveris trebao krenut danas. Znam da se tu dosta puta spominjalo da je Bemfola teško sranje i da na nju samu nitko nije baš nešto odreagirao. Ima netko tko je bio samo na Bemfoli?
Lucija molim savjet
Da, to sam zapamtila, a taj su mi svugdje odmah ponudili 🤦♀️
Mozda GraviGnost trakice? Cini mi se da su bolje te trakice neg digitalni i ostali...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
ja sam sad sa pregleda, isplakala sam se i zaklela sama sebi da je ovo zadnji put.
Moje doktorice opet nema, a nije upisala čitav protokol, nego sam prva 4 dana do prvog pregleda, rekla je samo da ponavljamo stari protokol jer sam na njega dobro odreagirala (do 6dc Bemfola300, a od 6dc Bemfola 150 i Pergoveris150/75). Sad dođem tamo, drugi doktor koji nastavlja sa Bemfolom jer on nigdje ne vidi da se spominje Pergoveris, U ponedjeljak će bit treći doktor jer nje ni tada neće bit i upitno je hoće li mi i on dat Pergoveris ako ga nije upisala. Sad sam u starom protokolu vidjela da je Pergoveris trebao krenut danas. Znam da se tu dosta puta spominjalo da je Bemfola teško sranje i da na nju samu nitko nije baš nešto odreagirao. Ima netko tko je bio samo na Bemfoli?
🙆♀️🙆♀️🙆♀️ a jebemu, bas su ga zakomplicirali maksimalno!! Nevjerovatno.. Jos malo pa ces sama sebi morat propisivat sta da uzimas 🙆♀️🙆♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji