Zasto nam se Snjeska ne javlja ili sam ja propustila nesto? Preko vikenda se bojala da menstruacija stize, nisam kasnije vidjela jeli pisala, a danas joj je trebala biti beta?
Eto cure za mene je tuzan dan koliko sam vjerovala beta je negativna neznam kuda dalje dal se isplati jos 41 godina mi je nemam snage vise ....
Cure drage,da vam javim Beta danas negativna😔
Dobila sam
Menstruaciju.
Kako vec svi rekli brljavenje je neuspjeh,idemo u nove pobjede.
Vam svima ostalima zelim srecu ❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Snjeska draga zao mi je :grlim: Tesko je to, odboluj, a onda ce ponovno doci snaga za dalje. ❤
Vita draga drzi se
Babylove sto je ovo, ako sam shvatila radi se teskom hiperu?
Vita, Smješka, žao mi je 😔
Babylove, hjoooj, čuvaj se 💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cure zao mi je da su bete negativne... Drzite se 🙏❤️
Yvette nije mi reko da je tezak hiper ali da moram bas mirovat...
Sunshine hocu hvala i vidim da su testovi pozitivni i nadam se da ce tako ostati ❤️
Babylove sorry ne znam sto mi je, procitala sam da su jajnici 22 cm i onda se cudim kako toliko puno i kako je uopce movuce jer sam ja umirala kad su moji bili 7 cm i sad skuzim da se radi o 22-25 mm 🤦🏻♂️
Snjeska Vita žao mi je :( ali nemojte odustajati. Snjeska ja imam 42 godine i još ne mislim odustati, dok god ima j.s. ima i nade.
Babylove nemaš kaj nego mirovati, ja sam imala blagu hiperstimulaciju i dobila 3 tjedna mirovanja a rekao doktor da sam trudna ostala da se onda još i pogorša tako Da, nema mrdanja, čuvaj se :)
Sunshine25 čekamo novi testic da vidimo kako tamni crta! Ma kakva biokemijske, treća je sreća :)
Sortiraj odgovore
Najstariji