Aha meni nisu dali te papire, samo da pristajemo na umjetnu. Imam 37g. Amh 8,6, fsc 10,1 lh 7,7
Babylove zaboravi pitanje o beti, sad detaljno još jednom čitam nalaz. Top beta 💪🏻🌸🎉❤️
Zalijepljena sam za krevet i ne mrdam.. Malo me bolio i pregled pa imam i krvarenje.. Tj nije svjeza krv vec vodeno smeđe.. Nemoram ni rec koliko sam se zas… kad sam se obrisala nakon mokrenja i pranja te stavljanja utrica kad sam vidjela smeđi prst.. Vidjet cu ako ne stane pa otici sutra kod doktora iako nebi ni da me previse cackaju dolje a i citam da se to zna desavati… Jesi ti bolje?
Babylove jel si ti zbog tog iscjetka isla na pregled ili ti se pojavio nakon pregleda? Sorry, nisam sve popratila
Martinasretno onda i nadam se da cete uspjeti da se ne mucite dalje sa postupcima 🍀👍
Babylove mislim da bi se za tjedan dana mogli cuti i otkucaji 💕 samo miruj, bit ce to sve super 🤞 dosta cesto kazu da je smeđi iscjedak posljedica uzv i pregleda.
Nikittaides na dogovor onda prije Austrije ili? Nisam pohvatala kada ides u Austriju, isli bi u postupk prije ili nakon sto odes na konzultacije sa strucnjakom za endometriozu?
Hvala ☺️
Babylove zaboravi pitanje o beti, sad detaljno još jednom čitam nalaz. Top beta 💪🏻🌸🎉❤️
Zalijepljena sam za krevet i ne mrdam.. Malo me bolio i pregled pa imam i krvarenje.. Tj nije svjeza krv vec vodeno smeđe.. Nemoram ni rec koliko sam se zas… kad sam se obrisala nakon mokrenja i pranja te stavljanja utrica kad sam vidjela smeđi prst.. Vidjet cu ako ne stane pa otici sutra kod doktora iako nebi ni da me previse cackaju dolje a i citam da se to zna desavati… Jesi ti bolje?Babylovejel si ti zbog tog iscjetka isla na pregled ili ti se pojavio nakon pregleda? Sorry, nisam sve popratila
Nakon pregleda kada sam kuci dosla
Nikitta reci mi molim te kako si uzimala maticnu mlijec. Da li cista ili u tabletama kao dodatak prehrani?
Jenn sretno! I sad najteži dio... iščekivanje 😁. I da bude sto vise smrzlica za brace i seke 🤗🍀
Babylove samo se ti zalijepi za krevet i odmaraj 😁😘
Beta je 👌
Martina sretno! I da ti ova štoperica bude zadnja pikica na putu do bebaca 🙏
Avama mislim da ces te papire dobiti na dan punkcije, bome imas lijepo folikula... 🤞 za puno blastica
MilMil obavezno svježa. Ova u tabletama nema veze sa pravom matičnom.
MilMil obavezno svježa. Ova u tabletama nema veze sa pravom matičnom.
Dobroo evo pcelare smaram okolo. I kako se koristi😬. Omg nis neznam
Vita i Snjeska zao mi je 😞
ZaraZ aaa mogli bi to bit dobri simptomi 🙏 a test neki? Pa ja bi ih vec 100 popisala 😂
Ladybug ako imas mogućnost anestezije, izaberi ju. Zašto trpit bol ak ne moras. Probala i s anestezijom i sad ovaj put bez anestezije (nisam imala izbora). Imala 12 jajnih stanica, meni punkcija bila bolna al nista strasno, trajalo 5 min, ustala sa i izašla van kao nova. Rekla sam da ako treba mogu sutra opet. Ovisi gdje su ti jajnici, kolika ti je razina boli i o jos vjerojatno 100 drugih čimbenika. Necu ti rec da ne boli jer boli, al eto meni izdržljivo. Netko drugi ce vjerojatno imat i drugačije iskustvo. Al da je bila mogućnost anestezije uzela bih ju bez razmišljanja.
Jenn, Nikitta nastojat cu samo betu, ako izdrzim heheh.
Nemogu test, prevelik stres mi je to.
Sad san se malo pripala, vozili smo se i izbjegli sudar, za dlaku, tocno sam osjetila kako mi se zgrcilo tijelo od stresa, i tocno priko stomaka, onaj ruzni osjecas. Bas san se pripala, nadam se da nece sta utjecat na to 😓😓😓
💞girl💞
Aha meni nisu dali te papire, samo da pristajemo na umjetnu. Imam 37g. Amh 8,6, fsc 10,1 lh 7,7
To ce ti dat naknadno, ako bude nesto za zamrzavanje. Kad zoves na humanu i recu ti ima li ista da je doslo do faze blastociste onda ti kazu da trebas doc potpisat papire da pristajes na zamrzavanje. Ubiti tribate potpisat i ti i muz.
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji