Snješka i Vita žao mi je od srca... Malo predahnite od svega i u nove pobjede..
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
ZaraZ sretno! Držimo fige za petak!
Ladybug40 ja bih svakako uzela anesteziju.
Martina1982 sve je to normalno, ja kad primim štopericu mislim da će mi trbuh eksplodirati koliko bude dolje napeto, naduto, pa i bol lagana. Vi idete na ciljane odnose?
Ninna1804 samo miruj 💕
Marta da, da, idem ovaj tjedan, u četvrtak!
Joj da bas mi je takav osjecaj. Da da na ciljane odnose za sada. Tako do 12mj. A onda na MPO.
Pozdrav!
Nova sam među vama. Imam već dvoje djece i htjeli bi treće,ali eto nikako. Nedavno sam bila na pvrom pregledu u Petrovoj u zavodu za humanu reprodukciju.
Uglavnom,doktorica je obavila pregled,uzv,brisevi,papa,a hormone sam napravila prije.
Prve dvije trudnoće su bile spontane,bez ikakvih problema,2 carska.
Doktorica preporučuje da napravim pretragu prohodnosti jajovoda,pa ako su prohodni na inseminaciju uz letrozol tablete.
Sumnja da su sljepljeni zbog dva carska i priiraslica od carskog.
Imam policistične jajnike,38 god.AMH 45,9,uredni brisevi i u četvrtak sam se naručila na sono HSG privatno kod dr,Vrčića.
Da li je koja od vas imala sličnu proceduru?
Ja nisam s ovog foruma no slucajno naletila na pitanje… ja sam prosle godine radila tu pretragu. Na pauzi od posla otisla na to te se nakon sat vremena vratila na posao. U poliklinici Veritas sam bila. To je kao ultrazvuk no jos dodatno slanu vodu ustrcavaju. Mene nije bolilo apsolutno nista jer su mi oba jajovoda bila prohodna. Poslije sam imala malo sukrvicu i ko lagsae grceve. Nissm nista uzela ni prije ni poslije. Nakon 9 mjeseci ostala prirodno trudna no kod mene je bio problem miom koji su mi upravo na toj pretragi locirali.
Kod tebe je AMH povisen, jel imas policisticne jajnike?
Da,imam policistične jajnike. Nadam se da će i kod mene proći kao kod tebe :)
Pozdrav svima. Imam jedno pitanje. Ako je netko imao slicno ili isto iskustvo. Znaci od 5 do 9DC sam pila Klomifen. 13DC sam bila na ultrazvuku. Folikul 2.0. Dobila sam stopericu. Od nedjelje dakle od 15DC uzimam progesteron. Jucer i danas osjetim napuhane grudi. Ne bas jako bolne ali sam jako naduta i osjetim neki pritisak dolje sa zatezanje i povremene grceve. Ali nadutost i zatezanje su bas jaki. Da li je to sve normalno jer do sada nisam bas osjetila sve to tako jako. A i nekako je cudno. Nadam se da je to normalno. Hvala na odgovorima ☺️
Svatko od nas drugacije reagira na razlicite terapije ali mislil da ovo sto opisujes nije nista zabrinjavajuce..kada je bila stoperica i kada ti je bila punkcija?
U petak je bila stoperica. Nisam ti ja bila na punkciji. Mi za sada do 12 mj pokusavamo samo sa folikulometrijom i ciljanim odnosima. Znaci Klomifen, stoperica i progesteron. A ak nam ne uspije do 12 onda idemo na MPO
Babylove zaboravi pitanje o beti, sad detaljno još jednom čitam nalaz. Top beta 💪🏻🌸🎉❤️
Zalijepljena sam za krevet i ne mrdam.. Malo me bolio i pregled pa imam i krvarenje.. Tj nije svjeza krv vec vodeno smeđe.. Nemoram ni rec koliko sam se zas... kad sam se obrisala nakon mokrenja i pranja te stavljanja utrica kad sam vidjela smeđi prst.. Vidjet cu ako ne stane pa otici sutra kod doktora iako nebi ni da me previse cackaju dolje a i citam da se to zna desavati... Jesi ti bolje?
Martina sretno onda i nadam se da cete uspjeti da se ne mucite dalje sa postupcima 🍀👍
Babylove mislim da bi se za tjedan dana mogli cuti i otkucaji 💕 samo miruj, bit ce to sve super 🤞 dosta cesto kazu da je smeđi iscjedak posljedica uzv i pregleda.
Nikitta ides na dogovor onda prije Austrije ili? Nisam pohvatala kada ides u Austriju, isli bi u postupk prije ili nakon sto odes na konzultacije sa strucnjakom za endometriozu?
Cure pitanje za smrzavanje ako dodjemo do toga naravno. Da li trebam reci, kada i kome da smrznu po jedan zametak? I je li previse 6. dan desni 12, lijevi jajnik 11 folikula?
Cure pitanje za smrzavanje ako dodjemo do toga naravno. Da li trebam reci, kada i kome da smrznu po jedan zametak? I je li previse 6. dan desni 12, lijevi jajnik 11 folikula?
To će ti oni reći da li uopće imaš nešto za zamrznuti i da li je dobra kvaliteta da se zamrznu, također mora s i potpisati da si za tu opciju da dozvoljavas zamrzavanje. Nas su to odmah na početku zasipali papirima koje moramo potpisati.
A da li ih je previše, ne znam..ne kužim se ali već će ti netko reći tko zna. :) Koliko godina imaš?
Ja sam odmah dobila papire u kojima se dozvoljava zamrzavanje..jucer na 5.dan zametaka su me pitali koliko cemo vracati i koliko planiramo vracati u buducnosti ako bude bilo potrebe da znaju zamrzavati. Nesto su zamrznili jucer a nesto su jos ostavili da se razvija. Embriologica mi je rekla da dodjem ujutro da me obavijeste o konacnom stanju.
Sortiraj odgovore
Najstariji