Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    14. Listopad 2019. 15:15

yvette

ZaraZ

Ima li ko iskustva sa mucninom? Od jutros mi je muka u zeludcu i donjem dijelu grla, znan da sad zvucim ludo, al bas mi je i u grlu mucnina, neka tezina.

Ja. Ali neko je pisao da moze biti i od utrica. Meni se zgaravica javila dosta rano i ne pusta. Stalno imam osjecaj kao da mi je zeludac u grlu. Nadam se da je to ipak neki simptom trudnoce, a ne utrica.

Uzas, evo opet
     Jucer mi je stala nakon sta san pojela i to je bilo to.  Stavila sinoc utrogestan nista, jutros nista. Pred rucak mi je doslo lose, misla sam da cu past u nesvist, izasla sam na cisti zrak proslo. Rucala, stavila utrogestan i sad opet muka, zeludac u grlu. 
    Straj me se poveselit simptomu, sve mislim da je od utrica. 
    Inace danas mi je 10i dnt. Cekam petak 🤞

💞girl💞

ladybug40
    14. Listopad 2019. 15:16

Pozdrav svima. Odlucila sam vam se pridruzit. Par dana vas citam i zracite ogromnom pozitivnom energijom. Ja sam si preksinoc dala brevactid 5000 i decapepty 0,2. Punkcija mi je sutra u 8, sad sam u dilemi anestezija ili kombinacija dolantin i normabel. Ima oko 10 do 15 folikula. Mozda ipak anestezija zvat da mogu pozvat anesteziologa. Za sad sve ide ok, malo me nakon enolve grcilo i imala sam migrena, zaustavila se menga, a dalje ok, ono malo osjetim nrlagodu u jajnicima i prsima. Citam vas i dalje 

• Blacky89
    14. Listopad 2019. 15:25

Vita i Snjeska zao mi je 😞
    ZaraZ aaa mogli bi to bit dobri simptomi 🙏 a test neki? Pa ja bi ih vec 100 popisala 😂
    Ladybug ako imas mogućnost anestezije, izaberi ju. Zašto trpit bol ak ne moras. Probala i s anestezijom i sad ovaj put bez anestezije (nisam imala izbora). Imala 12 jajnih stanica, meni punkcija bila bolna al nista strasno, trajalo 5 min, ustala sa i izašla van kao nova. Rekla sam da ako treba mogu sutra opet. Ovisi gdje su ti jajnici, kolika ti je razina boli i o jos vjerojatno 100 drugih čimbenika. Necu ti rec da ne boli jer boli, al eto meni izdržljivo. Netko drugi ce vjerojatno imat i drugačije iskustvo. Al da je bila mogućnost anestezije uzela bih ju bez razmišljanja. 

yvette
    14. Listopad 2019. 15:28

Ladybug ja sam imala kombinaciju dolantin i normabel i zaspala sam koliko me osamutilo, nista nisam osjetila.

14. Listopad 2019. 15:40

Pozdrav svima. Imam jedno pitanje. Ako je netko imao slicno ili isto iskustvo. Znaci od 5 do 9DC sam pila Klomifen. 13DC sam bila na ultrazvuku. Folikul 2.0. Dobila sam stopericu. Od nedjelje dakle od 15DC uzimam progesteron. Jucer i danas osjetim napuhane grudi. Ne bas jako bolne ali sam jako naduta i osjetim neki pritisak dolje sa zatezanje i povremene grceve. Ali nadutost i zatezanje su bas jaki. Da li je to sve normalno jer do sada nisam bas osjetila sve to tako jako. A i nekako je cudno. Nadam se da je to normalno. Hvala na odgovorima ☺️

14. Listopad 2019. 16:18

Snjeska i Vita 😥 stvarno mi je zao.. ❤️ Odtugujte pa opet hrabro

• ninna1804
    14. Listopad 2019. 16:37

Vita, Snjeska zao mi je djevojke, znam kakvo je to razocaranje... 
    Nikitta cula sam se s doktorom, kaze da mirujem i nastavim s terapijom....ako se pogorsa da dođem u bolnicu, a ako ne, uzv ovaj cetvrtak. 

Marta...
    14. Listopad 2019. 16:44

Snješka, Vita žao mi je znam kako je to 😥ali idemo dalje što se može malo odmoriti od hormona i stresa pa u bitku.  Nikittaimaš li datum kof dr kod Alebića ja se danas naručila 28.10.

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Jenn
    14. Listopad 2019. 16:48

Vita i Snjeska zao mi je 😕😕
    ZaraZ kad ce testic?
    Sunshine vidi se crtice, nadam se da ce biti uspjesno i da ce nastavit tamniti! Ja sam u 6.mjesecu imala biokemijsku, 7 dana testovi tamnili i onda poceli svjetliti..koma..bolje da je minus nego tako, nadam se da je kod tebe ipak treca sreca 🍀🤞
    Ja sam jucer bila na transferu, vratili su mi jednu blasticu 5.dan..svih 8 su se nastavile razvijati ali nisu sve dosle do stadija blastice..jucer smo vratili najbolju a sutra idem vidjeti kako su ostale prosle i koliko su uspjeli zamrznuti.
    Ugl, odbrojavanje je pocelo 😎 nadam se pozitivnom ishodu!

• Jenn
    14. Listopad 2019. 16:53

Martina1982

Pozdrav svima. Imam jedno pitanje. Ako je netko imao slicno ili isto iskustvo. Znaci od 5 do 9DC sam pila Klomifen. 13DC sam bila na ultrazvuku. Folikul 2.0. Dobila sam stopericu. Od nedjelje dakle od 15DC uzimam progesteron. Jucer i danas osjetim napuhane grudi. Ne bas jako bolne ali sam jako naduta i osjetim neki pritisak dolje sa zatezanje i povremene grceve. Ali nadutost i zatezanje su bas jaki. Da li je to sve normalno jer do sada nisam bas osjetila sve to tako jako. A i nekako je cudno. Nadam se da je to normalno. Hvala na odgovorima ☺️

Svatko od nas drugacije reagira na razlicite terapije ali mislil da ovo sto opisujes nije nista zabrinjavajuce..kada je bila stoperica i kada ti je bila punkcija?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.