Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    12. Listopad 2019. 13:40

MalaM22 
    Bice to sve dobro,jer ti prvo djete očekujete?
    I ja se nadam da ce kod mene sve biti dobro,i da je imp.mrljanje po ulosko,ali da mi je svejedno nije,jer iza mene ima trudnoce u kojima sam prirodno ostajala trudna,i glupa dam sto sam podvezicama jajovode sad mi samo ivf Moze pomoc .
    NIKITTA 
    Bice sve dobro i polako 💪🏻Mi smo zene hrabre 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

MalaM1
    12. Listopad 2019. 13:56

Vita26

MalaM22
    I ja se nadam da ce kod mene sve biti dobro,i da je imp.mrljanje po ulosko,ali da mi je svejedno nije,jer iza mene ima trudnoce u kojima sam prirodno ostajala trudna,i glupa dam sto sam podvezicama jajovode sad mi samo ivf Moze pomoc .
    NIKITTA

U procesu smo prvog postupka. Još ne očekujemo dijete 😅, očekujemo da ćemo očekivati! 😁🤰 Ja baš mislim da je to kod tebe impla.krvarenje jer mi se čini da bi moglo biti prerano za menstruaciju. Držim fige za veliiiku betu! 🤞

Vita26
    12. Listopad 2019. 14:03

Nikitta

Vita26 nisi glupa, nego si vjerovala da ćeš ostati sa prvim suprugom i da više nećeš htjeti djecu. To nije glupost, nego vjera. Nisi bila proračunata kao neke žene i muškarci u brakovima, nego si cijelim srcem bila predana odnosu i nisi razmišljala o što ako. Mi smo ljudi, a ne roboti da možemo predvidjeti svaki ishod koji nas može zadesiti. Hvala Bogu pa postoji IVF i nisi trajno se zeznula.

Da,to je istina,sprema tome ja imam 3carska,za to sam to na pravila,ali mi zao bi bilo da moj partner novi nema djete samnom pa smo odlučili na ovo,i naravno 4carski.sto je rizično,ali vi isto svasta prolazite,i borite se,i stvarno ovaj forum nam daje snagu,i podrsku,ja vam svima zelim da vi jednoga dana svi držite u naruče malu bebicu❤️

Vita26
    12. Listopad 2019. 14:07

MalaM22

Vita26

MalaM22
    NIKITTA

U procesu smo prvog postupka. Još ne očekujemo dijete 😅, očekujemo da ćemo očekivati! 😁🤰 Ja baš mislim da je to kod tebe impla.krvarenje jer mi se čini da bi moglo biti prerano za menstruaciju. Držim fige za veliiiku betu! 🤞

Da skuzila sam to ali sam mislila mozda imate vev djece,svakako zelim vam uzspjela od prve,zadnja menstruacija mi je bila 18.9 mislim da nebi trebala biti tako rano a i nije kod mene ovo mrljanje,to bude pol dana do navecer lije iz mene.
    Jel ti boljela punkcija?
    Ja sam umirala tri dana iz kreveta nisam ustala imam jos 6smrznute.imala sam
    Hiper malo ,uzasno je bilo,ali transfer nije bolio ni malo 5dan su mi vratili.6.10 jos malo i Beta nadam se da ce biti pozitivna

yvette
    12. Listopad 2019. 14:29

Tincica tako je, uspio nam je postupak.
    MalaM22 Bella 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

MalaM1
    12. Listopad 2019. 14:41

Vita26

MalaM22

Vita26

MalaM22
    NIKITTA

Da skuzila sam to ali sam mislila mozda imate vev djece,svakako zelim vam uzspjela od prve,zadnja menstruacija mi je bila 18.9 mislim da nebi trebala biti tako rano a i nije kod mene ovo mrljanje,to bude pol dana do navecer lije iz mene.
    Jel ti boljela punkcija?
    Hiper malo ,uzasno je bilo,ali transfer nije bolio ni malo 5dan su mi vratili.6.10 jos malo i Beta nadam se da ce biti pozitivna

Nemamo djece, ako uspije ovo bi bilo prvo .😍
    Bit će to dobro 🤗, bit će bebica ! ☺️
    Pa bolilo je malo al izdržljivo. Više lijevi jajnik. Očekivala sam da će bolit iza aspiracije kad popusti anestezija ali ja evo ne osjećam apsolutno ništa. Super mi je! 
    Ajme mogu mislit kako ti je bilo 😬. Pa koliko je bilo sve skupa js kad imate 6 zamrznutih? 

• MilMil
    12. Listopad 2019. 15:09

Cure sta mislite da ipak uzmem maticnu mlijec za te jajne stanice. Razmisljala sam da obadvoje to uzimamo. Smanjujem pusenje i pokusat cu koju kilu izgubiti jos jer sam dosad skinula 30 kg. 

• Blacky89
    12. Listopad 2019. 15:15

MalaM odličan rezultat! 🤞 da se sve oplode i da imas puuuno blastica! 
    Bella 💪 jos maloooo! Bit ce sve super i imati ces puno 🐧 😊🍀🤞
    Lemon bome i meni tvoje vrijeme brzo prolazi! Kao da je nekidan bilo kad si javila za trudnoću. 😘
    Nikitta onda trebamo puno pisati da imas sta citat ha? 😁 
    Vita moglo bi bit implantacijsko a mozda i koja žilica puknula. 🤞 za veliku betu. 

Vita26
    12. Listopad 2019. 15:20

MalaM22

Vita26

MalaM22

Vita26

MalaM22
    NIKITTA

Jel ti boljela punkcija?

Nemamo djece, ako uspije ovo bi bilo prvo .😍
    Bit će to dobro 🤗, bit će bebica ! ☺️
    Pa bolilo je malo al izdržljivo. Više lijevi jajnik. Očekivala sam da će bolit iza aspiracije kad popusti anestezija ali ja evo ne osjećam apsolutno ništa. Super mi je!
    Ajme mogu mislit kako ti je bilo 😬. Pa koliko je bilo sve skupa js kad imate 6 zamrznutih?

Bice 🥰meni jos kolegica kaze ne boli a ja umirala 😅😅😅 ali sve za bebicu,16jajne stanice 11oplodjene 5dan vratili jedno 6oatalo 🥰

• Blacky89
    12. Listopad 2019. 15:21

MilMil mozes slobodno uzimat matičnu, naškodit ti nece, moze jedino popravit stanje. I do sada su sve cure na forumu prezadovoljne s njenim učinkom. Za pušenje ti ja necu nista govorit jer sam i ja pušač. Sve znamo! 🙉 A i indek tjelesne mase isto sigurno ima  neki utjecaj na uspjeh MPO. Meni je prijašnji MPO-vac uvijek računao IBM (jednom sam ga pitala jel mu se čini da sam se udebljala? 😂) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.