Curke nakon sto se beta vadi prvi put (meni receno u Petrovoj 14.dan od transfera) koliko cesto se nakon prvog vađenja beta opet onda vadi? Svaka dva dana? Ili?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Simba1989 MTHFR je vezan za metilaciju posebice folne kiseline, pa ako imaš mutacije (a imaš), onda bi trebala unositi čisti folat, jer je to aktivni oblik folne kiseline, zato jer ti tijelo ne može u potpunosti konvertirati folnu kiselinu u aktivni oblik. Čak bi moglo biti i za pola Andola, ali liječnici na to odmahuju rukom, jer se radi o blagoj mutaciji. Ozbiljnije mutacije su pai, faktor II i V, jer oni ukazuju na poremećaj zgrušavanja krvi, za što ide terapije Fragminom, Clexanima, Heparinom i sl.
Sunshine25 sjetih te se neki dan kad sam vidjela da je Ivica Kostelić objavio da čeka blizance sa suprugom. Pomislih: ne znaš ti da dolaze još jedni Ivica i Janica 😆
Još moram taj Pai izvaditi.. Ali u jednom postupku sam bila na andolu 100 i to je bio do bitan i ako nije dobro završilo... I htjela bih naglasiti da imam strašno, strašno lošu cirkulaciju do te mjere da ponekad prste ne osjećam
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Nikita Marta bez obzira sto tsh nije previsok, za trudnocu je bolje da je ispod 2, nekima to cak i radi problem. Tsh iznad 2 moze i ne mora raditi problem, ali ja bih ga snizavala jer nikad ne znas. Inace frendica je pila terapiju za stitnjacu i unutar 3 mjeseca joj je tsh sa 4 pao na ispod 2. Marta koliko je meni poznato eutirpx nebi trebao biti prepreka postupku, slobodno me ispravite ako grijesim ali tako mi nalaze neka logika.
Cao zenee :) , nova sam na forumu. Ne snalazim se bas najbolje sto se foruma tice i ne znam da li je moja prica za ovaj forum. Uglavnom,imam 24 godine, dvije godine sam u braku. Od samog stupanja u brak imali smo nezasticene odnose,medjutim nista se nije desavalo. Ni sama ne znam koliko sam do sada kupila testova, i koliko puta se razocarala. Dijagnoza policisticni jajnici i to malo tezi oblik. Isla sam na pregled u Mostar u polikliniku Vitalis. Dobila sam terapiju Siofor, i u dogovoru sa doktoricom Inofolic prah. Uz nadolazecu mengu uraditi polne hormone, i kontrola za 3 mjeseca. Ukoliko ova terapija ne uspije onda idemo na Klomifen i ciljane odnose. Zanima me da li ovdje ima itko ko je se susreo sa Inofolic prahom, jer sam citala da je zaista odlican. Ukoliko nista od ovih terapija ne uspije onda ide vantjelesna. Izvinite na dugom postu, i unaprijed hvala na odgovorima
Tincica dobrodosla i da sto prije ostvaris trudnocu. Ja isto imam policisticne, ali nisam se susrela s tim prahom. S obzirom da kod nas je i muski faktor prisutan mi smo isli odmah na icsi.
Iskreno, imam strah od svega. Ne bih da zvucim cudno, alii nekako ne mogu da prihvatim situaciju kakva je i samo mi prolazi kroz glavu da se ikada necu ostvariti u ulozi majke. Vjerovatno znate o cemu pricam. Drzim fige svim buducim majkama da sto prije ostanu trudne :) yvete da li je bio uspesan postupak?
Evo ja dosla sa hitne,kaze dr.za peti tjedan sve ok,strogo mirovanje i da bi trebalo biti sve ok.Valjda bude🙏
Marta ja za takav TSH ne bih i nisam uzimala terapiju, kod mene to padne i raste iz dana u dan vezano uz stres. Kad me mpo profa nagovorila da samo za vrijeme postupka uzimam prošle jeseni pola najmanje doze Euthyroxa (12,5 mcg), to mi je povisilo TSH sa 2,6 na 3,5.. onda sam to otkantala i lijepo sam sad bez terapije, zadnji nalaz TSH 2,4. Nemam ti odgovora koliko dugo treba da se regulira kad svaka od nas različito na terapiju reagira. Dobila si terapiju za šećer 5,8? 😱
Vrapcic beta se vadi samo 2x, jednom, pa onda dva dana nakon toga, ako se uredno podupla, onda nema potrebe stalno ponavljati. Ja vadim najčešće 11 dnt, to bude 14 dpo i sasvim dovoljno da se vidi ima li trudnoće ili nema.
Ok. Hvala Nikitta! 😊
Evo ja dosla sa hitne,kaze dr.za peti tjedan sve ok,strogo mirovanje i da bi trebalo biti sve ok.Valjda bude🙏
Sierrav želim ti svu sreću, neka sve bude kako treba, sad miruj i odmaraj i biti ce sve ok sigurno!,💓 Koliko dugo ti je preporučio strogo mirovanje?
Sierrav
Pazi se i cuvaj se 😘Saljem vam zagrljaj i dobre misle,
Dogurala sam do 6dana nakon transfera,i bez obzira sto imam taj malo smedji izcjedak pokusavam ostati sabrana i nesikirati previse,mozda stvarno to tako je normalno da nakon ivf ima taj izcjedak “ako se dogadja inplantacija”ja sve se nadam da je to tako i da moja to točkica je smjestila se💪🏻💪🏻💪🏻
Simptomi samo osjetljive grude malo dolina djela ledja bolu ,i tu i tamo nelagoda doljnom djelu trbuha nista strasno.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji