Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    11. Listopad 2019. 20:12

Sierav znam za slucaj susjede koja je malo prokrvarila u ranoj trudnoci, ali uz utrogestan i mirovanje je sve bilo ok. Sad ima curicu staru nekoliko mjeseci. Nadam se da ce sve biti ok 🙏🏻
    Vita rano je za menstruacija, nadam se da se radi o implantacijskom.
    Snjeska unatoc blagom spottingu, tebi kao kasni jedan dan? Drzim fige da bude dobro. Brzo ce ponedjeljak i beta, izdrzi jos malo.
    Nikita draga drzi se, isplaci i napuni baterije za sljedeci pokusaj. Bit ce, treba zivaca znam i zivot nije fer sto se neko mora nacekati. Citaj pozitivne price gdje su ljudi s tezim dijagnozama dolazili do trudnoce i vjeruj 🍀

Lemon
    11. Listopad 2019. 20:23

sierrav

Pozzic,
    5 tj.trudnoce beta pon 548 sri1488
    Maloprije zateze nes u jajnicima i pogledam smeckasti iscjedak,dr.alebic rekao da sam pretjerala sa aktivnostima ili ako ga nisam poslusala u vezi odnosa,a niti jedno niti drugo nisam prakticirala.Ako se pogorsa da odem na hitnu.
    Posto radim do 8,jel ikome bio kad smeckasti iscjedak pa da je bilo sve ok na kraju? Jako me strah😢😢

Ja sam nakon dvije poz bete na 15dnt isla na hitnu jer mi se pojavio rozo smeđi iscjedak. Nije vidio od kuda je to i dobila sam duphastone. Trajalo je oko 10 dana i poslije sve ok. Još sam se nećkala hoću ici ili ne jer sam znala da je rano i da me ne gleda vaginalo bez veze ali bilo je dosta toga pa sam otišla za svoj mir 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Vita26
    11. Listopad 2019. 20:25

Yvette 
    Ja se nadam da je to tako,zvala sam humano,sestra mi rekla da je to normalno,i doktor mi je rekao da uzivam
    U drugoj fazi ciklusa,na punkciju sam isla 2.10,transfer 6.10 betu vadim 16.10
    A kad sam vidila izcjedak ja ostala u soku😟
    Imam ja jos smrznute blastociatice ali voljela da bude od prve,endiometrija mi je bila 11,5na transferu ,ja neznam koliko to sve dobro i dali ce biti dobro

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Simba 1989
    11. Listopad 2019. 20:33

Cure jučer sam obavila hematologa.. Što kažete na vitamin d 74?  I MTHFR, heterozigot za ct i homozigot za aa?

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Blacky89
    11. Listopad 2019. 20:41

Hei curke, ja danas išla malo radit 😊 pa mi odmah brze dan prošao. 
    Nikitta držim 🤞 da ti uskoro bude bolje... i saljem veliki zagrljaj 😘 aaa jos malo pa na konzultacije 😁💪
    Sierrav mozda je samo neka žilica pukla pa uzrokovala malo krvarenja. Saljem 🍀 da nema vise crveno smedje iscjetka. 
    Snjeska 🤞 da beta ipak bude velika!
    Vita 🤞 za pozitivan test i veliku betu. 
    Lemon pa kako si nam ti? 
    Cure moje, ja u simptome ne vjerujem 😂 al mene danas od popodne bolucka, zari i pecka na istom mjestu s desne strane maternice. I to ne ono malo, nego bas osjetim. Vec sam pomislila ako se ova mrvica ugnijezdile eee bome znam gdje je. 

• avama
    11. Listopad 2019. 20:42

Da li vi koje imate trombofiliju i uzimate heparin znate da li se mogu zubi normalno popravljati i lijeciti za to vrijeme? 

• Snjeska
    11. Listopad 2019. 20:55

Bozma

Snješka jesi radila test?

Nisam radila test rekli su mi da ne radim samo betu neznam sta da radim samo lagani se obrisem i na papiru ostane nisam pametna sto da radim

Simba 1989
    11. Listopad 2019. 21:43

Nikitta

Yvette hvala ti 😍
    Simba1989 vitamin D ti je na donjoj granici po smjernicama (75-125 pmol/L), ali to je kao i dosta dobro, možeš unositi 800 IJ na dan da još malo povisiš za plodnost, ali i ne moraš. MTHFR sam ja vadila samo C/T i to sam isto heterozigot, a od mag.nutr. sam jučer tek čula da postoje još nekoliko MTHFR genskih mut. koje treba vaditi, pa sad vidim da ti spominješ neki AA? Taj vidim da ti je homozigot, dakle da je mutacija na oba alela, nije to baš dobar nalaz što se tiče metilacije. Jesi vadila još što? Pai? Faktor II i V?

Još moram vaditi taj Pai i koncentraciju Pai i jos neke stvari.. Što ovo znači?? Nisam se susretala s tim, pa stvarno ne znam 🙀

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

sunshine25
    11. Listopad 2019. 21:54

Joj Nikitta, neću reći da znam kako ti je, ali znam kako je mene boljelo. Prvih godinu dvije nakon što sam dobila menstruaciju sam redovno svaki ciklus bila na injekcijama. Radijatori su kod mame izgrebani jer sam se ja skvrčila i trgala ih noktima od bolova. Hvala Bogu, prošlo je nakon što sam počela piti pilule, i nikad se nije vratila bol, a pilule ne pijem od 20-te godine. Nitko nije znao čime je bilo uzrokovano. Žao mi je što prolaziš kroz to, šaljem ti zagrljaj 💚
    Blacky, pa to se nešto kuhaaa 🤞🤞😁 mene je jučer probolo baš po sredini maternice, danas opet ali malo slabije. Rekla sam mm ili su se Janica i Ivica uhvatili ili odoše, baš sam osjetila da se nešto događa.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Marta...
    11. Listopad 2019. 22:25

Danas me zvala moja dr vezano za nalaze TSH 2.97 za planiranje trudnoće nikako nije dobar i stavila ne na terapiju isto tako i glukoza 5.8 kaže da je visoko obzirom da planiramo postupak isto terapije. A za TSH sam se baš šokirala u Svibnju mi je bila 1.400.
    Mislim da su tablete eutiroks tak nekako budem u pon podigla,a ove za šećer ne mogu pročitati 🙈
    Malo me strah za štitnjaču da li ću morati stalno biti na terapiji sad 🙈da li ući moći u 12 mj na postupak kaj mislite ako ste imale isti problem koliko je vremena potrebno da se TSH normalizira.

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.