Yvette vidi se ponekad na uzv ako se radi o endometriomu na jajniku, ali to je tek vrh ledene sante. Tako da je jedini način dijagnosticiranja laparoskopija. Išla sam 2009. ukloniti miom i onda su našli endometriozu po svuda - doslovno. Dakle 2009. mi je službeno dijagnosticirana, a bolove sam počela osjećati krajem 2007.
MalaM2 identično kod mene, muž mi donese hranu čim otvorim oči, samo da utrpam komad kruha s nečim. I onda odmah tablete. Kad mi hitna dođe, ajme to je jača doza - blaženstvo. Grozno je to sve skupa, ja bih voljela da mogu skroz bez tableta, nekad izdržim, pa uzmem samo 1 dan, ali to bude opako izdržavanje + termofor i ne znam šta. Većinom moram uzimati tablete protiv bolova puna 2 dana. Mene čak najviše boli dok ne procurim, užas, a onda kad krene, kao da ne znam za sebe, pregažena vlakom, bol, muka, stalno kakanje, ja recimo danas ne dižem se iz kreveta, samo na wc. Sad sam plakala nekih sat vremena jer mislim da nemam budućnosti. I da nikad neću imat obitelj ni djecu i da ću samo statirati pored muža i njegove djece. Baš sam u komi. Dotukle su me neke druge stvari od jučer još, tako da sam baš na koljenima. Još pod utjecajem menge, sve mi teško pada.. nadam se da će idući tjedan biti bolje. Tomorrow is another day.. but today sucks.
Zbilja mi je grozno ovo citati.... Drzi se draga iza svake kise dolazi duga ❤️
Snjeska napravi test sad se vec mora vidjeti... Ja sam nazalost prosli put isto procurila pod utricima... Ali vec negdje 9 dt... Nadam se da je kod tebe opak nesto drugo.. Ali ako je M samo si budes odgodila ciklus...drzimo 🤞 za plus
BabyLove
Jesi i ti pocela po malo smedje pa svjetlo roza?
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Marta ja pijem tablete Euthyrox za stitnjacu, a cekam postupak na iducok menstruaciji. Prvo mi je 5mj dao 12,5mg da pijem tj svako jutro nataste,ja je pripremim i popijem dok jos spavam 😃,oko 5-6 sati pa nastavim, jer je bolje nakon nje ne uzimati nista minimalno pola sata.tsh mi je bio u 5mj 3.26, 01.08 2,85 i 20.09 2,21.doktor je rekao da nastavim pit i dalje kad je vidio zadnji nalaz, uglavnom pomaze, samo sto sadrze te tablete laktozu i vise ne mogu primirisati mlijeko, jer me odmah uhvate crijevni problemi.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Sierrav drago mi je da je sve ok a tako ce i ostati 🙏❤️😘
Nikitta 😊 vidjet cemo uskoro 🙉🙈 vec sam nestrpljiva jako
Sunshine i ja kad sam vidjela za Ivicu i blizance (nekoliko minuta nakon sto si ti svoje nazvala Ivica i Janica), reko mora da je to neki znak... tako da 💪 za Ivicu i Janicu. 👏🏼
Tincica56 inofolic bi trebao biti dobar za pcos, mnoge pisu da im je pomogao za pcos, ja pijem gynositol(to je isto folna) vec godinu dana, i nisam primjetila neki pomak na bolje, svakako idemo na ivf jer je i mm sa dijagnozom:oligoasthenozoospermija. Slusaj gin.i pij sta ti kaze, a ukoliko se kroz pola godine nista ne dogodi, trazi potpomognutu-prvo se ide na ciljane odnose( gin te regulira ovulaciju tabletama i prati folikometriju) i onda nakon stoperice, kaze ti gin u koju uru ces imati odnos. To ti za pocetak preporucam da istrazis.
Malo se pise ovdje o psihickom stanju svih nas,ali sve prolazimo isto i strah i plac , tugu, pa nanovo uzbudenje i nadasve nadu, jer stvarno danas se samo treba truditi i stvarno vjerujem da cemo doci do nasih bebica💛💛💛💛
Ostale cure drzite sve vas citam i prolazim sa vama.🎀
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
Evo ja dosla sa hitne,kaze dr.za peti tjedan sve ok,strogo mirovanje i da bi trebalo biti sve ok.Valjda bude🙏Sierrav želim ti svu sreću, neka sve bude kako treba, sad miruj i odmaraj i biti ce sve ok sigurno!,💓 Koliko dugo ti je preporučio strogo mirovanje?
Pa bila sam na hitnoj rekla je lezanje plus toalet do srijede i to je to,u sri imam dr.alebica pa cemo vidjeti sta on kaze,poslala sam mu nalaz i dlike sa hitne rekao je da je sve ok i da ne brinem,ali meni jos malo curka😑
Evo ja dosla sa hitne,kaze dr.za peti tjedan sve ok,strogo mirovanje i da bi trebalo biti sve ok.Valjda bude🙏Sierrav želim ti svu sreću, neka sve bude kako treba, sad miruj i odmaraj i biti ce sve ok sigurno!,💓 Koliko dugo ti je preporučio strogo mirovanje?
Pa bila sam na hitnoj rekla je lezanje plus toalet do srijede i to je to,u sri imam dr.alebica pa cemo vidjeti sta on kaze,poslala sam mu nalaz i dlike sa hitne rekao je da je sve ok i da ne brinem,ali meni jos malo curka😑
Sierrav neka sve bude kako treba, sada lijepo samo odmaraj i pazi se i biti ce sve ok, sigurna sam! Sretno draga!💓
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pa bila sam na hitnoj rekla je lezanje plus toalet do srijede i to je to,u sri imam dr.alebica pa cemo vidjeti sta on kaze,poslala sam mu nalaz i dlike sa hitne rekao je da je sve ok i da ne brinem,ali meni jos malo curka😑Sierrav neka sve bude kako treba, sada lijepo samo odmaraj i pazi se i biti ce sve ok, sigurna sam! Sretno draga!💓
Hvala tii🙏❤
Nisam uopće popratila tu vijest 😳 ali sad ste me razveselile, volim znakovlje 😂😁
Sierra, samo odmaraj, bit će to sve ok - mora 🍀
Marta, slušaj nikittu i tsh će pasti 😁 meni je u malo više od tjedan dana pao s 3.25 na 2.3.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sierrav cuvaj se i probaj se opustiti, nekako imam osjecaj da ce bit sve dobro 💛😘 najbolje udrit nekomu sezonu serija, kad vec moras mirovati 😉🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji