Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    12. Listopad 2019. 11:23

MalaM22

Ps. Nikita, sinoć si mi došla u san. 🤷 I još neke cure sa ovog foruma, negdje smo bile ,nešto čekale (malo mi je u magli) . Pretpostavljam šta smo čekale 😅. Ali jedino sam tebe baš raspoznala, imala si tamnosmeđu dugu kosu, gornji dio je bio u repu i jako si lijepa .😁 Ne znam jesmo šta dočekale 😂 poslje tih scena sam sanjala da mi je puka zub i škorpiona.. Ne razumim se u snove ali kažu da ako sanjaš nešto ružno, da će ti se u javi dogodit nešto lijepo. Pa eto nadam se tome! 😁

Bass za nasmija  se i lipo sta si podjelila s nsma🤗😘 da i nas uveselis❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

MalaM1
    12. Listopad 2019. 11:25

Belaaa

MalaM22

Ps. Nikita, sinoć si mi došla u san. 🤷 I još neke cure sa ovog foruma, negdje smo bile ,nešto čekale (malo mi je u magli) . Pretpostavljam šta smo čekale 😅. Ali jedino sam tebe baš raspoznala, imala si tamnosmeđu dugu kosu, gornji dio je bio u repu i jako si lijepa .😁 Ne znam jesmo šta dočekale 😂 poslje tih scena sam sanjala da mi je puka zub i škorpiona.. Ne razumim se u snove ali kažu da ako sanjaš nešto ružno, da će ti se u javi dogodit nešto lijepo. Pa eto nadam se tome! 😁

Bass za nasmija se i lipo sta si podjelila s nsma🤗😘 da i nas uveselis❤

❤️😘 Ko čeka taj i dočeka! 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    12. Listopad 2019. 11:30

sierrav

Evo ja dosla sa hitne,kaze dr.za peti tjedan sve ok,strogo mirovanje i da bi trebalo biti sve ok.Valjda bude🙏

Bicee samo opusteno pozitivno i hrabroo i zaokupit se lijepim stvarima🙏🙏😘❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

MalaM1
    12. Listopad 2019. 12:03

Nadam se 🙏😊 Jesi ti bolje volje danas? 🧐😊

sierrav
    12. Listopad 2019. 12:39

Vita26

Sierrav sta je kod tebi tocno!?

Dobila sam smeđi iscjedak jucer,fet je bio 24.9. Beta ok i dupla se.zasad samo mirovanje i nada da bude sve ok.

sierrav
    12. Listopad 2019. 12:43

Vita26

Ja znam da vi ste ovde vec jako dugo u forumu i dosta se poznajete,ali ja vas molim na neki savjet,ja sam dana 6dan nakon transfera i imam taj izcjedak rozskati prisutan,meni receno da nastavim sa Terapijom betu vadim u srjedu,sta vi misliti o tom krvarenju??

🙏drzim fige da je implatacijsko,inace ja ovaj put nisam imala niti jedan simptom nakon fet a samo napuhnut trbuh a ispalo je super,dal ce tako ostati vidjet cemo ali drzim fige da ti se ugnjezduje mala bebe😉😍

Vita26
    12. Listopad 2019. 12:49

NIKITTA
    Ja se nadam ovo me izludi 🙈🙈🙈 dosla sam kuci cak s posla ranije,da legnem ,mirovati ova dana ,nije puno krvi ali ima malo..
    Tebi zelim da ave bude kako treba❤️Miruj pricaj sa pupoo i uzivaj 🥰
    Sierrav 
    Pazi na bebicu i na sebe Bice to sve uredu,strpljeno i smireno i ako znam da nekad je tesko ali vrjedi ❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    12. Listopad 2019. 12:53

MalaM22
    Masala ti imas jako puno js Bice i jedno dobitni 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🥰

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

MalaM1
    12. Listopad 2019. 12:57

Vita26

MalaM22
    Masala ti imas jako puno js Bice i jedno dobitni 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🥰

Ja se nadam !😍🤞
    Tebi sretno sa betom za koji dan 🙏🤗 

MalaM1
    12. Listopad 2019. 13:19

Nikitta

MalaM22 malo sam bolje volje, da, a šta ću drugo. Vesele me vaši uspjesi. 🙃

🤗😘  Još malo pa će i tvoji !💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.