Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    12. Listopad 2019. 11:21

Nikitta

Yvette vidi se ponekad na uzv ako se radi o endometriomu na jajniku, ali to je tek vrh ledene sante. Tako da je jedini način dijagnosticiranja laparoskopija. Išla sam 2009. ukloniti miom i onda su našli endometriozu po svuda - doslovno. Dakle 2009. mi je službeno dijagnosticirana, a bolove sam počela osjećati krajem 2007.
    MalaM2 identično kod mene, muž mi donese hranu čim otvorim oči, samo da utrpam komad kruha s nečim. I onda odmah tablete. Kad mi hitna dođe, ajme to je jača doza - blaženstvo. Grozno je to sve skupa, ja bih voljela da mogu skroz bez tableta, nekad izdržim, pa uzmem samo 1 dan, ali to bude opako izdržavanje + termofor i ne znam šta. Većinom moram uzimati tablete protiv bolova puna 2 dana. Mene čak najviše boli dok ne procurim, užas, a onda kad krene, kao da ne znam za sebe, pregažena vlakom, bol, muka, stalno kakanje, ja recimo danas ne dižem se iz kreveta, samo na wc. Sad sam plakala nekih sat vremena jer mislim da nemam budućnosti. I da nikad neću imat obitelj ni djecu i da ću samo statirati pored muža i njegove djece. Baš sam u komi. Dotukle su me neke druge stvari od jučer još, tako da sam baš na koljenima. Još pod utjecajem menge, sve mi teško pada.. nadam se da će idući tjedan biti bolje. Tomorrow is another day.. but today sucks.

Nikitaaa saljem ogromniii zagrljajj i sve te razumim kakoo je tooo🤗🤗🤗😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

12. Listopad 2019. 11:23

MalaM22

Ps. Nikita, sinoć si mi došla u san. 🤷 I još neke cure sa ovog foruma, negdje smo bile ,nešto čekale (malo mi je u magli) . Pretpostavljam šta smo čekale 😅. Ali jedino sam tebe baš raspoznala, imala si tamnosmeđu dugu kosu, gornji dio je bio u repu i jako si lijepa .😁 Ne znam jesmo šta dočekale 😂 poslje tih scena sam sanjala da mi je puka zub i škorpiona.. Ne razumim se u snove ali kažu da ako sanjaš nešto ružno, da će ti se u javi dogodit nešto lijepo. Pa eto nadam se tome! 😁

Bass za nasmija  se i lipo sta si podjelila s nsma🤗😘 da i nas uveselis❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

MalaM1
    12. Listopad 2019. 11:25

Belaaa

MalaM22

Ps. Nikita, sinoć si mi došla u san. 🤷 I još neke cure sa ovog foruma, negdje smo bile ,nešto čekale (malo mi je u magli) . Pretpostavljam šta smo čekale 😅. Ali jedino sam tebe baš raspoznala, imala si tamnosmeđu dugu kosu, gornji dio je bio u repu i jako si lijepa .😁 Ne znam jesmo šta dočekale 😂 poslje tih scena sam sanjala da mi je puka zub i škorpiona.. Ne razumim se u snove ali kažu da ako sanjaš nešto ružno, da će ti se u javi dogodit nešto lijepo. Pa eto nadam se tome! 😁

Bass za nasmija se i lipo sta si podjelila s nsma🤗😘 da i nas uveselis❤

❤️😘 Ko čeka taj i dočeka! 

12. Listopad 2019. 11:30

sierrav

Evo ja dosla sa hitne,kaze dr.za peti tjedan sve ok,strogo mirovanje i da bi trebalo biti sve ok.Valjda bude🙏

Bicee samo opusteno pozitivno i hrabroo i zaokupit se lijepim stvarima🙏🙏😘❤

MalaM1
    12. Listopad 2019. 12:03

Nadam se 🙏😊 Jesi ti bolje volje danas? 🧐😊

sierrav
    12. Listopad 2019. 12:39

Vita26

Sierrav sta je kod tebi tocno!?

Dobila sam smeđi iscjedak jucer,fet je bio 24.9. Beta ok i dupla se.zasad samo mirovanje i nada da bude sve ok.

sierrav
    12. Listopad 2019. 12:43

Vita26

Ja znam da vi ste ovde vec jako dugo u forumu i dosta se poznajete,ali ja vas molim na neki savjet,ja sam dana 6dan nakon transfera i imam taj izcjedak rozskati prisutan,meni receno da nastavim sa Terapijom betu vadim u srjedu,sta vi misliti o tom krvarenju??

🙏drzim fige da je implatacijsko,inace ja ovaj put nisam imala niti jedan simptom nakon fet a samo napuhnut trbuh a ispalo je super,dal ce tako ostati vidjet cemo ali drzim fige da ti se ugnjezduje mala bebe😉😍

Vita26
    12. Listopad 2019. 12:49

NIKITTA
    Ja se nadam ovo me izludi 🙈🙈🙈 dosla sam kuci cak s posla ranije,da legnem ,mirovati ova dana ,nije puno krvi ali ima malo..
    Tebi zelim da ave bude kako treba❤️Miruj pricaj sa pupoo i uzivaj 🥰
    Sierrav 
    Pazi na bebicu i na sebe Bice to sve uredu,strpljeno i smireno i ako znam da nekad je tesko ali vrjedi ❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    12. Listopad 2019. 12:53

MalaM22
    Masala ti imas jako puno js Bice i jedno dobitni 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🥰

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

MalaM1
    12. Listopad 2019. 12:57

Vita26

MalaM22
    Masala ti imas jako puno js Bice i jedno dobitni 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🥰

Ja se nadam !😍🤞
    Tebi sretno sa betom za koji dan 🙏🤗 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI