Sierrav cuvaj se i probaj se opustiti, nekako imam osjecaj da ce bit sve dobro 💛😘 najbolje udrit nekomu sezonu serija, kad vec moras mirovati 😉🙏🏻
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Ja znam da vi ste ovde vec jako dugo u forumu i dosta se poznajete,ali ja vas molim na neki savjet,ja sam dana 6dan nakon transfera i imam taj izcjedak rozskati prisutan,meni receno da nastavim sa Terapijom betu vadim u srjedu,sta vi misliti o tom krvarenju??
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Evo da se javim! Ja danas sa prve punkcije ..🤪 Ugl.imamo 9 jajnih stanica i presretna sam zbog njih 🤗 Muž je dao svoj doprinos i valjda je bilo materijala s obzirom da nije mora ponavljat.💃 (toga me bilo strah). Punkcija je prošla u redu, malo bolna ali ništa strašno. Dobila sam Voltaren i još neku sa D , zaboravila sam kako se zove injekcija, u guzu i osjećala sam se super nakon njih 🤣, sve mi je bilo smiješno a mm je umirao od smija na moje komentare😂. Doktor je još dao anesteziju u grlić. Sve u svemu ok iskustvo. Rečeno nam je da će nam se sutra javit ako nešto ne bude u redu, ako bude sve ok, onda se čujemo u pon. Trenutno me ništa ne boli, čak me manje boli nego zadnjih par dana (jajnici). Eto sad držimo fige da sve ide svojim tokom i da bude sve ok! 🤩🙏
Jutroo curke opet kasnim u citanjima !🙈Poprati cu ja to😁 cim signem!
Da vsm javim bila jutros danas jos terapija veceras u 21h stoperica u u Ponedjeljak aspiracija u 9h😁😁❤🙏 imamo 7 folikulaa vaaaaouuu sokirana sam josss ne mogu sebi doc od soka i radosti!🎉 4 su vodeca a ova 3 z manja ali ok!
Etoo nadam se cure moje da ce valjati i da ve se sve lipo poslozitii🙏❤🤗😘
Svim cekalicama ogroman plusic i betu zelim!!❤🙏
Svim koji su krenuli takodjer sve ste mi u mislima i molitvama!
Trudnice drage urednu i skolsku trudnocuu zeelim ❤
Saaaljem svimaaa veliikiii zagrljaajjj🤗🤗❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Hei curke, ja danas išla malo radit 😊 pa mi odmah brze dan prošao
Lemon pa kako si nam ti?
Cure moje, ja u simptome ne vjerujem 😂 al mene danas od popodne bolucka, zari i pecka na istom mjestu s desne strane maternice. I to ne ono malo, nego bas osjetim. Vec sam pomislila ako se ova mrvica ugnijezdile eee bome znam gdje je.
Eto super, borim se da dobijem koju kilu, mučnine prestale a trbuh polako raste, tjedni idu ko ludi 😁 a ovi tvoji simptomi su obećavajući, mene je od početka zigalo na desnoj strani i poslije kad se već sve širilo uvijek bi tamo nešto osjetila 🤞🤞

💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja znam da vi ste ovde vec jako dugo u forumu i dosta se poznajete,ali ja vas molim na neki savjet,ja sam dana 6dan nakon transfera i imam taj izcjedak rozskati prisutan,meni receno da nastavim sa Terapijom betu vadim u srjedu,sta vi misliti o tom krvarenju??
Hej mogucee i implatacijskoo krvarenjee da se ploz primijaa 😍 ako ti nije velika obilna krv i ako nije puno crvena🙏🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Evo da se javim! Ja danas sa prve punkcije ..🤪 Ugl.imamo 9 jajnih stanica i presretna sam zbog njih 🤗 Muž je dao svoj doprinos i valjda je bilo materijala s obzirom da nije mora ponavljat.💃 (toga me bilo strah). Punkcija je prošla u redu, malo bolna ali ništa strašno. Dobila sam Voltaren i još neku sa D , zaboravila sam kako se zove injekcija, u guzu i osjećala sam se super nakon njih 🤣, sve mi je bilo smiješno a mm je umirao od smija na moje komentare😂. Doktor je još dao anesteziju u grlić. Sve u svemu ok iskustvo. Rečeno nam je da će nam se sutra javit ako nešto ne bude u redu, ako bude sve ok, onda se čujemo u pon. Trenutno me ništa ne boli, čak me manje boli nego zadnjih par dana (jajnici). Eto sad držimo fige da sve ide svojim tokom i da bude sve ok! 🤩🙏
Odlicaaan rezultat bravoo 🎉🎉 😍
Jutroo curke opet kasnim u citanjima !🙈Poprati cu ja to😁 cim signem!
Da vsm javim bila jutros danas jos terapija veceras u 21h stoperica u u Ponedjeljak aspiracija u 9h😁😁❤🙏 imamo 7 folikulaa vaaaaouuu sokirana sam josss ne mogu sebi doc od soka i radosti!🎉 4 su vodeca a ova 3 z manja ali ok!
Etoo nadam se cure moje da ce valjati i da ve se sve lipo poslozitii🙏❤🤗😘
Svim cekalicama ogroman plusic i betu zelim!!❤🙏
Svim koji su krenuli takodjer sve ste mi u mislima i molitvama!
Trudnice drage urednu i skolsku trudnocuu zeelim ❤
Saaaljem svimaaa veliikiii zagrljaajjj🤗🤗❤
💃💃🙏😍 Sretnoo!
Odlicaaan rezultat bravoo 🎉🎉 😍
🤗🤗😍💃 Također! 😘😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji