Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    12. Listopad 2019. 10:53

Sierrav sta je kod tebi tocno!?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    12. Listopad 2019. 10:57

Ja znam da vi ste ovde vec jako dugo u forumu i dosta se poznajete,ali ja vas molim na neki savjet,ja sam dana 6dan nakon transfera i imam taj izcjedak rozskati prisutan,meni receno da nastavim sa Terapijom betu vadim u srjedu,sta vi misliti o tom krvarenju??

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

MalaM1
    12. Listopad 2019. 11:04

Evo da se javim! Ja danas sa prve punkcije ..🤪 Ugl.imamo 9 jajnih stanica i presretna sam zbog njih 🤗 Muž je dao svoj doprinos i valjda je bilo materijala s obzirom da nije mora ponavljat.💃 (toga me bilo strah). Punkcija je prošla u redu, malo bolna ali ništa strašno. Dobila sam Voltaren i još neku sa D , zaboravila sam kako se zove injekcija, u guzu i osjećala sam se super nakon njih 🤣, sve mi je bilo smiješno a mm je umirao od smija na moje komentare😂. Doktor je još dao anesteziju u grlić. Sve u svemu ok iskustvo. Rečeno nam je da će nam se sutra javit ako nešto ne bude u redu, ako bude sve ok, onda se čujemo u pon. Trenutno me ništa ne boli, čak me manje boli nego zadnjih par dana (jajnici). Eto sad držimo fige da sve ide svojim tokom i da bude sve ok! 🤩🙏

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    12. Listopad 2019. 11:09

Jutroo curke opet kasnim u citanjima !🙈Poprati cu ja to😁 cim signem!
    Da vsm javim bila jutros danas jos terapija veceras u 21h stoperica u u Ponedjeljak aspiracija u 9h😁😁❤🙏 imamo 7 folikulaa vaaaaouuu sokirana sam josss ne mogu sebi doc od soka i radosti!🎉 4 su vodeca a ova 3 z manja  ali ok!
    Etoo nadam se cure moje da ce valjati i da ve se sve lipo poslozitii🙏❤🤗😘
    Svim cekalicama ogroman plusic i betu zelim!!❤🙏
    Svim koji su krenuli takodjer sve ste mi u mislima i molitvama!
    Trudnice drage urednu i skolsku trudnocuu zeelim ❤
    Saaaljem svimaaa veliikiii zagrljaajjj🤗🤗❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Lemon
    12. Listopad 2019. 11:11

Blacky89

Hei curke, ja danas išla malo radit 😊 pa mi odmah brze dan prošao
    Lemon pa kako si nam ti?
    Cure moje, ja u simptome ne vjerujem 😂 al mene danas od popodne bolucka, zari i pecka na istom mjestu s desne strane maternice. I to ne ono malo, nego bas osjetim. Vec sam pomislila ako se ova mrvica ugnijezdile eee bome znam gdje je.

Eto super, borim se da dobijem koju kilu, mučnine prestale a trbuh polako raste, tjedni idu ko ludi 😁 a ovi tvoji simptomi su obećavajući, mene je od početka zigalo na desnoj strani i poslije kad se već sve širilo uvijek bi tamo nešto osjetila 🤞🤞

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

12. Listopad 2019. 11:13

Vita26

Ja znam da vi ste ovde vec jako dugo u forumu i dosta se poznajete,ali ja vas molim na neki savjet,ja sam dana 6dan nakon transfera i imam taj izcjedak rozskati prisutan,meni receno da nastavim sa Terapijom betu vadim u srjedu,sta vi misliti o tom krvarenju??

Hej mogucee i implatacijskoo krvarenjee da se ploz primijaa 😍 ako ti nije velika obilna krv i ako nije puno crvena🙏🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

12. Listopad 2019. 11:14

MalaM22

Evo da se javim! Ja danas sa prve punkcije ..🤪 Ugl.imamo 9 jajnih stanica i presretna sam zbog njih 🤗 Muž je dao svoj doprinos i valjda je bilo materijala s obzirom da nije mora ponavljat.💃 (toga me bilo strah). Punkcija je prošla u redu, malo bolna ali ništa strašno. Dobila sam Voltaren i još neku sa D , zaboravila sam kako se zove injekcija, u guzu i osjećala sam se super nakon njih 🤣, sve mi je bilo smiješno a mm je umirao od smija na moje komentare😂. Doktor je još dao anesteziju u grlić. Sve u svemu ok iskustvo. Rečeno nam je da će nam se sutra javit ako nešto ne bude u redu, ako bude sve ok, onda se čujemo u pon. Trenutno me ništa ne boli, čak me manje boli nego zadnjih par dana (jajnici). Eto sad držimo fige da sve ide svojim tokom i da bude sve ok! 🤩🙏

Odlicaaan rezultat bravoo 🎉🎉 😍

MalaM1
    12. Listopad 2019. 11:14

Belaaa

Jutroo curke opet kasnim u citanjima !🙈Poprati cu ja to😁 cim signem!
    Da vsm javim bila jutros danas jos terapija veceras u 21h stoperica u u Ponedjeljak aspiracija u 9h😁😁❤🙏 imamo 7 folikulaa vaaaaouuu sokirana sam josss ne mogu sebi doc od soka i radosti!🎉 4 su vodeca a ova 3 z manja ali ok!
    Etoo nadam se cure moje da ce valjati i da ve se sve lipo poslozitii🙏❤🤗😘
    Svim cekalicama ogroman plusic i betu zelim!!❤🙏
    Svim koji su krenuli takodjer sve ste mi u mislima i molitvama!
    Trudnice drage urednu i skolsku trudnocuu zeelim ❤
    Saaaljem svimaaa veliikiii zagrljaajjj🤗🤗❤

💃💃🙏😍 Sretnoo!

MalaM1
    12. Listopad 2019. 11:15

Belaaa

MalaM22

Odlicaaan rezultat bravoo 🎉🎉 😍

🤗🤗😍💃 Također! 😘😊

12. Listopad 2019. 11:21

Nikitta

Yvette vidi se ponekad na uzv ako se radi o endometriomu na jajniku, ali to je tek vrh ledene sante. Tako da je jedini način dijagnosticiranja laparoskopija. Išla sam 2009. ukloniti miom i onda su našli endometriozu po svuda - doslovno. Dakle 2009. mi je službeno dijagnosticirana, a bolove sam počela osjećati krajem 2007.
    MalaM2 identično kod mene, muž mi donese hranu čim otvorim oči, samo da utrpam komad kruha s nečim. I onda odmah tablete. Kad mi hitna dođe, ajme to je jača doza - blaženstvo. Grozno je to sve skupa, ja bih voljela da mogu skroz bez tableta, nekad izdržim, pa uzmem samo 1 dan, ali to bude opako izdržavanje + termofor i ne znam šta. Većinom moram uzimati tablete protiv bolova puna 2 dana. Mene čak najviše boli dok ne procurim, užas, a onda kad krene, kao da ne znam za sebe, pregažena vlakom, bol, muka, stalno kakanje, ja recimo danas ne dižem se iz kreveta, samo na wc. Sad sam plakala nekih sat vremena jer mislim da nemam budućnosti. I da nikad neću imat obitelj ni djecu i da ću samo statirati pored muža i njegove djece. Baš sam u komi. Dotukle su me neke druge stvari od jučer još, tako da sam baš na koljenima. Još pod utjecajem menge, sve mi teško pada.. nadam se da će idući tjedan biti bolje. Tomorrow is another day.. but today sucks.

Nikitaaa saljem ogromniii zagrljajj i sve te razumim kakoo je tooo🤗🤗🤗😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.