Nas mačak ide van ali jako rijetko i svega na par minuta, kod susjeda, jer i on ima mačku 😂 Ne grebe se, jako je mazan.
Ne znam na sto smo ga sve testirali kad smo ga udomljavali jer smo ga pokupili s ceste. U stvari došao nam sam u dvorište na moru i odnijeli ga doma. Ja se isto svojih životinja ne bih odrekla nema šanse. Smatram da se prije možeš zaraziti od čovjeka nego od životinje. Pse imam 6 godina, grlim ih, ljubim i zdrava sam kao dren, da kucnem u drvo. Nisam ni prehladjena bila ima nekoliko godina. Tako i muž i dijete. Ne spavaju s nama u krevetu ali budu i unutra i vani.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sto se tice macke… ja vec imam 6 godina macku koja je i unutra i vani… u mazimo se puno i psa 2 godine koji isto tako ulazi i izlazi van.. on cak i spava sa nama… nikad nismo nesto bolesni bili osim prehlada… i lomim se oko toga dali da radim test ili ne.. jer u slucaju da pokaze da je pozitivan ne znam sto bi.. ali ja se svojih ljubimaca odreci necu, ne mogu i ne zelim.. mozda glupo zvuci ali je tako.. volim ta dva bica svim srcem i zbilja ih smatram clanom obitelji.. mozda netko time misli da sam neki frik ali nije me briga…. odrasla sam uz zivotinje i oduvjek sam bila slaba na njih.. jedino sto eto dok se nisam udala i odselila nisu spavale i toliko boravile unutra samnom je roditelji nisu dopustali.. znaci i macka( ona malo manje jer je prgava) i pas odkada prolazimo kroz mpo vode ne odvajaju se od mene.. svaki postupak koji sam prosla pas je spavao priljepljen uz trbuh nisam smjela sjest da nije skocio u krilo.. i tako je skroz… kada god da sam pustila suzu je skako na mene i ajmo reci grlio..
Šanse za tokso su stvarno minimalne, a za slučaj da je nekim čudom mačak pojeo zaraženog miša ili pticu i ima tokso, dobit će terapiju i steći imunitet. Dok je virus u akutnoj fazi treba izbjegavat pijesak i ogrebotine kanđicama. To se preporuča i inače. To je sve.
Ja sam se testirala na tokso i s obzirom da je meni nalaz negativan i macama je negativan jer sam im čistila pijesak sve dok nisam saznala da sam trudna. Tako da ja ne bi životinje bespotrebno maltretirala s testiranjima. Da se pokazalo da sam ja pozitivna onda bi i njih vodila da dobiju terapiju. Sigurno ih ne bi izbacila.
Joj cure čitam vas i baš sam tužna oko svega toga. Smeta kava, smetaju kg, smetaju dijete, smeta ležati, smeta dizati, smeta intezivna vježba, smeta pušenje, smeta alkohol, evo sad smetaju i kućni ljubimci. Pa kad sve eliminiraš, onda naravno smeta stres.
Žene su ostajale trudne i uredno iznosile svoje trudnoće i u koncetracijskim logorima, njima eto ništa nije smetalo...
Grizli sretan ti rođendan!!!!! cestitam na predivnom daru za rođendan, crtica je vec poprilicno lijepa
zelim ti najljepsu i najlaksu trudnocu, da zaboravis sve ruzno sto si prosla.
Sunshine također, cestitam!!!!! Pratimo daljnje tamnjenje crtica.....
Sretno svim curama!!!!!!
Sto se tice zivotinja, ja sam isto odrasla s mackom i psom, ne mogu zamisliti dvoriste bez njih.....sjedim vani, pijuckam kavicu i gledam kako se ludiraju. Testirala sam se na toxoplazmozu i bila je neg.
Isabela - cikla, eh… Opet razna tumačenja… Kreni nakon mjesečnice i popi dvije čaše dnevno. Ako ti je endometrij tanji onda povećaj dozu kao naša Grizli. Mislim da je ona par dana pila i po litru soka? I čarobna formula naše Nikitte - termofor nakon transfera…
Hehehe,ok, onda krecem 5 dan ciklusa pa cemo vidjet. Meni je endo inace uvijek bio super, 10-11mm, ovo je prvi put tako tanak pa moram pokusat zadebljat 😁
[/url
Moze li me koja od vas uputiti na neku ljekarnu u kojoj su jeftiniji lijekovi?Radi se o Gonal 300 i Cetrotide 0.25…Zagreb i bliza okolica.
U Sloveniji ti je najbolje kupiti ljekove.Ako ti je zgodno, naručiš telefonom i drugi dan ih pokupi.
Znam da puno žena čita ovaj forum pa samo da iznesem svoje iskustvo, jer dok mi se to događalo nisam nigdje našla da je tako nekome bilo, pa evo..
Nakon full stimuliranog ciklusa (13 js) smeđarenje je počelo dva dana prije vađenja bete. Nakon skidanja s utrića i neg bete vještica je krenula jaka i bolna 3. dan. Trajala je 11 dana!! 9 dan samoinicjativno sam otišla na brzinski pregled, endometrij 4,5 jajnici uredne veličine. Ciklusi su mi inače 29- 32 dana, ovulacija najčešće 13-14, ovaj ciklus sam je lh trakicama ulovila na 19dc(popraćeno i simptomima u jajnicima). Sad niti ne znam kad da očekujem vješticu, ali nastavak ću javiti
Ja se svojih životinja isto ne bih odrekla nema šanse… a ne bi ni suprug. Mačka je poklon od njega dok smo jos bili tek krenuli vrpat nesto… To je od njegove stare mačke bilo mladunce, tako da se nakon nakon nekoliko godina, ja zezam, vratila natrag odakle je i dosla kod mene 😂 I eno je, nekidan napunila 11 godina, tako da nam je ona “bebica” jer je jedina u kuci. Mi smo oboje imali kućne ljubimce i kao mali tako da poludila bih da nemam životinje. Mozda smo malo i pretjerali al dobro… 4 velika psa i mačka.
Upadam sad ka van sebe...sorry...al zasto bi nam zivotinje smetale kad smo u mpo vodama??Ja imam 10 macaka i 3 psa...ok,meni su rekli na vv da ako imam zivotinje da ih ne mazim ne diram...tj da ih izbjegavam...Nemam alergija..Razumljivo mi je da se pripazimo ipak...al kaki testovi ?Nisam upoznata s tim
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Cure beta 13 dnt 1009! Prije dva dana bila 487 😊
Što da sad radim, zovem ginekologicu da se naručim za uzv? Da ponovim za 2 dana opet betu? Da javim odmah u Petrovu iako još ni nije 14 dnt? Sva sam zbunjena 😳
Sortiraj odgovore
Najstariji