Marta na tako nizak vit D dr opce prakse obicno nesto prepise.
Ena zao mi je draga, drzi se. Jesi odlucila sto ces dalje, ostajes u St ili planiras negdje dalje?
MamaNina strasno je sto ti se dogodilo, nemam rijeci zelim ti da se brzo izboris sa eserihijom i krenes dalje sto prije.
Snjeska nemoj vec otpisati, i ja sam imala menstrualne bolove i jos je cura pisalo o istima pred pozitivan test ili betu. Ne prekidaj utrogestan dok ne napravis betu ili test.
Meto iako mi je stres hoce li se cuti srce na sljedecem uzv, rani pregled me ipak smirio jer sam imala bolove a s obzirom na jednu vanmaternicnu koju imam iza sebe, barem znam da je gest vrecica na mjestu kojem mora biti. I iskljucila sam blizance.
Da da za vitamin D sam ti pisala očito krivo sam mislila na uputnicu da tražiš.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Enazao mi je draga, drzi se. Jesi odlucila sto ces dalje, ostajes u St ili planiras negdje dalje?
MamaNinastrasno je sto ti se dogodilo, nemam rijecizelim ti da se brzo izboris sa eserihijom i krenes dalje sto prije.
Snjeskanemoj vec otpisati, i ja sam imala menstrualne bolove i jos je cura pisalo o istima pred pozitivan test ili betu. Ne prekidaj utrogestan dok ne napravis betu ili test.
Meto iako mi je stres hoce li se cuti srce na sljedecem uzv, rani pregled me ipak smirio jer sam imala bolove a s obzirom na jednu vanmaternicnu koju imam iza sebe, barem znam da je gest vrecica na mjestu kojem mora biti. I iskljucila sam blizance.
Pa imam 2 🐧🐧 tako da moram prvo po njih.al ne prije 3.4.mj
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Snjeska test nećeš raditi?
Neznam rekao je i embriolog da ne radim samo beta kaj da radim
Enazao mi je draga, drzi se. Jesi odlucila sto ces dalje, ostajes u St ili planiras negdje dalje?
MamaNinastrasno je sto ti se dogodilo, nemam rijecizelim ti da se brzo izboris sa eserihijom i krenes dalje sto prije.
Snjeskanemoj vec otpisati, i ja sam imala menstrualne bolove i jos je cura pisalo o istima pred pozitivan test ili betu. Ne prekidaj utrogestan dok ne napravis betu ili test.
Hvala ti ja sam totalno krivo zaključila za vitamin D 🙈mislila sam da je granica do 75sad sam malo bolje pogledala nalaz pa si mislim ja sam na granici to je ok 😆.Budem idući tjedan otišla kod svoje dr
Neci prekidati terapiju al kazem ja nemam nikakve simptome eto danas mi s3 nesto ucinilo da me ne boli trbuh vec kao neka nelagoda ili nesto kaj da radim test ja sam u njemackoj ovdje nemogi vaditi betu tek u pone...otisla sam na octoberfest da se opustim...
Yvette samo da ti odg. Posto se racuma od dana zadnje M, trudna sam 6+2. Ili ti ga 25 dana od transfera
Yvette samo da ti odg. Posto se racuma od dana zadnje M, trudna sam 6+2. Ili ti ga 25 dana od transfera
Čestitam ❤️
A da tako je, zaboravila sam. Super sto imas smrzlice. Sad ces fino napuniti baterije i u nove pobjede.🍀🍀
MamaNina vrlo lako je moguće da su ti oni fizički unijeli prilikom punkcije, ili da si tamo pokupila. Ne znam u kojoj si bolnici, ali recimo upravo radi smanjenja rizika od bakterija, su u Petrovoj uveli pravilo da se ne mijenjaju doktori za aspiracije, nego jedan koji taj dan svim pacijenticama radi. Prije je svaki mpo svojoj pacijentici radio aspiraciju, pa bi to stalno bilo nutra-van u sali. Sad su ovim pravilom povećali uspješnost aspiracija i postupaka za 10%. Za kandidu ću samo reći da sam kod Lučingera u jednom od postupaka nakon aspiracije ili transfera (na sjećam se) dobila takvu kandidu da sam bila u šoku. Tako da je sve moguće. Jesi sad na jakoj terapiji?
A pijem antibiotike, , KenduralC, omegu, zeljezo. Za 2tjedna cu ponavljati briseve. Znaci mislis da je moguce da sam gore pobrala? Uzas🙈🙈
Kakva je situacija u Petrovoj? Ja sam cula da kao iz Petrove svi prelaze na Duh, ja sam tamo bila. I Vinogradska me zanima...gdje je bolje?
Mislim sad ne mislim nigdje, ali bi istrazila.malo vise mjesta prije nego se opet odlucim....
Sortiraj odgovore
Najstariji