MalaM22zato što sve same moramo istraživati, zato ti nitko nije spominjao. Vit D je važan za mnoge procese u tijelu, a posebno u folikulogenezi i diobi js.Luca87sad si me iznenadila, uzela si odjednom toliku dozu? Pod nadzorom liječnika? Ili si krivo napisala? Inače se uzima 2.500 i.j., ne 25.000 i.j.? Toliko mislim da nije ni za konje ni za ljude 😂 koji si to brand uzimala i kako? Sprej?
MilMil ja sam svog taj dan natjerala da ne bude 9 dana, pauza, misleći da će aspiracija biti za dva dana, a na kraju punkcija bila već sutradan, pa je apstinencija bila ni 24 sata, a plivači super 😂
Da, draga točno sam napisala, 25 000 jedinica. I to ne pod nadzorom jednog liječnika, nego više njih. To je terapijska doza kad je dokazan deficit. Uzme se jednom tjedno kroz mjesec dana i onda pauza. Kapi su bile, idu na recept
Beta 703.9 ..e sad,pod opaskom piše COBAS ECLIA..koji klinac je to?nacin obrade krvi ili?
Super Betty super super beta! Nek sve ostalo bude i dalje tako. Ovo je samo analizijska metoda nista drugo.
Po mojoj dr nisam to je bilo blago,al se moji jajnici ne slazu s tom dijagnozom ;).
23.9 punkcija16js
24.9antibiotik i jos 2 infuzije,pikica voltaren za bolove
25.stala u bolnici da me prat,26. transfer,27.isla doma
Odbijam cak sam sad i kod ove svoje gin rekla ne ne
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Beta 703.9 ..e sad,pod opaskom piše COBAS ECLIA..koji klinac je to?nacin obrade krvi ili?
😍🤗 cestitam
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Evo zvala sam rekli su da se pikam u ruku kako su mi i rekli. A od koliko sati na sv. Duhu vade jajne stanice? Da li ima sanse da budem gotova do 11???
Draga Avama i ja upravo prošla to na sv.duhu i isto sam se pitala jer nigdje nisam našla da se itko u ruku pikao.. ali sve je prošlo super. Bemfole i kad ti kaže dr Cetrotidu, sve u ruku i sve bude ok. Jedino je lakše da imaš nekog ko će ti uštipnut taj dio kože u koji se pikaš. Što se tiče punkcije, ovisi koju ćeš anesteziju imat, ja sam bila pod općom pa su me zadržali 2 sata nakon zahvata, izišla sam oko 11:45. Mislim da moš prije izić ako nećeš ić na opću. Ne znam koji ti je plan, ali ja taj dan nisam bila za rad... I dr je dala uputu za mirovanje.. možda je do opće, a vjerujem da je i individualno, ovisbo koliko ti stanica budu vadili. Eto, samo bez brige
MalaM22meni je doktor tkd dao vaditi vitamin D, kao i feritin. Jedno i drugo mi nisko, feritin katastrofa. Zeljezo se isto dovodi u vezu sa zacecem, ne znam jeste vadili feritin.
Nisam ni feritin vadila 🤷 Inače mi je željezo uvijek na donjoj granici. Sad sam itako usred postupka. Ako ovaj ne uspije sigurno ću ga pitat za to. Hvala na info. Nikita također. 🙂
Betty čestitam na super beti!! 👏😍
Drage žene koje ste imale iskustva s hiperom.... U pon mi je bila punkcija (prije dva dana), danas me još bole jajnici i napuhnuta sam. U petak dogovoren transfer, a sad kad sam rekla soc.ginekologu za ovu bol, on kaže da bi se moglo radit o hiperu i da se javim dr u MPO... (nije me pregledao, niti pitao išta za broj stanica, terapiju koju sam uzimala -ništa). Nazvala sam ambulantu MPO, oni kažu samo ako bude jako bolilo da dođem na hitni ginek. prijem, inače redovno na transfer. Ne bih htjela izgubit peiliku za transfer, pitanje za vas je mogu li prepoznat sama znakove hipera? Ne boli jako ali osjećam ih i taj zrak koji ne izlazi, ne znam šta me više smeta.. Inače, izvađeno je 7 j.s. i moj AMH je 8,7 (prema čemu sam se nadala da su male šanse da dođe do hipera)..
Hvala vam unaprijed na vašim iskustvima u vezi toga!
Curke sviam sretno sa transferima i betima da idem svakoj pojedinačno pisati sigurno bi nešto zaboravila.
Nikitta jesi nam spremna za sutra ako se varam za konzultacije
Gelica (nadam se da nisma krivo napisala) jesi ti bila kod Šimunića.
Ja sam skupila nalaze sve kaj me je moja ginićka tražila
eritrociti su mi povišeni, MVV i MCH sniženi , monociti povišeni , željezo je 14 obzirom da je bilo 8, pa i 4 ovo je odlično , TSH 2.97 i vitamin D 49.
Budem se čula sa dr da vidim kaj ona kaže na sve
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Ja gotova!! Endo preko 12mm, blažena cikla i ananas. Grizli hvala 💚
Sad slijedi najgori period 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore