Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruška
    08. Listopad 2019. 09:40

Napravila sam test i negativan je.od jucer ne uzimam crinone gel i ocekujem vješticu.
    Ovaj mj idem na razgovor na mpo, vaditi ponovno sve hormone, i sljedeći prirodno.
    Sretno svima😘🤞

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

peyton
    08. Listopad 2019. 09:43

Babylove hvala! ❤️

Ja - nizak amh, jajnici prazni
    On- sve ok
    2019.- otkriveno
    2020. - od strane više dr.upućena na donaciju

• Babylove
    08. Listopad 2019. 09:46

Meto drago mi je da su seka i beba dobro, i tebi zelim uskoro da nas iznenadis ❤️
    Bella 🙏🙏🙏🙏🤞❤️
    Cure u kojoj god da ste fazi sretno i nema odustajanja... Znate onu izgubljeno je tek ono cega se odreknemo... Tako da svi koji su dozivjeli neuspjeh glavu gore.. Uvijek volim rec iza svakog kraja dolazi novi pocetak i toga sam se uvijek drzala... I evo ga moj pocetak je dosao i nadam se da ce za 8 mj doci do kraja u najboljem redu  pa ce krenuti novi pocetak za citav zivot 🤞❤️🙏... U molitvama ste mi sve

Marta...
    08. Listopad 2019. 10:21

peyton

Grizli

Sierrav cestitke od srca i da ostatak trudnoce bude sa sto manje stresa. Znam da je to nemoguce skoro, al beta je lijepa velika pa to daje neku sigurnost sad na pocetku. Sretno
    Minci zao mi je procitat tvoju pricu i nadam se da cete uspjet kroz donaciju js ostvariti trudnocu. Sretno
    Payton nadam se da ce estrofem odraditi posao i da cete dobiti jajnih stanica za oplodnju. Oprosti koliko imas godina?

Hvala! :) 30, zaboravih to napisati.

Ima li možda netko iskustava s ovom vrstom terapije?

Ja sam na Kenduralu bila prije postupka, za vrijeme i nakon, mpo mi je rekla da nikako ne prekidam da smijem tj moram , tako da vjerujem da možeš i ti tj moraš ako si anemična

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

hejbaburibu
    08. Listopad 2019. 10:22

Babylove ❤️ Slažem se s tobom, svaki kraj je novi početak i dok god tako razmišljamo imati ćemo snage za dalje. Hvala ti na savjetu za D vit.  
    Peyton ja isto nemam redovite menstruacije pa sam čitavo vrijeme između postupaka na terapiji Femostonom (estrogen+progesteron). Kako je tebi prepisana terapija? Jel to samo prije postupka ili piješ čitavo vrijeme?

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

peyton
    08. Listopad 2019. 10:28

hejbaburibu

Babylove ❤️ Slažem se s tobom, svaki kraj je novi početak i dok god tako razmišljamo imati ćemo snage za dalje. Hvala ti na savjetu za D vit.
    Peyton ja isto nemam redovite menstruacije pa sam čitavo vrijeme između postupaka na terapiji Femostonom (estrogen+progesteron). Kako je tebi prepisana terapija? Jel to samo prije postupka ili piješ čitavo vrijeme?

Meni je bio period od 5 mjeseci bez menstruacije, a nakon tog dolaze redovito bez uzimanja ikakve terapije za to. 

Počela sam piti 20.og dana ciklusa i pijem do daljnjeg po dvije tablete dnevno. 

Ovo mi je prvi postupak, sve mi je ovo još relativno novo, pokušavam sve pohvatati, manje više i jesam uspjela ovo osnovno; jedina velika nepoznanica za sad mi je terapija i koji lijek/tableta/terapija je za što. 

Ja - nizak amh, jajnici prazni
    On- sve ok
    2019.- otkriveno
    2020. - od strane više dr.upućena na donaciju

Luda83
    08. Listopad 2019. 10:29

Babylove napravila sam test reda radi. Negativan je naravno, ali čak i da jesam trudna bilo bi prerano za test. No ovo krvarenje i bolovi su baš skroz tipični kakva mi je svaka menstruacija tako da nemam sumnje. S obzirom da su meni zapravo 2 folikula pukla prije same punkcije, zapravo mi je onda i od ovulacije vjerojatno prošao dan više nego od punkcije.

Ruška žao mi je da se ipak taj mali nije izborio. Si već počela nešto krvarit pa si isto zato odustala ili si sigurna da bi test već morao pokazat da nešto ima? 
    Za taj razgovor  se moramo isto narucit onako na kraju/početku mjeseca kad rade raspored ili to možemo doć tijekom mjeseca pa dogovorit kad da dođemo? Meni piše da se u studenom javim pa da znam dal da se naručujem baš kao za prve konzultacije ili nije potrebno. 

• ruška
    08. Listopad 2019. 10:37

Luda83

Babylove napravila sam test reda radi. Negativan je naravno, ali čak i da jesam trudna bilo bi prerano za test. No ovo krvarenje i bolovi su baš skroz tipični kakva mi je svaka menstruacija tako da nemam sumnje. S obzirom da su meni zapravo 2 folikula pukla prije same punkcije, zapravo mi je onda i od ovulacije vjerojatno prošao dan više nego od punkcije.

Ruška žao mi je da se ipak taj mali nije izborio. Si već počela nešto krvarit pa si isto zato odustala ili si sigurna da bi test već morao pokazat da nešto ima?
    Za taj razgovor se moramo isto narucit onako na kraju/početku mjeseca kad rade raspored ili to možemo doć tijekom mjeseca pa dogovorit kad da dođemo? Meni piše da se u studenom javim pa da znam dal da se naručujem baš kao za prve konzultacije ili nije potrebno.

Da moramo se naručiti.ja ću vaditi hormone i naručiti se u periodu kada budu nalazi gotovi.
    Nemam jos nikakvo krvarenje,ali imam bolove.danas mi je 10dan od transfera,nesto bi se pokazalo na testu.
    Toliko sam puta bila razočarana da mi to sve postaje normalno☹️ali idemo u nove pobjede

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• thinkpink1
    08. Listopad 2019. 11:13

Sierrav cestitke od ❤! Sretno do kraja!
    Minci zao mi je zbog tvoje price. Mi smo u jednom periodu također razmisljali o donaciji, nije to nesto strano, samo trebate jako puno razgovarati o tome ti i muž! 
    Svim curkama koje se pikaju i čekaju zelim srecu iz sveg srca, da nastave ovaj pozitivan niz!!!🙏🙏🙏🙏

• thinkpink1
    08. Listopad 2019. 11:16

Luda i Ruska zao mi je...😔😔😔😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.