Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    09. Listopad 2019. 08:49

Majo vratila si nam se😊 Fali nam i MakiST, trebala je i ona u 9om ponovno. 
    Sto je s Mrsicem, bila si spominjala da ces kod njega u novi postupak?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• MilMil
    09. Listopad 2019. 09:12

Curke savjet molimmm. Muz mi je na terenu vec 15 dana i nismo imali odnos. Punkcija mi je u petak i tad ce i on doci. Sta mislite dal ce to sjeme valjati il da mu kazem da on to sad negdje obavi u toaletu. E sad neznam dal ce to biti premalo dana do petka ujutro. Ludujem

• avama
    09. Listopad 2019. 09:18

Evo cure ja sluzbeno pocinjem od sutra s pikanjem Bemfola 225. I pitanje jedno, do kada se obicno bude gotov na sv. Duhu kad se vade jajne stanice? Do koliko sati otprilike??? Oni naruce u neko vrijeme ujutro?

sunshine25
    09. Listopad 2019. 09:19

Meto, evo baš putujemo, dobro si zapamtila 😁 hvala 💚
    MilMil, šalji odmah muža u toalet 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• MilMil
    09. Listopad 2019. 09:35

sunshine25

Meto, evo baš putujemo, dobro si zapamtila 😁 hvala 💚
    MilMil, šalji odmah muža u toalet 😁

Aaaaa. Znaci nece bit premalo dana. A bolje da au svjeziji plivaci. Bozee koliko stresa. Hvalaaa🤗

• avama
    09. Listopad 2019. 09:36

avama

Evo cure ja sluzbeno pocinjem od sutra s pikanjem Bemfola 225. I pitanje jedno, do kada se obicno bude gotov na sv. Duhu kad se vade jajne stanice? Do koliko sati otprilike??? Oni naruce u neko vrijeme ujutro?

Ima li sanse da budem gotova do 11 sati? I rekli su mi da se pikam u ruku u  nadlakticu, a pise u trbuh?!?!

• Blacky89
    09. Listopad 2019. 09:46

Sunshine sretnoooo ❤️
    MilMil apstinencija od 2-5 dana. To ti je taman da sto kaze Sunshine odmah ode u toalet. 😁
    Avama ne znam sta da ti kazem, mozda da nazoveš pa opet pitaš. Inače se daje u trbuh, al ajd znaj, čini mi se da svaki liječnik ima neku svoju politiku. Bolje provjeri jos jednom.
    Nikitta meni je kosa opadala nenormalno, al jednako i rasla mlada, jako je bila suha pa konjski šampon nije dolazio u obzir. Sestra mi ga je pohvalila, ali meni je pomogao tretman proteinom za kosu. Znaci sve sto postoji sam ja probala i jedino protein djeluje na moju kosu. Mozda da se raspitaš gdje ima za napravit. 

• Gelica
    09. Listopad 2019. 09:55

Snjeska A znam, teško je opustiti se i ne razmišljati o tome...Nadam se plusiću🤞:)
    Sunshine25 sretnooooo! Neka ovaj transfer bude dobitni!! 🤞🙏🤰
    Nikitta opadanje kose ti je od niskog željeza? 

Betty
    09. Listopad 2019. 10:07

Pitanjce,ako vadim betu kad su me narucili da li je pregled isti dan ili kada?

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

• MilMil
    09. Listopad 2019. 10:09

Blacky89

Sunshine sretnoooo ❤️
    MilMil apstinencija od 2-5 dana. To ti je taman da sto kaze Sunshine odmah ode u toalet. 😁
    Avamane znam sta da ti kazem, mozda da nazoveš pa opet pitaš. Inače se daje u trbuh, al ajd znaj, čini mi se da svaki liječnik ima neku svoju politiku. Bolje provjeri jos jednom.
    Nikitta meni je kosa opadala nenormalno, al jednako i rasla mlada, jako je bila suha pa konjski šampon nije dolazio u obzir. Sestra mi ga je pohvalila, ali meni je pomogao tretman proteinom za kosu. Znaci sve sto postoji sam ja probala i jedino protein djeluje na moju kosu. Mozda da se raspitaš gdje ima za napravit.

U sakom slucaju bolje da su svjeziji 🙄🤗
    Hvala curke puno😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.