Majo vratila si nam se😊 Fali nam i MakiST, trebala je i ona u 9om ponovno.
Sto je s Mrsicem, bila si spominjala da ces kod njega u novi postupak?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Curke savjet molimmm. Muz mi je na terenu vec 15 dana i nismo imali odnos. Punkcija mi je u petak i tad ce i on doci. Sta mislite dal ce to sjeme valjati il da mu kazem da on to sad negdje obavi u toaletu. E sad neznam dal ce to biti premalo dana do petka ujutro. Ludujem
Evo cure ja sluzbeno pocinjem od sutra s pikanjem Bemfola 225. I pitanje jedno, do kada se obicno bude gotov na sv. Duhu kad se vade jajne stanice? Do koliko sati otprilike??? Oni naruce u neko vrijeme ujutro?
Meto, evo baš putujemo, dobro si zapamtila 😁 hvala 💚
MilMil, šalji odmah muža u toalet 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Meto, evo baš putujemo, dobro si zapamtila 😁 hvala 💚
MilMil, šalji odmah muža u toalet 😁
Aaaaa. Znaci nece bit premalo dana. A bolje da au svjeziji plivaci. Bozee koliko stresa. Hvalaaa🤗
Evo cure ja sluzbeno pocinjem od sutra s pikanjem Bemfola 225. I pitanje jedno, do kada se obicno bude gotov na sv. Duhu kad se vade jajne stanice? Do koliko sati otprilike??? Oni naruce u neko vrijeme ujutro?
Ima li sanse da budem gotova do 11 sati? I rekli su mi da se pikam u ruku u nadlakticu, a pise u trbuh?!?!
Sunshine sretnoooo ❤️
MilMil apstinencija od 2-5 dana. To ti je taman da sto kaze Sunshine odmah ode u toalet. 😁
Avama ne znam sta da ti kazem, mozda da nazoveš pa opet pitaš. Inače se daje u trbuh, al ajd znaj, čini mi se da svaki liječnik ima neku svoju politiku. Bolje provjeri jos jednom.
Nikitta meni je kosa opadala nenormalno, al jednako i rasla mlada, jako je bila suha pa konjski šampon nije dolazio u obzir. Sestra mi ga je pohvalila, ali meni je pomogao tretman proteinom za kosu. Znaci sve sto postoji sam ja probala i jedino protein djeluje na moju kosu. Mozda da se raspitaš gdje ima za napravit.
Snjeska A znam, teško je opustiti se i ne razmišljati o tome...Nadam se plusiću🤞:)
Sunshine25 sretnooooo! Neka ovaj transfer bude dobitni!! 🤞🙏🤰
Nikitta opadanje kose ti je od niskog željeza?
Pitanjce,ako vadim betu kad su me narucili da li je pregled isti dan ili kada?
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Sunshine sretnoooo ❤️
MilMil apstinencija od 2-5 dana. To ti je taman da sto kaze Sunshine odmah ode u toalet. 😁
Avamane znam sta da ti kazem, mozda da nazoveš pa opet pitaš. Inače se daje u trbuh, al ajd znaj, čini mi se da svaki liječnik ima neku svoju politiku. Bolje provjeri jos jednom.
Nikitta meni je kosa opadala nenormalno, al jednako i rasla mlada, jako je bila suha pa konjski šampon nije dolazio u obzir. Sestra mi ga je pohvalila, ali meni je pomogao tretman proteinom za kosu. Znaci sve sto postoji sam ja probala i jedino protein djeluje na moju kosu. Mozda da se raspitaš gdje ima za napravit.
U sakom slucaju bolje da su svjeziji 🙄🤗
Hvala curke puno😘
Sortiraj odgovore
Najstariji