Belaa ,imam kamo,prije 2g sam u medicu bila,ali mi se ne da slušati da sta sam došla ,da je prerano,jer praktički bi mi u srijedu kasnila 2dana...blacky89 ja jos ni ne gledam tablicu jer nemam brojke ..a tesko mi se opustiti jer davno,moja prva trudnoća je zavrsila u 7tj,doslovno sa prvim pregledom...bio je to ogroman šok ...
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Hope1234 sretno, neka FET bude dobitan 👍🤞
Blacky neka bide jedna ali vrijedna 🤞 sretno!!
Betty ova nasa rijecka beta ubija 😬 izdrzi jos malo ili ako bas ne mozes, u medicu je 200kn vađenje, budes gotova za cca pola sata, nalaz sa sat 😬😬😬
Mene nitko nista u Medicu nije pitao niti komentirao 🤷♀️ obavis ono za sto si platila, sta ih se tice tko ce koji dan provjeravati betu..iako sad kad razmislim, ja sam isla 19.dnt pa me mozda zato nisu ni pitali sta sam dosla..
Mene nitko nista u Medicu nije pitao niti komentirao 🤷♀️ obavis ono za sto si platila, sta ih se tice tko ce koji dan provjeravati betu..iako sad kad razmislim, ja sam isla 19.dnt pa me mozda zato nisu ni pitali sta sam dosla..
Meni su testovi bili negativni,prije 2g,kasnila je 2dana,bolovi u trbuhu,radim dosta tezak fizički posao,morala sam znati sta se dogada,doslovno su mi preokretale očima,i da se to tako ne radi,ali hajde ako bas hoću izvaditi ce...i bas zbog toga mi je diglo zivac jer sam došla privatno i ne tiče ih se kad sam i za sto došla ..došla sam izvaditi krv,ne na nikakav zahvat da me toliko ispituju
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Blacky? Et?
ZaraZ, ima li smrzlica?
Tajo, koka u godinama😁 navijamo🙏
Yvette, bravo za bebicu🤗. I ja sam u st, nama su dozvolili odnose nakon 8. tt
Snjeska, simptomi, bez simptoma, nikad ne znas. Drzim fige😊
Vrapcic, sto je bilo s tvojim embrijima? Pa bilo ih je 11?
Draga, samo jedan. Tako me to rastuzilo. Mislim sritna sam i radi toga jednog, al odma mi je nestala sva srica i pozitiva, samo mi je u glavi ko zna sta je sa ova dva sta su vracena kad od ova 3 samo jedan se uspio izborit.
Nezelin davat Bogu zausice al bas me nekako pokosilo... 😓😓😓😓
💞girl💞
Iskra i Babylove bete su vam divne 😍 čestitam trudnice naše 🤗 ovaj mjesec nam je bas veseo na forumu… 👏🏼🎉
Svim ostalim curkama zelim isto puno puno srece s punkcijama, transferima, betama, stimulacijama…🍀💓🙏❤️
Danas transfer prošao ok, vraćena morula. Jedna, jer je dr bilo strah vratiti mi dvije. Predomišljao se, al je ipak na kraju odlučio vratiti jednu. Imam jos uvijek malo slobodne tekućine pa ga strah hipera. Uglavnom dobila boostere za sutra i prekosutra i mirovanje. Ako mi bude ok, onda jos jedan booster za 7 dana. Beta za 14 dana. Nist od mojih testica 4-5 dan 😂.
Javit ce mi koliko ima smrzlica prekosutra. I da, napredak, radili su IVF 😁
Hvala tiiiii😘
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
ZaraZ nije to uopce lose, meni su od punktiranih 10 js, 9 oplodili, svi su govorili bit ce smrzlica, na kraju 2 vratili od kojih 1 se primila, a smrzlica 0. Sve lose kvalitete. Bas sam se bila prepala jer mi je plan b bio ici na fet odmah sljedeci ciklus, a onda sam shvatila ako ne uspije moram cekati sljedeci postupak. Srecom jedna tockica je uspjela.
Hani, meni je ovo prva punkcija i prva opća a., pa je to to šta o tome znam: nikakvih posebnih pregleda s anesteziologom prije punkcije. Pred samu punkciju su mi u venu šibnuli to za uspavljivanje i držali kisik preko nosa. Trebalo je 1-2 min da zaspem. Probudila se nakon 15ak min na istom stolu, punkcija gotova. Odvezli me u drugu sobu na 2h odmora/promatranja i onda pustili doma.
Pitanje za one koji imaju problema sa štitnjačom, ja imam Hashimoto, jedva sam dovela TSH ispod 2 (što je preporuka za ostvarivanje trudnoće), zadnje vađenje u 6.mj je bio 0.66. E sad znate li tko će me i kad poslat na provjeru TSH ako dođe do transfera? Jer sam čula da se u trudnoći on opet smrda.. Možda bih od prvog dana trebala povisit terapiju? Hvala vam.
Nikitta, u nekom trenu sam skužila da radiš popis u kojoj je ko fazi 😍🤗 nadam se da u idućem postupku prelaziš i sama na popis veselih trudnica!! Sretno!!
Draga, i ja imam Hasimoto! Snižavala sam tsh prije ivf-a, ali meni je moj doktor kod kojeg idem godinama za štitnjaču rekao da ako ostanem trudna da mu odmah dodjem! Tako je i bilo, jer mi je TSH opet porastao u trudnoci, a morao bi biti ispod dva radi spontanih! Od tada sam svaka 4tj na kontroli i prilagođavamo terapiju prema nalazu krv!
ZaraZnije to uopce lose, meni su od punktiranih 10 js, 9 oplodili, svi su govorili bit ce smrzlica, na kraju 2 vratili od kojih 1 se primila, a smrzlica 0. Sve lose kvalitete. Bas sam se bila prepala jer mi je plan b bio ici na fet odmah sljedeci ciklus, a onda sam shvatila ako ne uspije moram cekati sljedeci postupak. Srecom jedna tockica je uspjela.
Super 🙏 tvoja situacija mi je dala vjetar u leda.
Nadam se da ce bit nesto, makar da jedna sad uspije. Volila bi dvi, fala Bogu ali i sa jednom cu bit presritna 🙏❤
💞girl💞
Za one koje vole brojke kao ja ima i ova tablica baš po danima nakon transfera.
Čestitam vam svima na pozitivnim vijestima! Nisam zapamtila sve pa da ne nabrajam :)
Inače, moje jučerašnje krvarenje definitivno nije implantacijsko bilo. Danas 7dnt, odnosno 10 dana nakon punkcije počela sam normalno menstrualno krvarit i klasični menstrualni grčevi su krenuli. Sljedeći mjesec se kao trebam javit na dogovor u bolnicu, a u 1.mjesecu idem u novi stimulirani...ne znam točno što ćemo na tom dogovoru sljedeći mjesec s obzirom da će mi ionako svi nalazi vrijedit i za 1.mj, ali vidjet ćemo. Nadam se da ćemo sljedeći put bolje pogodit stimulaciju i bit nešto bliže cilju.
Sortiraj odgovore
Najstariji