Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Luda83
    08. Listopad 2019. 13:16

Jenn super je broj stanica! Ne znam jesam li krivo zapamtila da si u Rijeci, ako jesi nadam se da ćeš nam ti malo popravit riječki prosjek :)
    Hvala svima na podršci, ali ja sam skroz ok. Nisam očekivala ništa previše od ovog postupka pa nema nekog razočaranja ni tuge. Već si tražim neke avionske karte za kakvo putovanje u ovo vrijeme prije sljedećeg postupka. Ja cijelo vrijeme imam stav da želim probat što mogu, ali ako ne uspije neće biti nikakva tragedija i imat ću u životu neke druge stvari koje ne bih imala ako bude djece. Ponekad se čak i pitam koje od toga bi mi trebao bit prvi izbor  iako s obzirom na muku koja se prolazi, valjda je ovo ipak prvi. 

• ninna1804
    08. Listopad 2019. 14:38

Ruska, Luda83 zao mi je cure  
    Blacky89 sigurno nisi nikad bila sretnija sto si prehlađena  sretnooo!!! Cekamo sutra broj smrzlica za bracu ili seku 
    Jenn kakvaa lijepa brojka!!!! Drzim fige da ih se sto vise oplodi!!!!
    Minci jakoo je tuzna tvoja prica obzirom koliko si mlada. Ti i tvoj muzic si budite cvrst oslonac, nadam se da ce vas dragi Bog nagraditi blagoslovom 
    Peyton sretno!!! Sto brze otisla na ljepse teme!!! 
    Meto drago mi je zbog seke i bebe, zelim i tebi sto prije takvu radost. A ljubav prema necacima je neopisiva! 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    08. Listopad 2019. 14:38

Minci jako mi je zao radi svega ali mladiste i borite se i dalje i vidite sta zelite i svi srecu ovog svijeta zelim!❤
    Sierrav cestikeee🤗🎉🎉😍
    Jann vaauu superrr bravoo 🤗❤🎉
    Ruska zao mi je saljem zagrljaj🤗❤
    Luda83 isto zao mi je saljem zagrljaj🤗❤
    Curke svima svu sreci svijeta i da nada umire zadnja uvijek dok god postoji solucija postoji i nada i u boljee 😁❤🙏🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

08. Listopad 2019. 14:43

Curee meni je snizen D vitamin bija maloona pocetku lita nisam tila liti uzimat more sunce kontala sam nadomirit ce se sad ipak vidim dosta vas uzima  jer je i on bitan !
    Koji bi mi preporucili

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• alokiti
    08. Listopad 2019. 16:10

Drage cure, zašto se sve veselite prehladi? 
    I jel mogu pitat dr opće prakse uputnicu za provjeru D vitamina?

Lilypie
    08. Listopad 2019. 16:16

Navodno je uspješnija implantacija kad je oslabljen imunitet.

Možeš tražiti od svoje doktorice opće prakse.
    Belaa možda ne bi bilo loše najprije provjeriti stanje s vitaminom D. Ja sam ga uzimala jer sam bila u kroničnom nedostatku ali čim se popravilo MPO doktorica me skinula jer ni predoziranje D vitaminom isto nije dobro.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• alokiti
    08. Listopad 2019. 16:25

Lilypie

Navodno je uspješnija implantacija kad je oslabljen imunitet.

Možeš tražiti od svoje doktorice opće prakse.
    Belaamožda ne bi bilo loše najprije provjeriti stanje s vitaminom D. Ja sam ga uzimala jer sam bila u kroničnom nedostatku ali čim se popravilo MPO doktorica me skinula jer ni predoziranje D vitaminom isto nije dobro.

Hvala Lilypie! Znači nije preporučljivo uzimat ništa za podizanje imuniteta, npr c-vitamin? Jel to kome doktor rekao? Kao ima logike ali mi je i čudno..

Vrapčić123
    08. Listopad 2019. 16:31

Curke vezano za D vitamin, meni je dr objasnio da je D vitamin izuzetno važan za cijeli Ivf postupak i sam uspjeh postupk. Čak mi je rekao da se na moru ne mažem sa kremama za sunčanje koje su jače od faktora 30. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

08. Listopad 2019. 17:40

Bas cu vam pisati referent  vrijednosti i ja smatram da nebi trazili da ga vadimo da nije bitan ali mogla bi ga izvaditi ovi dana cisto da vidim 😁 da usporedim sa starim

• Blacky89
    08. Listopad 2019. 18:39

Alokiti embrij je strano tijelo u ženinom organizmu i imunitet se bori protiv njega. Ukoliko je imunitet jak, postoji vjerojatnost da ga moze odbacit. Zato nekad dr. znaju dati decortin kako bi suzbili imunitet. Al mislim da to nista nije 100% sigurno. Eto, zato ti se ja veselim prehladi 😂🙈, prosla 2 puta sam pila decortin, ovaj put ne, pa cemo vidjet sta ce bit 😊 prehlada vs decortin 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.