Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Snjeska
    08. Listopad 2019. 19:26

Gelica

Snjeska

Gelica

Iskra i Babylove woooow čestitam od srca!!! 🎈🤰💕
    Snjeska Pa nemoj unaprijed biti negativna, možda se baš lijepo iznenadi. :) Uopće nije bitno što nema simptoma, ja sam ih imala sve pa opet ništa.
    Jennsretno na punkciji, držim fige 🤞:)
    Bozmažao mi je… Ali biti će bolje drugi put, mora! :)😘

Znam i ja sam svaki put imala sve te simptone i nista a opet svi pisu o simptomima i primi se pa zato malo razmisljam o tome.nisam toliko negativna samo realna 😀

Ma znam, kuzim te totalno…svima nam je isto dok čekamo betu, ja sam bila spremna za ludnicu 😀. Kad nije bilo simptoma, zašto ih nema, a kad ih ima opet si misliš da li mora biti baš tako 😂

Pa bas zato ovoga puta nista ni grudi ni grcevi ni leda nista osluskujem nista  i onda stalno ramisljas pa nemas nista  i automatski   jos vise padnes kad slusam cure da imaju hrpe simptoma i imaju velike bete pa me nekat uga uhvati😅😞

• maja555
    08. Listopad 2019. 19:29

Pozdrav cure, evo mene nakon pauze. Neuspjele umjetne u 3.mjesecu i nespjesnom fet nakon toga. 

Ima li koja iskustvo za polikliniku podobnik? Konkretno dr.Alebic? 
    Jeli se moze kod njih priko hzzo? 
    Inace sam iz splita. Razmisljam o sljedecem ivfu u zagrebu.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

peyton
    08. Listopad 2019. 19:47

maja555

Pozdrav cure, evo mene nakon pauze. Neuspjele umjetne u 3.mjesecu i nespjesnom fet nakon toga.

Ja sam trenutno kod njega, tek smo krenuli u prvi postupak, ali za sad je sve pozitivno.
    Kod njih plaćaš sve, ne ide preko HZZO.

Ja - nizak amh, jajnici prazni
    On- sve ok
    2019.- otkriveno
    2020. - od strane više dr.upućena na donaciju

sunshine25
    08. Listopad 2019. 19:48

Ja nisam nikad vadila vitamin D, ali sigurno sam u deficitu. Izgorim za 2 min, aristokratska put 😂 tak da se klonim sunca. 
    Nikitta, kako kosa? Sjetila sam te se danas, prala sam kosu i primjetila sam da mi manje opada, izgleda da je bila samo jesenska shema.
    Ja ujutro na fet, držite fige 😁
    Maja, od privatnika preko hzzo samo škvorc i betaplus u zg, odnosno škvorc u samoboru

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• alokiti
    08. Listopad 2019. 23:57

Blacky89

Alokitiembrij je strano tijelo u ženinom organizmu i imunitet se bori protiv njega. Ukoliko je imunitet jak, postoji vjerojatnost da ga moze odbacit. Zato nekad dr. znaju dati decortin kako bi suzbili imunitet. Al mislim da to nista nije 100% sigurno. Eto, zato ti se ja veselim prehladi 😂🙈, prosla 2 puta sam pila decortin, ovaj put ne, pa cemo vidjet sta ce bit 😊 prehlada vs decortin 😂

Hehe ok! U svakom slučaju ti držim palčeve i želim sreću!

sierrav
    09. Listopad 2019. 00:30

maja555

Pozzic,
    Ja sam kod dr.alebica po preporuci moje ginicke.
    Inace nemam niti jednu zamjerku na njih,ljubazni,tocni s obzirom da sam uvijek trazila ranojutarnje termine radi puta 200 km do njih.
    Oni ti nemaju ugovor sa hzzo om.
    Toplo ti preporucam😀

• Snjeska
    09. Listopad 2019. 00:40

maja555

I ja sam kod njega  sve preporuke najbolji  gleda sve i jako dobro zna sta radi  nije preko hzzo  al njega znam jos sa vuk vrhovca dok nije krenuo u privatno  ima iskustva i ne prica price kao drugi vec realnost i to mi se svida sve ga pitaj sto tw zanima a on i sve detaljno objasni evo meni je 9 dan od transfera  a nikakvih simptoma pisem curama  koje mi kazu da ne  mora ni biti  nadam se jel kad sam ih imala negativna beta uvijek. Tako da sretno neces pogrjesiti...

• Luca87
    09. Listopad 2019. 07:19

Draga maja555 mi smo ti isto bili kod dr. Alebića, pitaj sve što te zanima. 
    Moj vitamin D je bio 35 nakon mjesec dana uzimanja onog od 400 IU. Tad sam prije transfera uzela jednu dozu onog od 25 000 IU i bingo! A sad jel bilo do toga....

sunshine25
    09. Listopad 2019. 07:43

Umjesto pjevanja, ja mislim na forum 😂 e baš sam negdje čitala da je taj konjski šampon čisti marketing, da nije baš nešto..ali vrijedi probati! Što se tiče cikle, ja sam prvo kupila biottu, ali mogu ti reći da mi je encianov čak i bolji. Nije bilo biotte u Konzumu, a još je ovaj bio i na popustu, pa sam odmah par boca uzela.
    Oooo pa onda odlično, možda sam i ja upecala koju dozu vitamina D ovo ljeto 😂
    Baš sam nekidan vrtila staru temu (zbog feta 6.dpo), i mislim da je stvarno vrijeme da nas dvije javimo sretnu vijest 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Meto
    09. Listopad 2019. 08:43

Sunshine sretno na tranferuu, nadam se da nisam pobrkala da je danas😅❤️
    I ja sam vadila tsh po Nikittinom principu, uspjesno naravno💪 A Babylove i sampon za konje me nasmiju svaki put😁 
    Luda83 da, da ovako to krece po redu. 🙈
    Nadam se da ne mislis odustati, iako i meni dodje da odem negdje i ne mislim o nicem, a opet nezz bih li mogla zivjeti znajuci da nisam odradila sve sta je u mojoj moci. . Idemo redom😉 kako Nebo odredi😊😘
    Ruska zao mi je😘
    Jenn bravo kokice🤗😘 
    Blacky javi nam za braju ili seku❤️
    nina1804 😘❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.