Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Snjeska
    07. Listopad 2019. 22:15

Gelica

Iskra i Babylove woooow čestitam od srca!!! 🎈🤰💕
    Snjeska Pa nemoj unaprijed biti negativna, možda se baš lijepo iznenadi. :) Uopće nije bitno što nema simptoma, ja sam ih imala sve pa opet ništa.
    Jennsretno na punkciji, držim fige 🤞:)
    Bozmažao mi je… Ali biti će bolje drugi put, mora! :)😘

Znam i ja sam svaki put imala sve te simptone i nista a opet svi pisu o simptomima i primi se pa zato malo razmisljam o tome.nisam toliko negativna samo realna 😀

yvette
    07. Listopad 2019. 22:20

Snjeska ne brini oko simptoma. Dok god beta hcg ne naraste dovoljno, nebi ih trebalo ni biti. Ja nisam imala nikakvih drugacijih simptoma od tipicnog pms-a, umor koji se moze povezati i s utricima, grcici koju su vjerojatno od povecanih jajnika. Do pozitivnog testa, nista sto bi govorilo da je nesto drugacije ovaj mjesec. 

• ruška
    07. Listopad 2019. 22:48

Luda83

Za one koje vole brojke kao ja ima i ova tablica baš po danima nakon transfera.

Čestitam vam svima na pozitivnim vijestima! Nisam zapamtila sve pa da ne nabrajam :)

Inače, moje jučerašnje krvarenje definitivno nije implantacijsko bilo. Danas 7dnt, odnosno 10 dana nakon punkcije počela sam normalno menstrualno krvarit i klasični menstrualni grčevi su krenuli. Sljedeći mjesec se kao trebam javit na dogovor u bolnicu, a u 1.mjesecu idem u novi stimulirani…ne znam točno što ćemo na tom dogovoru sljedeći mjesec s obzirom da će mi ionako svi nalazi vrijedit i za 1.mj, ali vidjet ćemo. Nadam se da ćemo sljedeći put bolje pogodit stimulaciju i bit nešto bliže cilju.

A joj drži se😘

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Vrapčić123
    07. Listopad 2019. 23:16

minci

Lijepe zene, puno srece svima u ostvarenju snova da uzmemo u narucje svoje malo bebce. Moja prica je malo drugacija nazalost tuzna. Imam 23 godine sretno udata ali nazalost ne mogu imati djece jer sam prije pola godine hitno operisana ( nemam vise ni jajnike ni jajne celije ) bilo je operacija ili smrt . Nazalost tako je. Naime muz i ja smo odlucili da probamo s vantjelesnom, mene zanima je li moguce bez jajnih celija i imam li ikakvu sansu .. lijep pozdrav za sve

Draga minci mislim da biste mogli imati šanse sa doniranim jajnim stanicama, najbolje otici na konzultacije i provjeriti postoji li ta varijanta za vas... Žao mi je zbog tvoje teške situacije. Pozdrav i sretno sa svim 💓

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Zaraa
    07. Listopad 2019. 23:29

Vrapcic123

ZaraZ

yvette

ZaraZnije to uopce lose, meni su od punktiranih 10 js, 9 oplodili, svi su govorili bit ce smrzlica, na kraju 2 vratili od kojih 1 se primila, a smrzlica 0. Sve lose kvalitete. Bas sam se bila prepala jer mi je plan b bio ici na fet odmah sljedeci ciklus, a onda sam shvatila ako ne uspije moram cekati sljedeci postupak. Srecom jedna tockica je uspjela.

Super 🙏 tvoja situacija mi je dala vjetar u leda.
    Nadam se da ce bit nesto, makar da jedna sad uspije. Volila bi dvi, fala Bogu ali i sa jednom cu bit presritna 🙏❤
    Zaraz i ja sam ostala na jednoj točkici…Jedna ostala i tu jednu vratili 😊 Moramo vjerovati…

Da, znam. Puno lakse rec nego napravit, ali dat cu sve od sebe.
    Nadan se da ce nam i uspit. 🙏🤞

💞girl💞

peyton
    08. Listopad 2019. 02:07

Pozdrav svima! Evo ja se ovako malo padobranski priključujem 😁 

Ovo je ukratko moja priča: zbog višemjesečnog izostanka menstruacije i ne viđenja folikula na ultrazvuku, daljnim pretragama je otkriveno da mi je amh <0,21, fsh 23. Bila sam u Petrovoj na pregledima i konzultacijama te  (po Preporuci) kod dr.Alebica u Podobniku, gdje smo odlučili i krenuti u postupak. 

Ostatak nalaza je dobar, kao i mog partnera.

Zadnje konzultacije smo obavili u petak, na estrofenima sam do daljnjeg, drugog dana ciklusa potrebno je izvaditi fsh i e2, te ćemo Vidjet tad stanje i dogovoriti za dalje. 

Pročitala sam zadnjih nekoliko stanica, čestitam svima na lijepim vijestima 😍

Ja - nizak amh, jajnici prazni
    On- sve ok
    2019.- otkriveno
    2020. - od strane više dr.upućena na donaciju

08. Listopad 2019. 03:42

Sieraav cestitaaaaam od ❤️! 
    Nikitta i ja sam na tom popisu, ali ne mici me do zadnjeg 🙈

08. Listopad 2019. 03:46

Minci stvarno teska i tuzna prica. Zelim ti svu srecu ❤️❤️ cure su vec napisale sto mozete muz i ti! 😘

Grizli
    08. Listopad 2019. 07:29

Sierrav cestitke od srca i da ostatak trudnoce bude sa sto manje stresa. Znam da je to  nemoguce skoro, al beta je lijepa velika pa to daje neku sigurnost sad na pocetku. Sretno
    Minci zao mi je procitat tvoju pricu i nadam se da cete uspjet kroz donaciju js ostvariti trudnocu. Sretno
    Payton nadam se da ce estrofem odraditi posao i da cete dobiti jajnih stanica za oplodnju. Oprosti koliko imas godina? 

hejbaburibu
    08. Listopad 2019. 07:38

Babylove, Betty i Sieraav čestitam na lijepim betama!!! Želim Vam prekrasnu trudnoću 

Luda žao mi je što ovaj put nije uspjelo. Ne brini, idući postupak biti će zadnji 

Minci želim ti puno sreće i da ti i m postanete sretni roditelji!

Curama koje se pikaju i čekaju sretnooooo!!!!

Ja sam dobila nalaz D vitamina. 62 nmol/L (ref. interval: 25-75 nmol/L). Znači li to da uopće ne trebam uzimati ili mogu povremeo tek toliko da razina bude tu negdje?

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.